reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal
Screenshot_20180826-105925_AliExpress.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180826-105925_AliExpress.jpg
    Screenshot_20180826-105925_AliExpress.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Serdeczne gratulacje! [emoji4]
Wow zorganizować wszystko w 1.5 miesiąca to nieźle się musieliście nabiegać [emoji3]Dobrze, że już w porządku między Wami [emoji4] Pochwal się zdjęciem jak łóżeczko będzie gotowe [emoji6]

Ja dziś obudziłam się po 5 bo bolały mnie nogi, nie wiem w sumie od czego ale ostatnio mi się to zdarza zwłaszcza nad ranem [emoji848]
Narzeczony zrobił śniadanie i teraz to już w ogóle się nie będę mgła ruszać, chyba wracam do łóżka [emoji23]
Zobacz załącznik 891871
No nieeeee. Ale jestem teraz glodna!!!!!!!! Mama wyciaga mine do kosciola. Nie skupie sie na mszy, bo w glowie bede miala to zdjecie:-D:-D:-D

@Jumma ja na drutach mogę robić, a nawet lubię, w sensie odprężam się przy nich.
Tylko z reguły czasu brak.
Teraz korzystając z L4 i tego, że nie muszę plackiem leżeć postanowiłam trochę porobić.
Za to szydełko to moja zmora.
Jedynie zakańczam robótki drutowe na szydełku.
Na więcej mi brak cierpliwości.

@Weronikakrz cieszę się, że dziś z mężem lepiej.

@Kredka_na_baterie fajnie Cię widzieć.
Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

@Paulaaa25 ale mega śniadanie...
Aż ślinka leci.

@Dita_333 a Ty wybrałaś już model wózka? ;)

Tak na 80% jednak Espiro next Manhattan Alaska Grey
[emoji5]waham sie jeszcze nad Florida ale raczej kolor pierwszy [emoji106]
Moze zamówię w tym tygodniu..

A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub ;) W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele :) Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️

Gratulacje!!!![emoji512][emoji8][emoji183][emoji898] wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia [emoji847][emoji16]

Hej

Ah U mnie też ... Wracają z Pl we wtorek a młoda do szkoły od środy tyle że do 12.30 a syn od czwartku też do 12.30 . Ale ja się za nimi stęskniłam !!!! Więc się cieszę hahahha ale wiem o czym piszesz ..u Nas też koleżanki ciągle by się wierciły ale kazDy gdzieś wyjeżdża i tak najwięcej czasu na zabawę z sąsiadami dzieci mają zanim wakacje się dobrze rozkręca a w szkole juz luz. Bez prac domowych i dni dluzsze bo potem to właśnie każdy na wakacje jedzie . My też i się mijamy
Obudziłam się dziś w nocy i spać nie mogłam ..ale jak zasnęłam to mąż mnie po 7 obudził .. i tak dziwnie leciutko łupie w głowie ...niepotrzebnie zrobiłam grobowa ciemność w pokoju wrr

Dobrze że Mężowi przeszło:). szkoda czasu na kłótnie i nerwy ....

Zobacz jak szybko ten czas zleciał! Pamietam jak niedawno pisałaś, że pojechali, a zaraz już bedą![emoji86][emoji847] super! Mimo wszystko nie ma to jak dzieci są w domu [emoji10]

Tak, wypoczęłam.
Też miałam prać w okolicy października, ale już mi zaczęły też przeszkadzać w tych workach ;p Na razie zapakuje w próżniowe torby, podzielę rozmiarami i do komody. Później poprasuję - może jakoś to przeżyję ;p

Ja już sobie posegregowalam i powsadzalam w i w organizery... tak do rozmiaru 62 i czesc 68, będzie mi łatwiej prac rozmiarami
Musiałam je przejrzeć, żeby wiedzieć co i ile mam... i nie kupować niepotrzebnych rzeczy [emoji106]
A zobaczysz, że maleńkie rzeczy zupełnie inaczej sie prasuje niż dorosłych ... ja tez nie przepadam za prasowaniem [emoji58]

Serdeczne gratulacje! [emoji4]
Wow zorganizować wszystko w 1.5 miesiąca to nieźle się musieliście nabiegać [emoji3]Dobrze, że już w porządku między Wami [emoji4] Pochwal się zdjęciem jak łóżeczko będzie gotowe [emoji6]

Ja dziś obudziłam się po 5 bo bolały mnie nogi, nie wiem w sumie od czego ale ostatnio mi się to zdarza zwłaszcza nad ranem [emoji848]
Narzeczony zrobił śniadanie i teraz to już w ogóle się nie będę mgła ruszać, chyba wracam do łóżka [emoji23]
Zobacz załącznik 891871

O matko i córko!!! Ale śniadanie!!![emoji33] rozpieszcza cię ten twój narzeczony [emoji5] i dobrze![emoji106]

A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal Zobacz załącznik 891882

Dwa dni??[emoji86] u nas jak lezy miesiąc to mówimy - Co za zima, tylko miesiąc śniegu było [emoji58] kiedyś leżał tak listopad -luty, nawet marzec, ostatnio to bardziej tylko styczeń -luty, czasami jest bajkowo bo spadnie śnieg na święta albo przed świetami, wtedy jest nawet inna atmosfera świąt [emoji7] i kiedyś zawsze był śnieg na święta, teraz rożnie... ale w styczniu nie ma bata[emoji6]

Ja od wczoraj mam zmywarkę [emoji3] i kuchnia przerobiona, dalej podobna, ale jednak ciut inna, No i ta zmywarka [emoji7]ale trochę się przepracowałam, bo przeniosłam wszystko i jeszcze poodkurzalam, ale więcej nie dałam rady... bo na zakupy jeszcze pojechałam [emoji5]

A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub ;) W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele :) Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️
Serdeczne gratulacje!
Niech Wasza miłość kwitnie, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Napisz co u Ciebie, jak się czujesz!?

My dziś byliśmy w kościele, później na cmentarzu. Musiałam obudzić dzieci raniutko, oj ciężko było. A już od przyszłego tygodnia codziennie tak będą wstawać.
Dziś czuję się lepiej, lekko tylko podbrzusze ćmi, ale tak normalnie. Młody więcej się rusza niż wczoraj, także jestem spokojniejsza. Wizyta w przyszłym tygodniu 5 września.Mam nadzieję, że mnie zbada i sprawdzi szyjke.

reklama
Tak na 80% jednak Espiro next Manhattan Alaska Grey
[emoji5]waham sie jeszcze nad Florida ale raczej kolor pierwszy [emoji106]
Moze zamówię w tym tygodniu..

Oglądałam go w piątek, bo też się podoba ;) Bardzo fajny wózek - dobrze się nim jeździło, przynajmniej po sklepie, ale mój Mąż stwierdził, że jest duży po złożeniu i nieporęczny. Wzięłabym pierwszy kolor ;)

Do góry