reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mam podobną sytuację - 15 tc i kolejne usg właśnie w 20 wiec trzeba czekać [emoji58] ale synuś (tez Filip [emoji6]) ujawnił się dooiero na polowkowym wiec byłam trochę przygotowana na takie długie czekanie [emoji4] damy radę! [emoji6]
oo ja licze teraz na córeczkę :)

reklama
Co do zup, to też zapałałam nagłą miłością[emoji28] pomidorowa, ogórkowa, ukochany rosół i w sumie każda... No może oprócz flaczków [emoji33]
[emoji5]

Oooo a ja bym flaczkow zjadla! Za zupami nie przepadam, zreszta mam rodzine miesozerna [emoji23] Wlasnie sobie bobu ugotowalam i zjadlam cale mrozone opakowanie, czyli 450 gram na raz [emoji85]

Ooooo i właśnie o to chodziło. 27 stopni w cieniu a blade giry się smażą :D
IMG_20180527_135222.jpg

Załączniki

• IMG_20180527_135222.jpg
    IMG_20180527_135222.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 98
Oooo a ja bym flaczkow zjadla! Za zupami nie przepadam, zreszta mam rodzine miesozerna [emoji23] Wlasnie sobie bobu ugotowalam i zjadlam cale mrozone opakowanie, czyli 450 gram na raz [emoji85]

Ojjj też bym bobu zjadła [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] i jakąś dobrą zupkę! Flaczki ostatnio jadłam [emoji16] jakąś borowikową teraz bym zjadła lub żurek!

Ojjj też bym bobu zjadła [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] i jakąś dobrą zupkę! Flaczki ostatnio jadłam [emoji16] jakąś borowikową teraz bym zjadła lub żurek!
Zurek ostatnio zrobilam, bo mialam mega chec iiiii zjadlam tylko jajko [emoji23] totalnie mi nie podszedl, chociaz wszyscy w domu zachwalali jaki pyszny

Hej :) ja odpoczywam sobie dziś cały dzień u rodziców na hamaku [emoji16] i mam pytanko do dziewczyn które już są w ciąży drugi raz, czy ruchy dziecka można poczuć tak bardziej z lewej strony ? Wiecie, nie podbrzusze, nie pępek tylko tak bardziej po lewej. Bo leże sobie tak i poczułam takie miłe łaskotanie ale nie wiem czy nie za wiele sobie wyobrażam. Jestem dziś 16+1

Za mną bób też długo chodził i w końcu dorwałam go w zeszłym tyg w netto, kupiłam od razu dwie paki, ugotowałam i też jedną zjadłam sama, drugą podzieliłam się z mamą i bratem :D Mrożony to nie to samo co świeży, no ale chociaż zaspokoiłam swoją zachciankę :D

U mnie też rodzina mięsożerna, z synkiem i mężem na czele [emoji23]ja mięsko tez lubię, w 1.ciąży to mi smakowało i wchodziło pod każdą postacią - niestety w tej prawie nie jadłam w O trymestrze [emoji853] teraz już wchodzi ale dużo słabiej niż przed ciążą... najlepiej pierś czy kiełbaska grilla albo np.jutro zupa pomidorowa krem z pulpetami , żeby sobie samej mięso przemycić [emoji5]
A bobu nie lubię [emoji16] już wolę fasolkę szparagową, żółta najlepsza [emoji5][emoji51]

reklama
Do góry