reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej
Jak tam dzisiaj wasze pociechy i samopoczucie ?
Umnie maly wierci sie nie musze liczyc ruchów czy jest ich 10 na godzine [emoji38][emoji38] a samopoczucie do dupy bym powiedziala spac mi sie chce w krzyzu mnie boli i nadal w pachwinach chodze jak bym miala urodzic zaraz [emoji3] jutro ide do gina z wynikami z krzywej zobaczymy co mi powie... jeszcze dodam ze dzisiaj więcej mi leci z poxhwy takiego bialego sluzu ehh chyba ta ciaza mi nie sluzy 7 miesiac a ja juz chodze jak przy 9 [emoji52] pierwsza ciaza moja to 10 lat temu bylam mlodziutka [emoji38][emoji38]

reklama
z koperkiem też uwielbiam!!!
to mój obiadek z wczoraj ..z Mężem robiliśmy wspólnie obiad na dziś ..usiadlam a Maz konczy i będzie rybka z buraczkami bo mój syn domaga sie rybki często LOL

wiecie co

wciągnęłam się w turecki film ..Wieczna miłość hahaha Maz tez ze Mną i syn haha...teraz będziemy teraz oglądać:) nagrywam odcinki ..dziś 9! haha
wczoraj byłam zAlana łzami LOL

Bosze co się ze mna dzieje haha

Ja obejrzałam jeden turecki serial - Miłość na wynajem [emoji5] i muszę się przyznać bez bicia, że aktor grający główną role w dużym stopniu zaważył na tym, że to oglądałam z zapartym tchem Haha [emoji23][emoji85] No ładny był.....[emoji85]
Daj znać po wizycie!!! Jestem ciekawa czy twój synek ma 2300 czy 2500[emoji123][emoji5]

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.

Dla mnie gondola to podstawa... najwygodniejsza dla tak malutkiego dziecka [emoji16] zamierzam spacerować dużo, śnieg pewno dopiero w styczniu spadnie, No ale drogi nam odśnieżą chyba [emoji23] nie będę dziecka mordować w foteliku tyle czasu [emoji86][emoji53]

Dzięki dziewczyny za podpowiedz do koszul [emoji5] tez zamówię z tego dolce, bo koszul jeszcze nie mam.. Zanowię normalnie swój rozmiar, skoro to po porodzie bedzie, brzuch już mniejszy, bo do porodu jakas starą wezmę.. a jakbym nie daj Boże leżała na patologii to będę mieć jakaś zwykłą z domu, tak mi sie wydaje [emoji5][emoji106]

Teraz sibie przypomniałam, że któraś cos pytała o przyjmowanie żelaza.. ja nie biorę, ake moje dziecię niby ma lekką anemię i z związek mu babka przepisała witaminy c, D, b i kwas foliowy. Żeby lepiej sie wchłanialo.

Hej
Jak tam dzisiaj wasze pociechy i samopoczucie ?
Umnie maly wierci sie nie musze liczyc ruchów czy jest ich 10 na godzine [emoji38][emoji38] a samopoczucie do dupy bym powiedziala spac mi sie chce w krzyzu mnie boli i nadal w pachwinach chodze jak bym miala urodzic zaraz [emoji3] jutro ide do gina z wynikami z krzywej zobaczymy co mi powie... jeszcze dodam ze dzisiaj więcej mi leci z poxhwy takiego bialego sluzu ehh chyba ta ciaza mi nie sluzy 7 miesiac a ja juz chodze jak przy 9 [emoji52] pierwsza ciaza moja to 10 lat temu bylam mlodziutka [emoji38][emoji38]
Moje mnie tak ciagle okładają, ze nigdy nie liczyłam :) liczę to chyba minuty jak mam spokój :D

Myśle ze koszule można na taki sam rozmiar jak najbardziej, podejrzewam ze ta M tez by była dobra ale wyszłam z założenia ze wole mieć luz niż za ciasno :D

Dita widzisz nawet nie pomyślałam, ze mogę wyladować w szpitalu wcześniej z wielkim brzuchem:o może to i dobrze ze sobie rozmiar większy tym bardziej wzięłam.

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.
Siostra oszalała!

Myśle ze koszule można na taki sam rozmiar jak najbardziej, podejrzewam ze ta M tez by była dobra ale wyszłam z założenia ze wole mieć luz niż za ciasno :D

Dita widzisz nawet nie pomyślałam, ze mogę wyladować w szpitalu wcześniej z wielkim brzuchem:o może to i dobrze ze sobie rozmiar większy tym bardziej wzięłam.

W sumie mogę zamówić rozmiar M, co mi szkodzi [emoji16] lepiej w niej pływać niż mieć odciśniętą fałdkę poporodową[emoji23][emoji23]

Siostra oszalała!
Już myślałam że to ja, dla mnie oczywiste było że w Gondoli będę córeczkę woził bo cieplejsza, wygodniejsza i wogule. Co że duża, ważne aby dziecku było wygodnie a mi to już swoją drogą. Ale dziecko najważniejsze więc dziwne to dla mnie było.. Myślałam że to ze mną jest coś nie tak [emoji57]

reklama
Dzien doberek...
Popracowalam, zakupki zrobione, schabik ze sliweczka sie piecze sie, ziemnioczki i warzywka do gotowania przygotowane. Mimo nocki kiepskiej, bo ze spaniem ciezko, ogarniam krok po kroku i czas leeeeci. Prawie tak samo szybko, jak Wy z pisaniem na forum ;)

Co do koszuli, to wrzucalam Wam fotki mojej Granatovo, one tanie nie sa, ale baaaardzo mi w niej wygodnie. Ma wlasnie te napki do zapinania, a dodatkowo magnesy, wiec nie trzeba za kazdym razem klikac zatrzaskow, wystarczy magesem polaczyc. A teraz czekam na te od mamyginekolog, bo moje koszule wszystkie wyszly i i tak potrzebuje zakupic.

@Ewela2805 bo teraz to takie modne dziedzie wizic w foteliku, tylko ze zdrowiem kregoslupa nie ma to nic wspolnego. Nie sluchaj glupot, a juz tym bardziej jesli chodzi o foteliki maxi cosi, one nie maja funkcji rozkladania na plasko.

@Dita_333 ja na urlopie sie zyje ?? ;)

@piorunem dzis juz lepiej z samopoczuciem ??

Do góry