Ja się prawie posikałam jak to zobaczyłam wczoraj w tv [emoji23][emoji23][emoji23]
Najwidoczniej nie, sądząc po minie [emoji38].
Dita robisz lody owocowe w thermomixie??
Bo ja wsuwam non stop. U mnie od końca kwietnia upały po 33-37c. Apogeum jak na tą porę roku! Normalnie to lipiec tak jest. Ale za to mam wymówkę na lody [emoji173]️
Jak mam czas i ochotę to robię [emoji5][emoji106] najczęściej truskawkowe, te z bananem [emoji5]sorbety [emoji5]ja jestem lodomaniaczka, w zimie tez jem[emoji16]
boshe Jasmin ile 37!!! nie wyciagnelabys mnie na powietrze haha
nie pochwalilam sie.....wczoraj mnie babelek zmombardowal trzema dosc wyraznymi kopniakami jeden po drugim i dzis 2 razy ....aaaaa juz coraz silniejszy!
Brawo!!! U mnie na razie to takie mini kopniaczki ale czasem tak pobuszuje przez kilka minut, a czasami tak dwa razy czy trzy minikopniak- ale to chyba jeszcze bardziej jego ruszanie sie [emoji51][emoji23] czasami nawet w tym miejscu brzuch twardnieje, to wiem, że sie nie mylę [emoji106][emoji5] wspaniałe uczucie [emoji16]
Mam podobną sytuację - 15 tc i kolejne usg właśnie w 20 wiec trzeba czekać [emoji58] ale synuś (tez Filip [emoji6]) ujawnił się dooiero na polowkowym wiec byłam trochę przygotowana na takie długie czekanie [emoji4] damy radę! [emoji6]
Mi mam nadzieje ze ujawni sie już we wtorek bobas [emoji5]jak nie to znowu czekanie... damy radę[emoji846]
Hej hej [emoji4]
byłam dzis a wizycie, musielismy wziac ze soba Mloda i pan dr stwierdzil, ze jak chcemy to moze wejsc a usg, wiec podgladalismy dzidziutka we trojke [emoji4]
Wszytstko wyglada ok., a dziudziutek jest na 90% chlopcem.
sorki za brak polskich znakow, ale klawiatura mi szwankuje...
Gratuluję synka [emoji5]będzie braciszek [emoji846][emoji16]
Jak mnie tak będzie w przyszłości kopać po żebrach to chyba mięsem będę rzucać [emoji6]
Czas leci mega szybko! Aż uwierzyć nie mogę. Połówkowe mam gdzieś za miesiąc dopiero 16 tydz mam teraz. Zleci pewnie jak tydzień [emoji23]. A jeszcze co nie dawno ciągnął się ten czas w nieskończoność do pierwszej wizyty Heh
Ja tez uwielbiam zupy!! Pod każda postacią i w każdym wydaniu! I nawet nic innego może dla mnie nie istnieć!
Mój miał zaledwie 54cm jak sie urodził, ale kopniaki czułam czasami tak, ze aż podskakiwałam w pracy [emoji846][emoji5] moze to tez kwestia wzrostu, nie jestem wysoka to każdy cm bobasa robi różnicę[emoji23]
Co do opalania to nie chodziło mi o unikanie słońca [emoji23] sama chodzę na płac zabaw z Mlidym, siadam na ławeczce i sie wygrzewam albo go huśtam czy gonię w słońcu za nim i hulajnoga i właściwie twarz już sie z rękami dawno opaliła [emoji5] również mam piegi, które wychodzą od słońca i wyszły mi jakies miesiąc temu [emoji57]
Chodziło mi o leżenie w pełnym słońcu przez kilka godzin. Nie neguje blogu mama ginekolog, a ten artykuł był z punktu widzenia dermatologa [emoji57][emoji5] do złapania wit.D wystarczy 15-20minut! dziennie w godzinach 10-15. Wcale nie trzeba leżeć godzinami, po prostu niektórzy to lubią [emoji23][emoji16]ja tam leżeć nie lubię, nie lubiłam i lubić nie będę wiec nie mam problemu [emoji51] [emoji57] opalam się przez ruch, spacer czy zabawy z Młodym [emoji5]