Twoja histotia przypomniala mi siebie ... Kiedy to mój luby (ja początki ciazy) wymykał się w nocy , na balety , do kumpli itp itd. Strasznie mnie to denerwowało zawsze wyłączał telefon , pisał do innych kobiet . Kiedys nawet poszarpalismy się ostro o telefon , nie zdazyl skasowac tego czego pisal . A pisal wtedy do byłej . Czara goryczy przelała się w momencie kiedy dowiedziałam się że on i moja siostra umowili się do hotelu . Nie wiem , nie zlapalam za reke ale raczej w karty nie grali. Wrócil rano , wtedy się dowiedziałam . A z racji ze bylam już w ciąży skonczylo się krwawieniem i szpitalem . Na szczęście nic malemu się nie stalo . Ale nigdy więcej nie pozwolę sobie na takie traktowanie.Tylko wlasnie on slucha kolegow, a nie odsuwa ich od siebie.. podejrzewam, ze gdybym nic nie robila to juz bysmy dawno nie byli razem.. ale chyba za bardzo mi zalezy. :/
Trudno sie nie przejmowac, kiedy ona mu maci w glowie tez, a on jej sie slucha, a matka "zostawicue mnie i bede sama? Co ze mna?"
reklama
O Jezu.. teraz to serio nie wiem co mam zrobic.Twoja histotia przypomniala mi siebie ... Kiedy to mój luby (ja początki ciazy) wymykał się w nocy , na balety , do kumpli itp itd. Strasznie mnie to denerwowało zawsze wyłączał telefon , pisał do innych kobiet . Kiedys nawet poszarpalismy się ostro o telefon , nie zdazyl skasowac tego czego pisal . A pisal wtedy do byłej . Czara goryczy przelała się w momencie kiedy dowiedziałam się że on i moja siostra umowili się do hotelu . Nie wiem , nie zlapalam za reke ale raczej w karty nie grali. Wrócil rano , wtedy się dowiedziałam . A z racji ze bylam już w ciąży skonczylo się krwawieniem i szpitalem . Na szczęście nic malemu się nie stalo . Ale nigdy więcej nie pozwolę sobie na takie traktowanie.
maksimas
Fanka BB :)
Jesli teraz tak Cie traktuje, to po porodzie nic sie nie zmieni. A raczej bedzie gorzej. Jesli cie nie szanuje i olewa wasz zwiazek zwlaszcza, ze jestes w ciazy, to nie ma sensu miec nadzieje, ze bedzie lepiej. Nie kazdy mezczyzna potrafi udzwignac role ojca. NIestety moj (juz Ex) nie potrafil i podziekowal mi po 9 latach. I powiem Ci, ze ciesze sie ze roztalismy sie teraz zanim dziecko sie urodzi. Przynajmniej mam czas przygotowac sie psychiczne. Owszem, tak samo jak ty , boje sie samotnosci i zdaje sobie sprawe ze bedzie ciezko. Ale na szczescie mam super wsparcie rodziny. I na pewno bedzie mi latwiej i lepiej wychowac dziecko samej niz z nim. Mam nadzieje, ze moj post Cie nie przestraszyl i w zaden sposob nie obrazil, Ale jestes jeszcze mloda, na prawde mozesz sobie super zycie ulozyc. A je mamy tylko jedno... przeanalizuj sobie wasz zwiazek i dobrze sie zastanow, czy widzisz z takim czlowiekiem jakakolwiek przyszlosc. Przykro mi, ze musisz przez to przechodzicCiaza to takie piekne, dla nas kobiet, doswiadczenie. Szkoda, ze nie kazdej z nas jest pisane by przezyc je szczesliwie..... Pozdrawim cie cieplutkoJesli mam byc szczera to boje sie zostac sama bez niego, ale wiem ze pewnie sie za wiele nie zmieni i tak zyc nie chce tym bardziej ze mam dopiero 20 lat i cale zycie przed aoba, a jak na razie to mi nie pomaga.. ani on ani z jego rodziny nikt.
Ewela2805
Kuzwa ja napisałam ja też bo przeczytałam skorpion tylko i pisze ja też aby nie skorpion [emoji23] A ja mam na 22 listopada termin, i chodzi mi o to aby urodzić 22 listopada bo 21 się kończy skorpion [emoji23] Chodź chciałabym i żeby była wcześniej.. Więc chyba nas ten skorpion nie ominie jednak..
Spokojnie nie wszystkie siostry sa takie . I nie wszyscy faceci.O Jezu.. teraz to serio nie wiem co mam zrobic.
Skorpiony fajne sa ja jestem skorpion i mój synek najprawdopodobniej też nim będzieKuzwa ja napisałam ja też bo przeczytałam skorpion tylko i pisze ja też aby nie skorpion [emoji23] A ja mam na 22 listopada termin, i chodzi mi o to aby urodzić 22 listopada bo 21 się kończy skorpion [emoji23] Chodź chciałabym i żeby była wcześniej.. Więc chyba nas ten skorpion nie ominie jednak..
Igorowelove
Moderatorka
Moja siostra, mój tata, tesciowa i dwie siostry męża to skorpiony. Każdy z nich mega uparty, musi na swoim postawić i do tego są wredni [emoji14] mamę mam wagę, złota kobieta-bez wad bym powiedziała i dlatego byle nie skorpionFajnie, będziesz miała imprezkę dla siebie [emoji4]
Widziałam właśnie ten post, ale strasznie maleńka kruszynka jak na 30tc. Czemu nie skorpion? Nie znam się na znakach zodiaku [emoji2]
A co jest po skorpionie?Kuzwa ja napisałam ja też bo przeczytałam skorpion tylko i pisze ja też aby nie skorpion [emoji23] A ja mam na 22 listopada termin, i chodzi mi o to aby urodzić 22 listopada bo 21 się kończy skorpion [emoji23] Chodź chciałabym i żeby była wcześniej.. Więc chyba nas ten skorpion nie ominie jednak..
Ewela2805
StrzelecMoja siostra, mój tata, tesciowa i dwie siostry męża to skorpiony. Każdy z nich mega uparty, musi na swoim postawić i do tego są wredni [emoji14] mamę mam wagę, złota kobieta-bez wad bym powiedziała i dlatego byle nie skorpion A co jest po skorpionie?
Ewela2805
A ja się tyle naczytalam, nasluchalam o tych skorpionach że wiesz.. A szczerze to znam tylko jednego skorpionaSkorpiony fajne sa ja jestem skorpion i mój synek najprawdopodobniej też nim będzie
No ale co jak będzie skorpion to będzie skorpion [emoji4][emoji4]
reklama
Tyna_88
Z orgazmem, ale tylko mężowym tylko, że jak się kobita też nakręci to potem może być ciężko przestać i łatwo złamać zakaz Generalnie położna miała rozsądną radę - rozmawiać na ten temat jeśli coś nam nie gra w łóżkuA co to za seks bez orgazmu [emoji23][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Flaga na głowę i za ojczyznę - tak mi się kojarzy [emoji847][emoji85][emoji86][emoji23][emoji23][emoji23]
Moja Mama zaczęła rodzić siostrę 31.10 wieczorem. Na porodówce powiedziała na wstępie, że obojętnie jak to zrobią, ale córka ma się urodzić przed Wszystkimi Świętymi. Udało się o 23.30Do 22 pazdziernika jest waga a pozniej skorpion moja mama mowila zeby chociaz nie 1 listopada na szczescie tu w holandii nie jest to swieto zmarlych