D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne te kopniaczki[emoji4] a jeszcze jak już partner też widzi i czuję to już sama radość[emoji7] ja na razie fikołki mam tylko dla siebie[emoji854][emoji188]No to w takim razie gdzie ja żyję, że u mnie w ogóle nie pada, tylko cały czas gorąco?[emoji27] mogłoby trochę popadać!
Dzisiaj dzidek wariuje na całego! W ciągu dnia próbowałam to złapać na filmie, ale chyba się zorientowało... przed chwilą dało popis tatusiowi i udało mu się nagrać skaczący brzuch [emoji23] to już kamień milowy, mam takie wrażenie... teraz będzie intensywniej, częściej, aż w końcu doczekam się tego widoku przesuwającego się maluszka pod skórą, o którym tak marzyłam kiedy się staraliśmy... normalnie w takich chwilach się wzruszam... [emoji25] [emoji16]
Najważniejsze że w szpitalu sprawdziłaś i jest ok. Odpoczywaj i głowa do góry [emoji4]Dziewczyny czy ktoras z Was miala sluz zabarwiony na jasnobrazowo? Bylam z tym na sorze dzisiaj zrobili mi usg i badanie ginekologiczne i niby wszystko jest wporzadku. A ja mimo to martwie sie
Mnie sie wydaje, ze przy drugim dziecku to czlowiek bardziej racjonalnie podchodzi.
Ostatnio zaczelam sie tylko zastanawiac, czy nie kupic lozeczka nowszego, o to po Agacie ma ponad 10 lat i boje sie, czy bedzie stabilne...
Dita u mnie padalo ostatni raz 22.05 !!! Ba, maz ma budowe na wiosce 8 km od miasta i 1.06 tam tak lalo, ze zeszli wczesniej a u nas NIC, ani kropli!
[/QUOTE]Moja nawet gondoli nie miała bo tak wyszlo i żyje i prosta jest(^^)^_^ hee
Jak najbardziej są różne szkoly jak to ze wszystkim
Spodobało mi się bo będzie proste i tu i w Pl
I właśnie mogą mówić mu Sam . A on się zgodzi bo jak przyjdzie czas to nie będzie miał pomyslu haha ..mi może się zmienic
No to w takim razie gdzie ja żyję, że u mnie w ogóle nie pada, tylko cały czas gorąco?[emoji27] mogłoby trochę popadać!
Dzisiaj dzidek wariuje na całego! W ciągu dnia próbowałam to złapać na filmie, ale chyba się zorientowało... przed chwilą dało popis tatusiowi i udało mu się nagrać skaczący brzuch [emoji23] to już kamień milowy, mam takie wrażenie... teraz będzie intensywniej, częściej, aż w końcu doczekam się tego widoku przesuwającego się maluszka pod skórą, o którym tak marzyłam kiedy się staraliśmy... normalnie w takich chwilach się wzruszam... [emoji25] [emoji16]
Ja cały weekend byłam na weselu bo było dwudniowe i powiem Wam, że było bardzo miło. Teraz to już większość rodziny wie o naszym maluszku, wszyscy bardzo się cieszyli i nam gratulowali. Tylko czasem się śmiałam bo niektórzy myśleli że pewnie termin mam teraz na wakacje więc byli w szoku jak mówiliśmy że dopiero w listopadzie maluch ma się urodzić [emoji16] Pierwszy raz na weselu nie wypiłam ani kropli alkoholu, ale mimo to dobrze się bawiłam. Widziałam że pisałyście o piwach. Wczoraj właśnie na poprawinach miałam takiego strasznego smaka żeby napić się piwa z sokiem że myślałam że nie wytrzymam, dlatego nawet mąż stwierdził że w takim razie on piwa brać nie będzie bo by mnie sam za bardzo kusił więc byłam mu za to wdzięczna. W ogóle w tej ciąży nie piłam jeszcze piwa bo właśnie myślałam że wszystkie te które są niby bez alkoholowe mają jednak jakieś ułamki procenta alkoholu, lecz skoro piszecie że są też faktycznie 0,0% to będę musiała poszukać w sklepie [emoji4] Z brzuszkiem to tak mi sie jakoś dziwnie tańczyło, tańczyliśmy głównie wolniejsze kawałki a jak czasem zagrali cos szybkiego to my i tak własnym rytmie [emoji23] Mimo wszystko 3, 4 piosenki i przerwa bo ja już zmęczona no masakra. Mąż się śmiał że jak tańczymy to czuje mój brzuszek i się cieszył że córunia tańczy z nami [emoji4] A co do ruchów maluszka to ja jeszcze nie czuje, chociaż ostatnio czasem tak mnie łaskocze jakby od środka więc myślę że to chyba właśnie to i niedługo może poczuje kopniaczka [emoji4] Ja mam łożysko z przodu więc może to też kwestia tego że jeszcze nie czuje dobrze malutkiej, chociaż u mnie już 17+6. Życzę wszystkim miłego poniedziałku [emoji4]
Dzień Dobry :-)
U nas dziś od rana pada deszcz. Wczoraj wieczorem strasznie komary cieły no i wreszcie popadało.
Moja Zuzia dziś piszę egzamin trzecioklasisty. Trzymajcie kciuki za moją córeczkę!
Syn rano się rozpłakał bo stwierdził, że nie poradzi sobie w pierwszej klasie. Kurcze takie małe dzieci a już tyle problemów.
Wczoraj przestawił mąż łóżko Antosiowi, myślałam, że to coś zmieni odnośnie jego nocnego snu...ale niestety nie zmieniło.
Na chwilę obecną kopniaczki dzidzi też mam tylko dla siebie. Są dość rzadko i delikatne.
Dziś stanełam rano na wagę +2kg, mam nadzieję, że zbyt dużo nie urosne
Co do płci to nie znamy i cały czas się zastanawiam czy chcę poznać przed porodem.