Mirakulum
Fanka BB :)
A który masz tydzień ?
ten sam co ty,,,idziemy leb w leb haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który masz tydzień ?
Witajcie
Czytam o opalaniu rozgorzała dyskusja ale każda z Nas jest inna bardzo dobrze bo ile zdań tyle rad
Ja od wieku wieków pamiętam na czole mam zmarszczki mimiczne
Piszecie o zupkach również wszystkie ze smakiem pochłaniam(jest jedna jedyna której nie zjem barszcz czerwony). Buraczki w każdej innej postaci uwielbiam jestem sama ciekawa dlaczego...
Tak poza tym mięska,warzywa,owoce to ze smakiem zajadam.Nie lubię ryb i nie jadam a to źle...
Teraz na pierwszym planie truskawki ze śmietaną przyznam nie jem a żrę
Dziś u Nas był Bieg Fiata super impreza więc miło spędzony czas.
Życzę miłej niedzieli
Za mna tez dlugo chodzil i nigdzie nie moglam znalezc! Ale byl wczoraj w intermarche to od razu dwie paki kupilam [emoji85]
Ale zazdroszczę wam tego, że już czujecie ruchy maluchów, ja się już nie mogę doczekać i pewnie jeszcze trochę to potrwa bo to pierwsza ciąża więc ponoć czuć później. No nic czekam z niecierpliwością na pierwsze odczucia [emoji4]