reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej
Jak tam dzisiaj wasze pociechy i samopoczucie ?
Umnie maly wierci sie nie musze liczyc ruchów czy jest ich 10 na godzine [emoji38][emoji38] a samopoczucie do dupy bym powiedziala spac mi sie chce w krzyzu mnie boli i nadal w pachwinach chodze jak bym miala urodzic zaraz [emoji3] jutro ide do gina z wynikami z krzywej zobaczymy co mi powie... jeszcze dodam ze dzisiaj więcej mi leci z poxhwy takiego bialego sluzu ehh chyba ta ciaza mi nie sluzy 7 miesiac a ja juz chodze jak przy 9 [emoji52] pierwsza ciaza moja to 10 lat temu bylam mlodziutka [emoji38][emoji38]

reklama
z koperkiem też uwielbiam!!!
to mój obiadek z wczoraj ..z Mężem robiliśmy wspólnie obiad na dziś ..usiadlam a Maz konczy i będzie rybka z buraczkami bo mój syn domaga sie rybki często LOL

wiecie co

wciągnęłam się w turecki film ..Wieczna miłość hahaha Maz tez ze Mną i syn haha...teraz będziemy teraz oglądać:) nagrywam odcinki ..dziś 9! haha
wczoraj byłam zAlana łzami LOL

Bosze co się ze mna dzieje haha

Ja obejrzałam jeden turecki serial - Miłość na wynajem [emoji5] i muszę się przyznać bez bicia, że aktor grający główną role w dużym stopniu zaważył na tym, że to oglądałam z zapartym tchem Haha [emoji23][emoji85] No ładny był.....[emoji85]
Daj znać po wizycie!!! Jestem ciekawa czy twój synek ma 2300 czy 2500[emoji123][emoji5]

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.

Dla mnie gondola to podstawa... najwygodniejsza dla tak malutkiego dziecka [emoji16] zamierzam spacerować dużo, śnieg pewno dopiero w styczniu spadnie, No ale drogi nam odśnieżą chyba [emoji23] nie będę dziecka mordować w foteliku tyle czasu [emoji86][emoji53]

Dzięki dziewczyny za podpowiedz do koszul [emoji5] tez zamówię z tego dolce, bo koszul jeszcze nie mam.. Zanowię normalnie swój rozmiar, skoro to po porodzie bedzie, brzuch już mniejszy, bo do porodu jakas starą wezmę.. a jakbym nie daj Boże leżała na patologii to będę mieć jakaś zwykłą z domu, tak mi sie wydaje [emoji5][emoji106]

Teraz sibie przypomniałam, że któraś cos pytała o przyjmowanie żelaza.. ja nie biorę, ake moje dziecię niby ma lekką anemię i z związek mu babka przepisała witaminy c, D, b i kwas foliowy. Żeby lepiej sie wchłanialo.

Hej
Jak tam dzisiaj wasze pociechy i samopoczucie ?
Umnie maly wierci sie nie musze liczyc ruchów czy jest ich 10 na godzine [emoji38][emoji38] a samopoczucie do dupy bym powiedziala spac mi sie chce w krzyzu mnie boli i nadal w pachwinach chodze jak bym miala urodzic zaraz [emoji3] jutro ide do gina z wynikami z krzywej zobaczymy co mi powie... jeszcze dodam ze dzisiaj więcej mi leci z poxhwy takiego bialego sluzu ehh chyba ta ciaza mi nie sluzy 7 miesiac a ja juz chodze jak przy 9 [emoji52] pierwsza ciaza moja to 10 lat temu bylam mlodziutka [emoji38][emoji38]
Moje mnie tak ciagle okładają, ze nigdy nie liczyłam :) liczę to chyba minuty jak mam spokój :D

Myśle ze koszule można na taki sam rozmiar jak najbardziej, podejrzewam ze ta M tez by była dobra ale wyszłam z założenia ze wole mieć luz niż za ciasno :D

Dita widzisz nawet nie pomyślałam, ze mogę wyladować w szpitalu wcześniej z wielkim brzuchem:o może to i dobrze ze sobie rozmiar większy tym bardziej wzięłam.

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.
Siostra oszalała!

Myśle ze koszule można na taki sam rozmiar jak najbardziej, podejrzewam ze ta M tez by była dobra ale wyszłam z założenia ze wole mieć luz niż za ciasno :D

Dita widzisz nawet nie pomyślałam, ze mogę wyladować w szpitalu wcześniej z wielkim brzuchem:o może to i dobrze ze sobie rozmiar większy tym bardziej wzięłam.

W sumie mogę zamówić rozmiar M, co mi szkodzi [emoji16] lepiej w niej pływać niż mieć odciśniętą fałdkę poporodową[emoji23][emoji23]

Siostra oszalała!
Już myślałam że to ja, dla mnie oczywiste było że w Gondoli będę córeczkę woził bo cieplejsza, wygodniejsza i wogule. Co że duża, ważne aby dziecku było wygodnie a mi to już swoją drogą. Ale dziecko najważniejsze więc dziwne to dla mnie było.. Myślałam że to ze mną jest coś nie tak [emoji57]

reklama
Dzien doberek...
Popracowalam, zakupki zrobione, schabik ze sliweczka sie piecze sie, ziemnioczki i warzywka do gotowania przygotowane. Mimo nocki kiepskiej, bo ze spaniem ciezko, ogarniam krok po kroku i czas leeeeci. Prawie tak samo szybko, jak Wy z pisaniem na forum ;)

Co do koszuli, to wrzucalam Wam fotki mojej Granatovo, one tanie nie sa, ale baaaardzo mi w niej wygodnie. Ma wlasnie te napki do zapinania, a dodatkowo magnesy, wiec nie trzeba za kazdym razem klikac zatrzaskow, wystarczy magesem polaczyc. A teraz czekam na te od mamyginekolog, bo moje koszule wszystkie wyszly i i tak potrzebuje zakupic.

@Ewela2805 bo teraz to takie modne dziedzie wizic w foteliku, tylko ze zdrowiem kregoslupa nie ma to nic wspolnego. Nie sluchaj glupot, a juz tym bardziej jesli chodzi o foteliki maxi cosi, one nie maja funkcji rozkladania na plasko.

@Dita_333 ja na urlopie sie zyje ?? ;)

@piorunem dzis juz lepiej z samopoczuciem ??

Do góry