Mirakulum
Fanka BB :)
Hahaha rozumiem, że najgorsze w tym śnie to były te rude włosy i cera?![]()
![]()
ale cóż... jak urodziłaś to musiałaś kochać jak własne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponoć od którego tam tygodnia (powyżej dwudziestego któregoś) to szyjka moze sie już skracać z wizyty na wizytębyleby nie za szybko... bo szykuje sie do porodu![]()
![]()
Ja mam dużo, duuuuuużo śluzu różnorakiego - z reguły jasny kremowy trochę plus taki przeźroczysty jak woda, ze czasami mogę pomyśleć, że się zsiusiałama czop jak mi odszedł w pierwszej ciąży to było tego sporo i dość gęste to było, i galareta, i krem, i woda, i śluz i wszystko podbarwione świeżą krwią... na dwa razy mi odchodził. Nie sądzę, żeby to był czop, ale jak się martwisz to warto to sprawdzić....![]()
Ja na razie upały znoszę dobre, normalnie, jak co roku. Nie czuję różnicy...![]()
![]()
I jak noga? BoliQUOTEQU
Heh w ogóle nie byłam szczęśliwa w tym śnie..miałam coś Ala depresja poporodowa hehe
Co do szyjki im bliżej porodu tym właśnie tak jest jak piszesz. Też o tym słyszalam
A śluzu też mam dużo białego ale nie to e zalewa cały dzien ...kremowego ale i jak woda się zdarzył..raz też myślałam że się posikalam
Przezroczysty galaretowaty zdarzał mi się w wczesniej. Jak i zolty o tej konsystencji..zganialam na estrogen bo pH ok bylo
Czop miałam też tylko to była inna galareta i krwi dużo..odchodził długo przed porodem
Fili ma nadzieję że nie jest to ten czop ale sprawdź jeśli poczujesz że musisz jak najbardziej!
Ja segregowalam ciuszki i wszystko ... Kiedy się ucieszyłam że skończyłam zobaczyłam 3reklamowki ciuchow w innym pokoju oO na szczęście więcej na 3-6m ..mam ciuchy najważniejsze do roku ale i kompletów..bluza jeansów butów skarpetek itd.
Ciężko to sfotografować aaaaaaaa
Laktator dostałam ręczny . Praktycznie nieuzyty ..w sumie przy synu nie potrzebowałam i przy córce też. Zobaczymy
Edytka z chęcią bym się tymi darami podZielila bo Za dużo tego jest Zdecydowanie