Hej kobitki.
W końcu mam chwilę żeby napisać jak po wizycie
Dzidzia Super, zdrowiutka, serduszko pika jak należy, ogólnie zmierzone od stóp do głów wszystko prawidłowo. Gin powiedział że oby tak dalej do przodu to będzie super
dziś jest 19t2 dzień, z pomiarów usg wyszło 19t5t także prawie idealnie. Synek waży niecałe 350 gram i mierzy bez nóżek prawie 16 cm także kawał byka
główkę ma koło pępka a nóżki niziutko, ponizej "gumy od majtek" haha (wyrażenie gina
). Już wiem dlaczego czuje się tam taka skopana haha ruchy i kopniaczki bardzo wyraźne i mocne. Nie jadłam dziś śniadania specjalnie żeby był spokojniejszy i rzeczywiście ruszal się ale jakby od niechcenia, nie tak jak ostatnio że nic się zmierzyć nie dało. Łożysko które było za nisko podniosło się do prawidłowej wysokości także to z głowy, szyjka twarda zamknięta ponad 4 cm czyli też super. Płeć już się nie zmieni bo oprócz siusiaka było widać worek i jajka które zstapily już z brzuszka więc potwierdzone 100% synuś
Zostało mi tylko cieszenie się ciąża
Jedyny minus to bardzo często i długo twardnieje mi brzuch więc kazał brać magnez 3 razy 1 tabl od dziś do odwołania i to wszystko
Trzymam kciuki również za resztę wizyt