reklama
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Kiedyś też bałam się skorpiona, ale teraz wiem, że nie tylko znak zodiaku ma znaczenie jakim się jest człowiekiem. Najwięcej będzie zależało od nas, co przekażemy naszym dzieciom.Skorpion to bardzo pożądny znak zodiaku - nie wiem dlaczego ludzie są tak uprzedzeni ;p sama jestem skorpionem i nie uważam, że to źle ;p wręcz przeciwnie mam masę skorpionów w otoczeniu i albo mam takie szczęście, albo przyciągam samych fajnych ludzi ;p
Ja zamówiłam na allegro zwykła koszulę do karmienia z krótkim rękawem za niecałe 30 pln. Nie bardzo lubię spać w koszulach, więc nie potrzebuję niewiadomo czego. Później chcę piżame. Koszula tylko do szpitala.Dziewczyny zamawiala może któraś już koszule nocne do karmienia ? Szukam takich na zamki albo zatrzaski A nie guziki . Na szykownamama.pl są ale ciągle brak w magazynie może macie jakieś inne stronki dajcie znać [emoji4]
Niestety o Iłży nic nie wiem.No właśnie do niedawna były jeszcze Kozienice, ale zmieniłam lekarkę (na pytanie czy mam powtórzyć badanie z toksoplazmozy, bo nie przechodziłam, usłyszałam, żebym nie wymyślała głupot i wzięła się za jakąś robotę, bo jak nie mam kota to toksoplazmozy też nie i w ogóle opisała mi w badaniu usg w 19 tygodniu łożysko II stopnia i się nieźle przestraszyłam.), która pracuje z kolei w Iłży i zaproponowała, że w przyszłym miesiącu, kiedy będzie miała dyżur będziemy mogli przyjechać, pokażę oddział, porozmawiamy z położnymi itd, tylko, że niewiele słyszałam o tym szpitalu... Może Ty coś wiesz? A jak nam coś się nie spodoba w Iłży to wtedy na pewno Kozienice Więc dzięki za info!
Miłego dnia !
Mnie dzisiaj czeka wycieczka do pracy...
A wcześniej miałaś lekarza z kozienic? Mogę zapytać kogo?
A wcześniej miałaś lekarza z kozienic? Mogę zapytać kogo?
Napiszę Ci na prywatnym wątku, ok?
MangoWawa
Na DolceSonno są fajne i niedrogie
Potwierdzam, mam 2 na zatrzaski z 1 ciąży i teraz też będę ich używać.
No właśnie do niedawna były jeszcze Kozienice, ale zmieniłam lekarkę (na pytanie czy mam powtórzyć badanie z toksoplazmozy, bo nie przechodziłam, usłyszałam, żebym nie wymyślała głupot i wzięła się za jakąś robotę, bo jak nie mam kota to toksoplazmozy też nie i w ogóle opisała mi w badaniu usg w 19 tygodniu łożysko II stopnia i się nieźle przestraszyłam.), która pracuje z kolei w Iłży i zaproponowała, że w przyszłym miesiącu, kiedy będzie miała dyżur będziemy mogli przyjechać, pokażę oddział, porozmawiamy z położnymi itd, tylko, że niewiele słyszałam o tym szpitalu... Może Ty coś wiesz? A jak nam coś się nie spodoba w Iłży to wtedy na pewno Kozienice Więc dzięki za info!
Miłego dnia !
Mnie dzisiaj czeka wycieczka do pracy...
Ja mam kota i co z tego?
Teraz toksoplazma żeby się zarazić to trzeba by było zjeść dosłownie kupę kota i mieć nie farta żeby był zarazony..brednie !
Teraz można łatwiej się zarazić od mięsa czy brudnych warzyw...
Ja sama mam kota i on jak ja nigdy nie chorowalismy i szanse są nikłe bo on nie ma kontaktu z innymi zwierzętami ani nie je surowego mięsa.
Jakaś dziwna Twoja gin ,albo zacofana jak już .
Znajoma złapała bo była u znajomych kogoś kto ma zwierzęta puszczane samopasem i jakoś się zarazila a nie miała styczności z nimi fizycznie.
Więc logiczne że i w takim przypadku mogłabyś się zarazić więc lepiej sprawdzić niż potem się martwić komplikacjami. .
