Może po prostu już bardziej intensywnie odczuwasz ruchy? [emoji846]mój też mega aktywny, dzisiaj rano w łożku, po śniadaniu, przed i po obiedzie, po południu, po kolacji i teraz jak leżę i to piszę też harcuje [emoji1] tłumaczę sobie, że jeszcze ma miejsce,a już jest na tyle duży, że czuje. Poza tym mimo wszystko to łącznie ile tego będzie? Tu 15minut, tu pol godziny i tak uzbiera sie maksymalnie 4-5godzin, reszta to sen czyli prawidłowo [emoji3]
U mnie ostatnio padało w zeszły piątek i sobotę.. a pózniej tylko cały tydzień sie nosiło na deszcz ale nie padało [emoji53] dopiero dzisiaj wieczorem trochę deszczu spadło, ale bez szału... niby zapowiadają deszcze na jutro i pojutrze- zobaczymy [emoji19]
Kciuki za wizytę [emoji16]
Karolina
Samuel to ładne imię [emoji3] będziesz wołać Sam [emoji3]przynajmniej ci nic maz nie powiedział i nie pyknął się palcem w głowę [emoji23]żeby nie było- ja tak zrobiłam mężowi jak wybiera imię czasami [emoji33] na szczęście ostatnio poszedł po rozum do głowy i moze się dogadamy.. kiedyś [emoji23]
@Weronikakrz
Odpoczywaj dużo i leż. Będzie dobrze [emoji5]
@Asis7
Jak byłaś na sorze i wszystko z bobasek ok to już się nie przejmuj, stres też nie pomaga. Dziecku nic nie jest, może szyjkę czymś podrażniłaś... może po jakiejś akcji z mężem??[emoji5] będzie dobrze, odpoczywaj i nie przemęczaj się [emoji5]
Ja jutro do pracy. Nie znoszę jak się weekendy kończą [emoji5] takie życie [emoji16] ostatni tydzień przed urlopem, yupiii[emoji5][emoji3][emoji847]