reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczyny, jestem po badaniach prenatalnych. Lekarz nie widziała u dziecka kości noska, podczas badania to był 11t4d.
Powiedzcie dziewczyny, miałyście któraś taką sytuacje ? Badania powtórzymy za dwa tygodnie ale bardzo sie boje...

reklama
Hej dziewczyny, jestem po badaniach prenatalnych. Lekarz nie widziała u dziecka kości noska, podczas badania to był 11t4d.
Powiedzcie dziewczyny, miałyście któraś taką sytuacje ? Badania powtórzymy za dwa tygodnie ale bardzo sie boje...

Nie miałam czegoś takiego [emoji53] nie za bardzo nawet rozumiem...moze lekarz cos przeoczył? Dw tygodnie to dużo czasu...moze idz gdzieś wcześniej, za tydzień? Wytrzymasz 2tygodnie?[emoji853]

Ja właśnie czekam na lekarza od usg genetycznego, ponoć pózniej znowu muszę czekać na jakas ankietę, która ma wypełnić po badaniu. Stres jest [emoji53]

Dita dzis prenatalne? Kciuki! Moze dowiesz sie kto mieszka w brzusiu :)

Dziś, dziś -zaraz [emoji5] czekam na lekarza, na obchodzie jest . Płci na pewno nie poda, ja NFZ,nie mam dobrych doświadczeń hehe [emoji58]
Najlepsze jest to ze mnie zważyła pielęgniarka i okazało sie, ze w ciuchach, 2tygodnie i 3dni po wizycie u mojego gina ważę 55,2, a wtedy 56kg[emoji23] czary mary[emoji16] dość ze nic nie przybrałam to jeszcze schudłam? I wtedy lekarz ważył mnie w tunice tylko, a teraz w ciuchach musiałam być wtedy po mega obiadku [emoji23]

Nie miałam czegoś takiego [emoji53] nie za bardzo nawet rozumiem...moze lekarz cos przeoczył? Dw tygodnie to dużo czasu...moze idz gdzieś wcześniej, za tydzień? Wytrzymasz 2tygodnie?[emoji853]

Ja właśnie czekam na lekarza od usg genetycznego, ponoć pózniej znowu muszę czekać na jakas ankietę, która ma wypełnić po badaniu. Stres jest [emoji53]

Trzymam kciuki za badanie!!

Ile CRL miał maluch podczas badania? może jest jeszcze malutki i kość nosowa było trudno wypatrzyć.
ja bym jeszcze raz zrobiła badanie za kilka dni.

reklama
Do góry