reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal
Screenshot_20180826-105925_AliExpress.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180826-105925_AliExpress.jpg
    Screenshot_20180826-105925_AliExpress.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Serdeczne gratulacje! [emoji4]
Wow zorganizować wszystko w 1.5 miesiąca to nieźle się musieliście nabiegać [emoji3]Dobrze, że już w porządku między Wami [emoji4] Pochwal się zdjęciem jak łóżeczko będzie gotowe [emoji6]

Ja dziś obudziłam się po 5 bo bolały mnie nogi, nie wiem w sumie od czego ale ostatnio mi się to zdarza zwłaszcza nad ranem [emoji848]
Narzeczony zrobił śniadanie i teraz to już w ogóle się nie będę mgła ruszać, chyba wracam do łóżka [emoji23]
Zobacz załącznik 891871
No nieeeee. Ale jestem teraz glodna!!!!!!!! Mama wyciaga mine do kosciola. Nie skupie sie na mszy, bo w glowie bede miala to zdjecie:-D:-D:-D

@Jumma ja na drutach mogę robić, a nawet lubię, w sensie odprężam się przy nich.
Tylko z reguły czasu brak.
Teraz korzystając z L4 i tego, że nie muszę plackiem leżeć postanowiłam trochę porobić.
Za to szydełko to moja zmora.
Jedynie zakańczam robótki drutowe na szydełku.
Na więcej mi brak cierpliwości.

@Weronikakrz cieszę się, że dziś z mężem lepiej.

@Kredka_na_baterie fajnie Cię widzieć.
Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

@Paulaaa25 ale mega śniadanie...
Aż ślinka leci.

@Dita_333 a Ty wybrałaś już model wózka? ;)

Tak na 80% jednak Espiro next Manhattan Alaska Grey
[emoji5]waham sie jeszcze nad Florida ale raczej kolor pierwszy [emoji106]
Moze zamówię w tym tygodniu..

A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub ;) W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele :) Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️

Gratulacje!!!![emoji512][emoji8][emoji183][emoji898] wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia [emoji847][emoji16]

Hej

Ah U mnie też ... Wracają z Pl we wtorek a młoda do szkoły od środy tyle że do 12.30 a syn od czwartku też do 12.30 . Ale ja się za nimi stęskniłam !!!! Więc się cieszę hahahha ale wiem o czym piszesz ..u Nas też koleżanki ciągle by się wierciły ale kazDy gdzieś wyjeżdża i tak najwięcej czasu na zabawę z sąsiadami dzieci mają zanim wakacje się dobrze rozkręca a w szkole juz luz. Bez prac domowych i dni dluzsze bo potem to właśnie każdy na wakacje jedzie . My też i się mijamy
Obudziłam się dziś w nocy i spać nie mogłam ..ale jak zasnęłam to mąż mnie po 7 obudził .. i tak dziwnie leciutko łupie w głowie ...niepotrzebnie zrobiłam grobowa ciemność w pokoju wrr

Dobrze że Mężowi przeszło:). szkoda czasu na kłótnie i nerwy ....

Zobacz jak szybko ten czas zleciał! Pamietam jak niedawno pisałaś, że pojechali, a zaraz już bedą![emoji86][emoji847] super! Mimo wszystko nie ma to jak dzieci są w domu [emoji10]

Tak, wypoczęłam.
Też miałam prać w okolicy października, ale już mi zaczęły też przeszkadzać w tych workach ;p Na razie zapakuje w próżniowe torby, podzielę rozmiarami i do komody. Później poprasuję - może jakoś to przeżyję ;p

Ja już sobie posegregowalam i powsadzalam w i w organizery... tak do rozmiaru 62 i czesc 68, będzie mi łatwiej prac rozmiarami
Musiałam je przejrzeć, żeby wiedzieć co i ile mam... i nie kupować niepotrzebnych rzeczy [emoji106]
A zobaczysz, że maleńkie rzeczy zupełnie inaczej sie prasuje niż dorosłych ... ja tez nie przepadam za prasowaniem [emoji58]

Serdeczne gratulacje! [emoji4]
Wow zorganizować wszystko w 1.5 miesiąca to nieźle się musieliście nabiegać [emoji3]Dobrze, że już w porządku między Wami [emoji4] Pochwal się zdjęciem jak łóżeczko będzie gotowe [emoji6]

Ja dziś obudziłam się po 5 bo bolały mnie nogi, nie wiem w sumie od czego ale ostatnio mi się to zdarza zwłaszcza nad ranem [emoji848]
Narzeczony zrobił śniadanie i teraz to już w ogóle się nie będę mgła ruszać, chyba wracam do łóżka [emoji23]
Zobacz załącznik 891871

O matko i córko!!! Ale śniadanie!!![emoji33] rozpieszcza cię ten twój narzeczony [emoji5] i dobrze![emoji106]

A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal Zobacz załącznik 891882

Dwa dni??[emoji86] u nas jak lezy miesiąc to mówimy - Co za zima, tylko miesiąc śniegu było [emoji58] kiedyś leżał tak listopad -luty, nawet marzec, ostatnio to bardziej tylko styczeń -luty, czasami jest bajkowo bo spadnie śnieg na święta albo przed świetami, wtedy jest nawet inna atmosfera świąt [emoji7] i kiedyś zawsze był śnieg na święta, teraz rożnie... ale w styczniu nie ma bata[emoji6]

Ja od wczoraj mam zmywarkę [emoji3] i kuchnia przerobiona, dalej podobna, ale jednak ciut inna, No i ta zmywarka [emoji7]ale trochę się przepracowałam, bo przeniosłam wszystko i jeszcze poodkurzalam, ale więcej nie dałam rady... bo na zakupy jeszcze pojechałam [emoji5]

A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub ;) W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele :) Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️
Serdeczne gratulacje!
Niech Wasza miłość kwitnie, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Napisz co u Ciebie, jak się czujesz!?

My dziś byliśmy w kościele, później na cmentarzu. Musiałam obudzić dzieci raniutko, oj ciężko było. A już od przyszłego tygodnia codziennie tak będą wstawać.
Dziś czuję się lepiej, lekko tylko podbrzusze ćmi, ale tak normalnie. Młody więcej się rusza niż wczoraj, także jestem spokojniejsza. Wizyta w przyszłym tygodniu 5 września.Mam nadzieję, że mnie zbada i sprawdzi szyjke.

reklama
Tak na 80% jednak Espiro next Manhattan Alaska Grey
[emoji5]waham sie jeszcze nad Florida ale raczej kolor pierwszy [emoji106]
Moze zamówię w tym tygodniu..

Oglądałam go w piątek, bo też się podoba ;) Bardzo fajny wózek - dobrze się nim jeździło, przynajmniej po sklepie, ale mój Mąż stwierdził, że jest duży po złożeniu i nieporęczny. Wzięłabym pierwszy kolor ;)

Do góry