A propos wróżby! W pierwszej ciąży koleżanka wywrozyla mi z obrączki chłopca i dziewczynkę - i to była jedyna osoba która miała rację (wszyscy łącznie ze mną obstawiali dziewczynkę wtedy). Może to znaczy że teraz faktycznie będzie dziewczynka [emoji6] a tak na serio to z jednej strony obojętnie byle zdrowe ale z drugiej tak bardzo by się chciało juz wiedzieć i zacząć cokolwiek kupować [emoji7] za wolno te tygodnie lecą [emoji4]Ja mam przeczucie na chłopaka i chce chłopaka i każdy mi tak wróży
Może coś z tego będzie
reklama
Sprawdź, polecam. W H&M tez maja rajstopy i pewnie w necie jest pełno wiec jakoś dasz radę [emoji4] a swoją drogą ja jestem typowo "spodniowa" wiec podziwiam [emoji6]Tylko legginsy - nie mam spodni w domu hihi. Ale co za tym idzie - u mnie rajstopy są na co dzień. Ale jak będę w Rossmannie to na pewno wezmę na próbę
majacyr
Fanka BB :)
Ja zamówiłam w bon prix i jestem bardzo zadowolonaCzy mogłybyscie polecić jakieś wygodne legginsy i rajstopy ciążowe? 12 tc a mnie już zaczyna wszystko uciekać Z tym, że moje uda się stykają i materiał łatwo niszczy się w kroku, więc widzę dwie drogi:
1) mega solidne
2) mniej solidne, ale tanie i kupię kilka(naście) par
EDIT: chodzi o legginsy na chłodniejsze dni pod sukienkę. W spodniach w ogóle nie chodzę, więc nawet nie rozważam
Link do: Legginsy ciążowe
Wzięłam rozmiar jaki noszę i są luźne, ale starczą na dłużej.
Zamówiłam też śliczny t-shirt
Link do: Shirt ciążowy, krótki rękaw
Tylko shirt spokojnie możesz zamówić rozmiar mniejszy niż nosisz, bo jest mega luźna.
MangoWawa
Czy mogłybyscie polecić jakieś wygodne legginsy i rajstopy ciążowe? 12 tc a mnie już zaczyna wszystko uciekać Z tym, że moje uda się stykają i materiał łatwo niszczy się w kroku, więc widzę dwie drogi:
1) mega solidne
2) mniej solidne, ale tanie i kupię kilka(naście) par
EDIT: chodzi o legginsy na chłodniejsze dni pod sukienkę. W spodniach w ogóle nie chodzę, więc nawet nie rozważam
ja w pierwszej ciąży mialam legginsy z h&m i tchibo i te 2 o wiele fajniejsze i wytrzymalsze, musze ich poszukać, bo teraz też będe je nosić.
Kelyana
Super ta bluzka!! Jeszcze poczekam ale pewnie sobie tez zamówięJa zamówiłam w bon prix i jestem bardzo zadowolona
Link do: Legginsy ciążowe
Wzięłam rozmiar jaki noszę i są luźne, ale starczą na dłużej.
Zamówiłam też śliczny t-shirt
Link do: Shirt ciążowy, krótki rękaw
Tylko shirt spokojnie możesz zamówić rozmiar mniejszy niż nosisz, bo jest mega luźna.
Koziunia
Zaangażowana w BB
A to Ci dopiero..też ma przeczucia na MajeSuper pomysł! Ja marzę o drugim chłopcu ale mam dziwne wrażenie że będzie dziewczynka - nawet mi się 2 razy snila i że dałam na imię Maja [emoji4] chociaż teraz mi się przypomniało że w pierwszej ciąży tez mi się śniła dziewczynka a tu niespodzianka wiec może to na odwrót działa? [emoji6] wizytę mam 16 maja (Maja[emoji23][emoji7]) i będzie wtedy koniec 13 tc wiec może może coś się okaże[emoji4]
Pozdrawiam
No to pięknie! Trzymam kciuki [emoji4]A to Ci dopiero..też ma przeczucia na Maje [emoji14]
Pozdrawiam
Mama Zuzi i Antosia
ja cały czas łapię się na tym, że myślę o synku, wszystko bardziej w kierunku chłopaka, ale na chwilę obecną nie wiemy jaka płeć. W sumie to wszystko mi jedno Najważniejsze żeby zdrowe było
reklama