Mirakulum
Fanka BB :)
Hahaha rozumiem, że najgorsze w tym śnie to były te rude włosy i cera?ale cóż... jak urodziłaś to musiałaś kochać jak własne
Ponoć od którego tam tygodnia (powyżej dwudziestego któregoś) to szyjka moze sie już skracać z wizyty na wizytębyleby nie za szybko... bo szykuje sie do porodu
Ja mam dużo, duuuuuużo śluzu różnorakiego - z reguły jasny kremowy trochę plus taki przeźroczysty jak woda, ze czasami mogę pomyśleć, że się zsiusiałama czop jak mi odszedł w pierwszej ciąży to było tego sporo i dość gęste to było, i galareta, i krem, i woda, i śluz i wszystko podbarwione świeżą krwią... na dwa razy mi odchodził. Nie sądzę, żeby to był czop, ale jak się martwisz to warto to sprawdzić....
Ja na razie upały znoszę dobre, normalnie, jak co roku. Nie czuję różnicy...
I jak noga? BoliQUOTEQU
Heh w ogóle nie byłam szczęśliwa w tym śnie..miałam coś Ala depresja poporodowa hehe
Co do szyjki im bliżej porodu tym właśnie tak jest jak piszesz. Też o tym słyszalam
A śluzu też mam dużo białego ale nie to e zalewa cały dzien ...kremowego ale i jak woda się zdarzył..raz też myślałam że się posikalam chodziłam i sprawdzałam co jest ..popuszczam haha ..to było jakoś czas temu
Przezroczysty galaretowaty zdarzał mi się w wczesniej. Jak i zolty o tej konsystencji..zganialam na estrogen bo pH ok bylo
Czop miałam też tylko to była inna galareta i krwi dużo..odchodził długo przed porodem
Fili ma nadzieję że nie jest to ten czop ale sprawdź jeśli poczujesz że musisz jak najbardziej!
Ja segregowalam ciuszki i wszystko ... Kiedy się ucieszyłam że skończyłam zobaczyłam 3reklamowki ciuchow w innym pokoju oO na szczęście więcej na 3-6m ..mam ciuchy najważniejsze do roku ale i kompletów..bluza jeansów butów skarpetek itd.
Ciężko to sfotografować aaaaaaaa
Laktator dostałam ręczny . Praktycznie nieuzyty ..w sumie przy synu nie potrzebowałam i przy córce też. Zobaczymy
Edytka z chęcią bym się tymi darami podZielila bo Za dużo tego jest Zdecydowanie