reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Mama Zuzi i Antosia a wracając do szyjki, mój lekarz podczas badania palpacyjnego na fotelu stwierdził, że szyjka ma około 2,5 cm a z usg za chwilę wyszło 3,5cm, więc to duża rozbieżność między wynikami. Może on Cię bada zawsze palcem i po prostu wie, że się skróciła bardzo w stosunku do ostatniego pomiaru?
@majacyr a myślisz, że czemu nie spałam całą noc? Bo mała miała co pół godziny czkawkę :-D:-D:-D

@Roksi98 dla mnie takie traktowanie jest nie do pomyślenia, ale to moje zdanie. Całe życie przed Tobą i nie musisz teraz podejmować decyzji czy chcesz z nim być do śmierci, dziecko o niczym nie przesądza. Tylko proszę kobietki o więcej szacunku do siebie :) dobrze, że masz wsparcie w rodzicach, to jest meeeega ważne!

reklama
Najgorsze dla mnie co mnie co może być to być z kimś, ze strachu przed samotnością
emoji53.png
emoji20.png
partner to nie jest ktoś kto z tobą jest bo nie chce być sam, ale ktoś to chce być właśnie z tobą. Wiec chcesz być właśnie z nim? Z takim nim jakim jest a nie jakikmxhcesz, żeby był? Z nim, który skucha kolegów, nie pomaga, nie wspiera, dla którego bardziej liczy sie zdanie mamy czy siostry niż troska o dziewczynę, kobietę , z która założy niebawem rodzinę...Przykry temat, ale jak masz wsparcie we własnej rodzinie to może zrób sobie parudniowy detox od chłopaka i jego rodziny? Moze zamiast tęsknoty poczujesz ulgę i spokój... musisz pamietać o dziecku, teraz wy rodzice będziecie dbać o jego dobro, dobrze byłoby mieć jasną sytuację, jak się sprawy mają
emoji53.png
emoji5.png
W 100% popieram te slowa :yes:

@mayfly
No wlasnie wiem, ale tez nie chcialabym zeby dziecko wyxgowywalo sie bez ojca, bo sama tak bylam wychowywana, dopiero jak doroslam to mam lepszy kontakt z tata...

Czesc dziewczyny u mnie juz ciezko sie poruszac 9 kg na plusie daje w kosc
Kolezanki organizuja dla mnie po cichu babyshower zalozyly grupe na Whatsapp i siedza i wymyslaja cos
Moj maz tez jest wplatany w to wszystko
Dzis widzialam post na fb na listopadowe mamy juz nastepna dzidziulka sie urodzila tylko 1 kg warzy takie malenstwo obysmy my choc do polowy pazdziernika wytrzymaly moze mi mala zrobi niespodzianke na urodziny bo mam 18 pazdziernika

To rzeczywiście maleństwo [emoji53] ja liczę ze w połowie października synek będzie miał już w okolicy 3kg, plus minus... tak więcej niż 2,5kg raczej na pewno[emoji28]
A to jaki znak zodiaku jest przed 20 X?

@Olcia89 no pięknie Ci córeczka rośnie :)
Ważne, że wszystko dobrze, a fotki niedługo sama będziesz jej robiła.

@Fili ogólnie dziś lepiej. Tylko po nocy plamienie z rana, ale jak wstaję to ból jakby mnie ktoś dźgał.
W dzień ze 3 godziny spałam, choć w nocy normalnie spałam.
Młody miał czkawkę i córki czuły przez skórę.
Dzięki, że pytasz i za Twoje słowa.

@azamamew jak Cię nie zastaną w domu to zostawią awizo i odbierzesz na poczcie.
Plamisz dalej? [emoji53] koniecznie nie możesz się forsować!! Nie rob nic w domu [emoji853]

reklama
Czesc dziewczyny u mnie juz ciezko sie poruszac 9 kg na plusie daje w kosc
Kolezanki organizuja dla mnie po cichu babyshower zalozyly grupe na Whatsapp i siedza i wymyslaja cos
Moj maz tez jest wplatany w to wszystko
Dzis widzialam post na fb na listopadowe mamy juz nastepna dzidziulka sie urodzila tylko 1 kg warzy takie malenstwo obysmy my choc do polowy pazdziernika wytrzymaly moze mi mala zrobi niespodzianke na urodziny bo mam 18 pazdziernika
Fajnie, będziesz miała imprezkę dla siebie [emoji4]
Widziałam właśnie ten post, ale strasznie maleńka kruszynka jak na 30tc.
Dlatego chciałabym urodzić przed 22 października, żeby skorpion nie był [emoji120] :D
Czemu nie skorpion? Nie znam się na znakach zodiaku [emoji2]

Do góry