80% to dużo
Chyba raczej pewne...Ale lekarz nie widział warg sromowych? Czy w 2.stronę - nie widział siusiaka to mówi, że dziewczynka??
jak tak bardzo ci zależy to może idź do innego lekarza, np.na 4D? Powinno tak wysoko już być widać...
MI ciężko to zrozumieć, bo mój syn na każdej wizycie pokazuje co ma między nóżkami...
A mi się dzisiaj śniło, że urodziłam juz.. I najpierw się ciszyłam bardzo, a później uświadomiłam sobie, że za wcześnie!
Miał tylko koło kilograma wagi i był maleńki, a ja przerażona co dalej... Straszne to było
I pamiętam, że do starszego brata był podobny - to już drugi sen jak zwróciłam na to uwagę. W każdym razie jak się obudziłam to byłam szczęśliwa, że jestem w dwupaku
Mój się bawi
Ale tylko ze mną i bratem [emoji14] Jak się rusza i przykładam rękę to zawsze albo w nią kopie, albo się do niej przysuwa...taką większą wypukłość twardą czuję... To samo jak Jasiek to robi
Niestety jak mąż kładzie rękę to od razu się uspokaja
Nie wiem czy to respekt czy co, ale ze starszym było dokładnie tak samo
I reaguje na głos...ale brata hahaha Szczególnie jak ten krzyczy i wygłupia się, śmieje się to on się budzi do życia i też figluje
Więź między braćmi od małego
Też mam oczy zielone, mąż niebieskie...Miałam nadzieję, że pierworodny po mnie odziedziczy kolor, w końcu to najbardziej rzadki kolor oczu na świecie, ale cóż..ma oczy błękitne jak tatuś
Ale też chyba ladne, bo nawet obce osoby na wczasach czy sklepach zwracają nam uwagę, że ma piękne oczyska
Może młodszy będzie miał zielone...ostatnia szansa
Co do rudych włosów, to chyba jest gen "uśpiony", można być nosicielem i o tym nie wiedzieć, że babka albo siostra dziadka miała np.
I chyba oboje rodzice muszą mieć w sobie ten gen