Sasanka14
Fanka BB :)
Ja mieszkam na dolnym śląsku i też niezbyt duże miastoDobrze ze mieszkam poza trojmiastem i innymi duzymi miastami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mieszkam na dolnym śląsku i też niezbyt duże miastoDobrze ze mieszkam poza trojmiastem i innymi duzymi miastami
To chyba są ogromne emocje, tak mi się wydaje. I hormony robią swoje... Ja tej nocy w ogóle nie mogłam spać, pisałam, dzwoniłam (tak średnio myślałam o tym, że to środek nocy jest ) i patrzyłam na Młodego cały czas. Organizm był tak nabuzowany, że nie potrafiłam spać. No i świetnie się czułam
Ale idiotkę też z siebie zrobiłam parę razy. Np.pielęgniarka raniutko wchodzi i pyta się nas (byłam ja i dziewczyna co rodziła o w ten sam dzień co ja, tylko o 13, ja przed północą) czy chcemy tabletkę. No i ja zabłysłam, bo spytałam się: Na co? Spojrzała na mnie jak na wariatkę. Skąd miałam wiedzieć, że chodzi jej o ból, jak mnie nic nie bolało. Myślałam, że może dają jakieś specjalne tabletki po porodzie i chciałam wiedzieć jakie Przecież nie łyknę byle czego
Zazdroszczę, że imię wybrane A dla chłopca? Czy już pewna dziewczynka? U mnie Młody chce brata, a siostrzenica by chciała siostrę, choć siostra nawet w ciąży nie jest Chyba tak jakoś jest, że dzieci chcą tę samą płeć w przypadku drugiego dziecka.... Przynajmniej u mnie w rodzinie i u koleżanek się to sprawdziło
A cc miałaś bo akcja się nie rozwijała?
Haha, a z jaką powagą to dodawał: Ale muszą chcieć
A to wtedy zrozumiałe ale narazie nie biorę pod uwagę kp więc zakładam że będę leki mogła brać ile będzie trzeba ...
Ja myślę, że 10 listopada to ty dziecko będziesz tulić, a nie bawić się na weselu
Ewentualnie będziesz mieć własną imprezę, nawet lepszą...na porodówce
Dziękuję szkoda bo muszę uniwersalne kupować ale to na początek zawsze coś)
Nie wiem nie potrafię się nastawić na kp nie widzę w tym nic pięknego, ból, wyłączność z dzieckiem brak możliwości zastąpienia ..jakoś nie przemawia to do mnie nie wiem czemu może wyrodna matką będę z tego powodu ale nie potrafię nie mam takiego pragnienia i parcia jakoś wogole mam wrażenie że nie będę potrafiła i ból będzie spory przy początkach A ja mam bardzo niski próg,poprostu nie dam rady i od początku mam takie nastawienie i nikt nie potrafi mi go zmienić;/
Zastanawiam się czy tylko ze mną jesy coś nie tak ze nie chce karmić że nie mam powołania chęci ani żadnych pragnien z tym związanych.
Wręcz przeciwnie widzę same minusy i odpycha mnie to.
Chyba że coś mi się zmieni pod wpływem hormonów
Dziękuję szkoda bo muszę uniwersalne kupować ale to na początek zawsze coś)
Nie wiem nie potrafię się nastawić na kp nie widzę w tym nic pięknego, ból, wyłączność z dzieckiem brak możliwości zastąpienia ..jakoś nie przemawia to do mnie nie wiem czemu może wyrodna matką będę z tego powodu ale nie potrafię nie mam takiego pragnienia i parcia jakoś wogole mam wrażenie że nie będę potrafiła i ból będzie spory przy początkach A ja mam bardzo niski próg,poprostu nie dam rady i od początku mam takie nastawienie i nikt nie potrafi mi go zmienić;/
Zastanawiam się czy tylko ze mną jesy coś nie tak ze nie chce karmić że nie mam powołania chęci ani żadnych pragnien z tym związanych.
Wręcz przeciwnie widzę same minusy i odpycha mnie to.
Chyba że coś mi się zmieni pod wpływem hormonów