majacyr
Fanka BB :)
Musisz chodzić do tego medicoveru?Dzięki Medicover znowu się niepotrzebnie zestresowalam . W aplikacji zobaczyłam, że mam wyniki badań cytologii. Weszłam w nie A tam nie ma wyników do wglądu, tylko info że wyniki poza granicami normy i że mam się umówić na wizytę. Pierwszy raz mi się zdarzyło że nie udostępnili przy takim info wyników. Już myślałam że to jakieś zmiany rakowe. Wizyta możliwa dopiero na poniedziałek na 18:45. Wcześniej tylko do debila co mi kiedyś powiedział że mam raka. Na szczęście dodzwonilam się do internista i on mi przeczytał wyniki- grzybica. Ale te 20 minut były dla mnie straszne.
Jakiś miesiąc temu czekając na korytarzu na wizytę, weszłam sobie na aplikację i zobaczyłam że już są wyniki hcg. Patrzę A tu opis lekarki że nie prawidłowe. Wchodzę do gabinetu i pytam o co chodzi A ona na to że są nie prawidłowe bo powinno być 0 A jak jestem w ciąży to jest "anomalia". Ręce mi opadły.
Tak z ciekawostek to moja grupa krwi wd. Laboratorium medicover to RH-. We wtorek odebrałam wynik z Diagnostyki i RH+.
Jestem tym zmęczona i zestresowana
Tylko niepotrzebny stres przez nich masz