Weronikakrz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nieeeee. Ale jestem teraz glodna!!!!!!!! Mama wyciaga mine do kosciola. Nie skupie sie na mszy, bo w glowie bede miala to zdjecieSerdeczne gratulacje! [emoji4]
Wow zorganizować wszystko w 1.5 miesiąca to nieźle się musieliście nabiegać [emoji3]Dobrze, że już w porządku między Wami [emoji4] Pochwal się zdjęciem jak łóżeczko będzie gotowe [emoji6]
Ja dziś obudziłam się po 5 bo bolały mnie nogi, nie wiem w sumie od czego ale ostatnio mi się to zdarza zwłaszcza nad ranem [emoji848]
Narzeczony zrobił śniadanie i teraz to już w ogóle się nie będę mgła ruszać, chyba wracam do łóżka [emoji23]
Zobacz załącznik 891871
Gratulacje! [emoji173]️A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️
Gratulacje, wszystkiego najlepszego!A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie
Możesz podlinkować tę kurtkę?A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal Zobacz załącznik 891882
Jak cenowo wychodzi?A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal Zobacz załącznik 891882
@Dita_333 a Ty wybrałaś już model wózka?
A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️
Hej
Ah U mnie też ... Wracają z Pl we wtorek a młoda do szkoły od środy tyle że do 12.30 a syn od czwartku też do 12.30 . Ale ja się za nimi stęskniłam !!!! Więc się cieszę hahahha ale wiem o czym piszesz ..u Nas też koleżanki ciągle by się wierciły ale kazDy gdzieś wyjeżdża i tak najwięcej czasu na zabawę z sąsiadami dzieci mają zanim wakacje się dobrze rozkręca a w szkole juz luz. Bez prac domowych i dni dluzsze bo potem to właśnie każdy na wakacje jedzie . My też i się mijamy
Obudziłam się dziś w nocy i spać nie mogłam ..ale jak zasnęłam to mąż mnie po 7 obudził .. i tak dziwnie leciutko łupie w głowie ...niepotrzebnie zrobiłam grobowa ciemność w pokoju wrr
Dobrze że Mężowi przeszło. szkoda czasu na kłótnie i nerwy ....
Tak, wypoczęłam.
Też miałam prać w okolicy października, ale już mi zaczęły też przeszkadzać w tych workach ;p Na razie zapakuje w próżniowe torby, podzielę rozmiarami i do komody. Później poprasuję - może jakoś to przeżyję ;p
Serdeczne gratulacje! [emoji4]
Wow zorganizować wszystko w 1.5 miesiąca to nieźle się musieliście nabiegać [emoji3]Dobrze, że już w porządku między Wami [emoji4] Pochwal się zdjęciem jak łóżeczko będzie gotowe [emoji6]
Ja dziś obudziłam się po 5 bo bolały mnie nogi, nie wiem w sumie od czego ale ostatnio mi się to zdarza zwłaszcza nad ranem [emoji848]
Narzeczony zrobił śniadanie i teraz to już w ogóle się nie będę mgła ruszać, chyba wracam do łóżka [emoji23]
Zobacz załącznik 891871
A ja zrobila zakup na aliexpres przy synu mialam chuste ale to byl lipiec a teraz zima to co innego chociaz i nas w NL zimny twaja niedlugo w tamtym roku troche sniegu spadlo to 2 dni lezal Zobacz załącznik 891882
Serdeczne gratulacje!A ja nie odzywałam się długo i mam mega zaległości, których chyba na razie nie nadrobię. Wszystko przez ślub W półtora miesiąca zorganoliozowaliśmy ślub i wesele Od 8 dni jestem mężatką i mam najcudowniejszego męża na świecie [emoji173]️
Tak na 80% jednak Espiro next Manhattan Alaska Grey
[emoji5]waham sie jeszcze nad Florida ale raczej kolor pierwszy [emoji106]
Moze zamówię w tym tygodniu..