Od samego początku sprzątam po moim kocie ! Ba nawet zdarza się że tyłek mu podcieram bo miał biegunkę i biedny nie panował nad tym i co ? I nic zdrowa ja i on ...
Zabobony jakieś....
Ja mam kota i co z tego?
Teraz toksoplazma żeby się zarazić to trzeba by było zjeść dosłownie kupę kota i mieć nie farta żeby był zarazony..brednie !
Ja sama mam kota i on jak ja nigdy nie chorowalismy i szanse są nikłe bo on nie ma kontaktu z innymi zwierzętami ani nie je surowego mięsa.
Znajoma złapała bo była u znajomych kogoś kto ma zwierzęta puszczane samopasem i jakoś się zarazila a nie miała styczności z nimi fizycznie.
Więc logiczne że i w takim przypadku mogłabyś się zarazić więc lepiej sprawdzić niż potem się martwić komplikacjami. .
Od samego początku sprzątam po moim kocie ! Ba nawet zdarza się że tyłek mu podcieram bo miał biegunkę i biedny nie panował nad tym i co ? I nic zdrowa ja i on ...
Zabobony jakieś....
Ech, no własnie dlatego się wkurzyłam i to jeszcze chodziłam prywatnie więc płaciłam za słuchanie tych głupot. Ile ja się za dzieciaka na działce u dziadków nabawiłam z różnymi kotami, to już dawno powinnam mieć tokso za sobą Zmieniłam lekarkę i tyle z tego wyszło.
Mirakulum
Prawda jest taka, że jak masz pieniążki i wybrane rzeczy to w 1 dzień wszystko zamówisz/kupisz. Z moich obserwacji najdłużej może zejść z meblami tapicerowanymi, wózkiem i fotelikiem max. 4 tyg. Jak akurat będziesz miała pecha i zabraknie koloru, który sobie upatrzylas.
@Kelyana dasz radę. Mam znajomych co wyjeżdżają z 3 dzieci i 2 młodymi psami
właśnie. jakiego problem wyjechać na wakacje z dzidcmi..czy psem ..jest więcej obowiązków ale się da i zalezy co komu jak pasuje prawda jest że dzieci są rozNe ale bardzo dużo od Nas zalezy ... my w kwietniu planujemy jechać do PL ..może chrzciny ..myślimy... a potem na wakacje zagraniczne i uważam że łatwiej Nam teraz będzie jak dziecko które będzie wtykać swoje 4 litery i palce wszedzie
moja znajoma nawet z dziećmi na zakupy nie jeździ..z Mężem tym bardziej haha bo sobie nie radzi kompletnie a wycieczka to jest przerażona na sama mysl i czeka jak będą większe ale jak dla mnie to na kaZdym etapie wieku dziecka są inne 'zmagania' z tym zwiazane także nie radzę sobie dziś to co się zmieni jutro?
Mirakulum
i to lekarz...nie wie ze toxo mozna sie zarazic nie majac kota ale majac pecha hehehehhe tacy sa wlasnie i ufajJa mam kota i co z tego?
Zabobony jakieś....
xevxevx a posprzatalam , pwuginalam sie ,,malec zaczal protestowac i leglam sie na lozko;0
dzis jade do lekarza na 14,45 i zabieram corke ze szkoly wczesniej a syn musi wrocic sam
zobaczymy co mi ta powie na wielkosc mojego babla
reklama
Weronikakrz
Ja znowu po fizjoterapie troche mniej mnie boli biodro ale krocze to masakra
Jutro mam wizyte ale bez usg bo spotkanie w szpitalu i omowienie planu porodu nawet maz ze mna sie wybiera [emoji3]
Moja znajoma od poniedzialku jest w szpitalu podaja jej oksycotyne i nic jej niepomaga zadnych skurczy nic a termin miala na 27 sierpnia az mi jej szkoda
Jutro mam wizyte ale bez usg bo spotkanie w szpitalu i omowienie planu porodu nawet maz ze mna sie wybiera [emoji3]
Moja znajoma od poniedzialku jest w szpitalu podaja jej oksycotyne i nic jej niepomaga zadnych skurczy nic a termin miala na 27 sierpnia az mi jej szkoda