reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Mama Zuzi i Antosia a wracając do szyjki, mój lekarz podczas badania palpacyjnego na fotelu stwierdził, że szyjka ma około 2,5 cm a z usg za chwilę wyszło 3,5cm, więc to duża rozbieżność między wynikami. Może on Cię bada zawsze palcem i po prostu wie, że się skróciła bardzo w stosunku do ostatniego pomiaru?
@majacyr a myślisz, że czemu nie spałam całą noc? Bo mała miała co pół godziny czkawkę :-D:-D:-D

@Roksi98 dla mnie takie traktowanie jest nie do pomyślenia, ale to moje zdanie. Całe życie przed Tobą i nie musisz teraz podejmować decyzji czy chcesz z nim być do śmierci, dziecko o niczym nie przesądza. Tylko proszę kobietki o więcej szacunku do siebie :) dobrze, że masz wsparcie w rodzicach, to jest meeeega ważne!

reklama
Najgorsze dla mnie co mnie co może być to być z kimś, ze strachu przed samotnością
emoji53.png
emoji20.png
partner to nie jest ktoś kto z tobą jest bo nie chce być sam, ale ktoś to chce być właśnie z tobą. Wiec chcesz być właśnie z nim? Z takim nim jakim jest a nie jakikmxhcesz, żeby był? Z nim, który skucha kolegów, nie pomaga, nie wspiera, dla którego bardziej liczy sie zdanie mamy czy siostry niż troska o dziewczynę, kobietę , z która założy niebawem rodzinę...Przykry temat, ale jak masz wsparcie we własnej rodzinie to może zrób sobie parudniowy detox od chłopaka i jego rodziny? Moze zamiast tęsknoty poczujesz ulgę i spokój... musisz pamietać o dziecku, teraz wy rodzice będziecie dbać o jego dobro, dobrze byłoby mieć jasną sytuację, jak się sprawy mają
emoji53.png
emoji5.png
W 100% popieram te slowa :yes:

@mayfly
No wlasnie wiem, ale tez nie chcialabym zeby dziecko wyxgowywalo sie bez ojca, bo sama tak bylam wychowywana, dopiero jak doroslam to mam lepszy kontakt z tata...

Czesc dziewczyny u mnie juz ciezko sie poruszac 9 kg na plusie daje w kosc
Kolezanki organizuja dla mnie po cichu babyshower zalozyly grupe na Whatsapp i siedza i wymyslaja cos
Moj maz tez jest wplatany w to wszystko
Dzis widzialam post na fb na listopadowe mamy juz nastepna dzidziulka sie urodzila tylko 1 kg warzy takie malenstwo obysmy my choc do polowy pazdziernika wytrzymaly moze mi mala zrobi niespodzianke na urodziny bo mam 18 pazdziernika

To rzeczywiście maleństwo [emoji53] ja liczę ze w połowie października synek będzie miał już w okolicy 3kg, plus minus... tak więcej niż 2,5kg raczej na pewno[emoji28]
A to jaki znak zodiaku jest przed 20 X?

@Olcia89 no pięknie Ci córeczka rośnie :)
Ważne, że wszystko dobrze, a fotki niedługo sama będziesz jej robiła.

@Fili ogólnie dziś lepiej. Tylko po nocy plamienie z rana, ale jak wstaję to ból jakby mnie ktoś dźgał.
W dzień ze 3 godziny spałam, choć w nocy normalnie spałam.
Młody miał czkawkę i córki czuły przez skórę.
Dzięki, że pytasz i za Twoje słowa.

@azamamew jak Cię nie zastaną w domu to zostawią awizo i odbierzesz na poczcie.
Plamisz dalej? [emoji53] koniecznie nie możesz się forsować!! Nie rob nic w domu [emoji853]

reklama
Czesc dziewczyny u mnie juz ciezko sie poruszac 9 kg na plusie daje w kosc
Kolezanki organizuja dla mnie po cichu babyshower zalozyly grupe na Whatsapp i siedza i wymyslaja cos
Moj maz tez jest wplatany w to wszystko
Dzis widzialam post na fb na listopadowe mamy juz nastepna dzidziulka sie urodzila tylko 1 kg warzy takie malenstwo obysmy my choc do polowy pazdziernika wytrzymaly moze mi mala zrobi niespodzianke na urodziny bo mam 18 pazdziernika
Fajnie, będziesz miała imprezkę dla siebie [emoji4]
Widziałam właśnie ten post, ale strasznie maleńka kruszynka jak na 30tc.
Dlatego chciałabym urodzić przed 22 października, żeby skorpion nie był [emoji120] :D
Czemu nie skorpion? Nie znam się na znakach zodiaku [emoji2]

Do góry