piorunem
Fanka BB :)
Pappa nie licze bo nie wiem czy bede robic ponoc przy blizniakach wyniki sa niemiarodajne
A bo Ty bliźniaki to usg prenatalne przy bliźniakach u nas 290.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pappa nie licze bo nie wiem czy bede robic ponoc przy blizniakach wyniki sa niemiarodajne
No mam nadzieje ze chociaz w terminie nasz maluch wyczekany wyskoczyFakt, niby mój lekarz tez mówi, że jak jedno urodziłam 3tygodnie przed terminem, to drugie raczej w terminie się nie urodzi... A jeszcze z usg wychodzi mi termin październikowy, to w ogóle nie wiem jak podejrzewać kiedy może zacząć się akcja...Ale stawiam 100dolców, że urodzę w październiku. Kwestia tylko czy bliżej 15 X czy np 25 X....
Choć z drugiej strony moze teraz ten bobas cię zaskoczy i wyskoczy wcześniej ze dwa tygodnie? Ominie cię chodzenie po schodach i mycie okien na wywołanie
Mój spał - to było lato - lekko zawinięty albo w rożek jak były chłodniejsze noce, ale taki lekki albo po prostu owijałam go pieluszką flanelowa Różnie to było, ale w zimie spał pod kołderką lekką...ale to już był większy
Aha masz podwojne szczescie widzisz nas tu tyle ze nie ogarniamSynka urodzilam w terminie. Ale teraz mam blizniaki i jak dobrze pojdzie to pewnie w 36 tyg rozwiazanie
No zonka mialy jak mnie zobaczyly ze ja jjuz wykapana [emoji23] sama sie dziwilam ze po tak dlugim czasie bez snu, po porodzie w zaledwie 4 godziny snu czulam sie jak mlody bog [emoji23] szkoda tylko ze nie wygladalam tak dobrze [emoji23]
hej dziewczyny. pół godziny was nadrabiałam
u mnie córa wie już od kilku tyg. i mówi że mam słodki brzuszek i się przytula i głaszcze mówiąc "moja brzuchoczka" (cokolwiek to znaczy ) i pyta kiedy wreszcie będziemy mieli to dziecko? no i oczywiście nie odpuszcza siostry Kasi nie wiem co to bedzie jak sie chlopak urodzi
co do porodu to ja chyba zdecyduje sie na cc bo mam stracha wielkiego. poprzednio o 4 mnie bóle obudziły i to takie konkretne ale ja nie mogłam się skupić na zegarku więc nie wiem która mogła być jak się krew polała. wytrzymałam jeszcze do obchodu no i pod nóż... 9:30 młoda była z nami
dochodziłam do siebie bardzo dobrze fakt że na przeciwbólowych ale jak mi wreszcie pozwolili wstać to nie potrzebowałam pomocy w ogóle. wszystko robiłam sama prócz kąpania bo to robią położne
nie wiem czy widziałyście wpis z imionami ale chyba wybraliśmy dla dziewczynki Diana
Ale słodkie ja juz mam coraz większe trudności zeby sie powstrzymywać przed zakupami, a jak widzę takie słodkości jak Ty kupiłas to juz całkiem wymiękam
Dita_333 Twój synek świetnie wytłumaczył skąd się bierze dzidziuś ale się uśmiałam
Dobrze ze u mnie tak z cenami nie szaleja ale jakby bylo trzeba to oczywiscie cena nie gra roli dla dzieciatka wszystkoU nas usg prenatalne 240, test papa 200, jeśli usg w 3D to dodatkowo 140, nagranie 40.
Połówkowe usg 260.
My wczoraj zostaliśmy zaproszeni na kolejne wesele... 10 listopada ;p nie wiem co ich podkusiło, żeby wesele w takim miesiącu - dla mnie najmroczniejszy miesiąc w roku ;p
Raczej nie pójdziemy, bo mielibyśmy 330 km, na miejscu to pewnie bym poszła choć na chwilę, gdybym jeszcze nie urodziła ;p No to mamy 6 wesel w tym roku
Dobrze ze mieszkam poza trojmiastem i innymi duzymi miastamiU nas prenatalne bez nagrania 350 zł :/
To moze tym razem ja pokaze Wam jak tam mi rosnie brzusio