Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Wiem, że nic nie poradzę, ale to trwa od urodzenia. Przez 6,5 roku możemy policzyć na palcach u jednej ręki ile przespał nocy bez żadnych atrakcji.Kciuki za córeczkę!! Na pewno jej dobrze pójdzie, ale pewnie się denerwuje... A synka może to przejściowe... Może tak reaguje po informacji,że jesteś w ciąży? Kto wie co taki mały człowieczek ma głowie. I jeszcze szkołą się przejmuje dodatkowo... Nic nie zrobisz Możesz tylko rozmawiać, wspierać i być przy nim, a to przecież bardzo dużo!
Ja też prawie 2kg na plusie, myślę, że mój przyrost masy dopiero się rozkręca
@Koka27 , @Sandrus.k
Dziewczyny jeszcze raz kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znak po! Może poznacie kto tam mieszka w brzuszkach na 90 %
A u mnie ciekawa historia, a propo czy wiedzą w pracy o ciąży...
W sobotę mąż widział się z moim kolegą z pracy i tak sobie rozmawiali, bo się trochę znają. Kolega zapytał się mojego, gdzie jedziemy na wczasy, czy dalej do tej Bułgarii. To mąż, że nie, że mi z brzuchem już za gorąco by było i w ogóle, jedziemy nad polskie morze. Mąż opowiada, że ten kolega coś marszczy brew, no ale dalej rozmawiają, rozmawiają...W końcu mój szanowny małżonek mówi, że jak urodzę....I tu przerywa mu ten mój kolega gwałtowanie: Co urodzi? Kto urodzi?? Mąż zdziwiony, no jak kto? Edyta... A ten kolega oczy w słup i że on nic nie wiedział
I mojej koleżance się dostało, że nic nie powiedziała A skąd on może wiedzieć? Brzucha nie wiedział
Dzisiaj był i gratulował Mówi, że nie zwrócił uwagi, poza tym to moja wina, bo w takich sukienkach chodzę co nie widać Teraz już właśnie widzi jak patrzy, ze się odznacza hahaa Okazało się, że on i kolega z biura wyżej nie wiedzieli, plotki nie dotarły...Ciekawe, który jeszcze taki niezorientowany biedak został
No cóż, Zuzia lunatykowała, a Antoś ma problem ze spaniem. Jest to bardzo męczące, ale cóż zrobić. Ponoć to z wiekiem mija, więc jest nadzieję[emoji16]