Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Syrop z tej serii jest tak paskudny, że aż mi się na wymioty zbiera.Kup sobie krople, syrop i tabletki do ssania z serii pre na len. Możesz też psiukać gardło tantum verde lub unibenem( to tańszy odpowiednik).
Dużo zdrówka
Mam tabletki na gardło z pro ma ma i uniben. Dziś mama gotuje pyszny rosołek
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!hej dziewczyny ja po ostatniej wizycie jesten troszke smutna . Mam nisko łożysko powiedziała że jest na granicy patologii. 3 lipca ide do specjalisty od spraw genetycznych i ogolnie ma najlepszy sprzet u nas w miescie oczywiscie prywatnie . Po za tym moja szwagierka powinna juz rodzic termin na 29.06 ale jeszcze czekamy [emoji4]
A na początku naszego forum pisałaś że masz wskazania....cóż Twoja sprawa. Życzę wszystkiego dobrego.Dlatego cc planuje się z wyprzedzeniem 2 tygodni .
Rozmawiałam z lekarzem na ten temat gdzie chce rodzić i mam klepniete bez wskazań mam jechać w wrześniu umówić się na termin z ordynatorem ,a lekarz z mojego miasta który tam pracuje wiele lat wykona mi cc .
Także jeśli dziecko zdrowo dotrzyma do końca to ja już kwesti rozwiązania zmieniać nie będę...
Poprostu dla mnie ten temat jest zamknięty i całkowicie postanowiony
I albo rodzina to przelknie (mojego tzn) bez komentarzy albo nas nie odwiedza długo po narodzinach jakoś z tym problemu nie mam
Może dlatego nigdy nie przejmowałam się zdaniem innych i robiłam po swojemu
Czekam na prenatalne chciałabym konkretnie wiedzieć kto mieszka w brzuchu bo już lipiec a tu dalej nic
Albo Lilianka będzie albo Nikodem innej opcji nie ma hahah
A wy jak się czujecie? Jak z tym ruszaniem w brzuszku?