U nas nie ma komarów, a nawet jak gdzieś jedziemy i są to mnie nie gryzą
Chyba mam gorzką krew... Widzę, że mój syn też raczej z nie ma z tym problemu, za to mąż....
Ale wiem, że są takie specyfiki dla dzieci, niby naturalne, więc pewnie kobiety w ciąży też mogą. Pytanie czy działają tak dobrze?
Wiesz, ja odwrotnie
rzeczy do szpitala chcę mieć załatwione wcześniej i z głowy...Bo o ile ciuszki dokupię, przewijak dokupię, to raczej w czasie akcji porodowej biec do sklepu czy apteki nie będę
A ponieważ pierwszy poród mnie zaskoczył, cieszę się, ze byłam gotowa wcześniej
Teraz też zamierzam być
Ciuszki zdążyłam poprać na ostatnią chwilę (dzień wcześniej jak zaczęłam rodzić), to sobie wyschły, a teściowa mi przeprasowała. Dobrze, że ta torba była
Trzymam, trzymam! Daj znać po! Czekam na relacje
U mnie ogólnie był cennik - glukoza 1, 2, czy 3 pkt, 50gr czy 75gr. I za całość zapłaciłam chyba 25zł...Z tego co pamiętam
Wiec nie jakoś drogo
Też miałam ten problem z siusianiem..w nocy sikałam, ale pomyślałam, że do rana się spokojnie uzbiera..Po czym się okazało, że przed 5 tak mi się chciało znowu, ze miałam problem, żeby zasnąć, ale wytrzymałam
Bo inaczej do kubeczka nie byłoby co zebrać
Ja dowoziłam wczoraj ten mocz, co go zgubili w piątek..i teraz na internecie nie ma wyników, bo pewnie pani dała inny numerek
I muszę dzisiaj odebrać wyniki sama