reklama
D
Deleted member 178885
Gość
Paulina.blachut nic nie piszesz mam nadzieję że wszystko wporzadku
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Dajmy Paulinie.blachut czas. Jeżeli dziś pojechała na zabieg do szpitala, to musi dziewczyna dojść do siebie, i nie dziwię się, że na razie nie pisze.
Trzymajmy za nią kciuki, żeby szybko doszła do siebie a także by szybko urodziła zdrowe dziecko
Trzymajmy za nią kciuki, żeby szybko doszła do siebie a także by szybko urodziła zdrowe dziecko
majacyr
Tak, rozmiar mniejsze niż nosiłaś , bo jest spora rozmiarówka i będą za luźne.Widzę tu w komentarzach, że dziewczyny piszą, żeby zamawiać rozmiar mniejsze. Masz jakieś spostrzeżenia?
Ale jakościowo są bardzo fajne i grubszy materiał, niż te z textilu.
piorunem
Dzisiaj miałam wizytę i wszystko ok. P. Doktor powiedziała, że nie widzi nic niepokojącego, fałd karkowy wydaje jej się ok. Dzidziuś 5 cm, 11 t 4 d z usg. Powiedziała, że nie chce nic mówić jeszcze, ale wydaje jej się, że coś tam widać między nogami ;p
Ja na początku samym miałam przeczucia na dziewczynkę, ale szybko zmieniły mi się na chłopca i wszyscy co wiedzą (niewiele osób jak narazie) mówią, że chłopiec. Tylko babcia mojego Męża z obrączki wywróżyła dziewczynkę. Zobaczymy.
Prenatalne za tydzień w piątek
Ja na początku samym miałam przeczucia na dziewczynkę, ale szybko zmieniły mi się na chłopca i wszyscy co wiedzą (niewiele osób jak narazie) mówią, że chłopiec. Tylko babcia mojego Męża z obrączki wywróżyła dziewczynkę. Zobaczymy.
Prenatalne za tydzień w piątek
Paulianna89
Dzięki Medicover znowu się niepotrzebnie zestresowalam . W aplikacji zobaczyłam, że mam wyniki badań cytologii. Weszłam w nie A tam nie ma wyników do wglądu, tylko info że wyniki poza granicami normy i że mam się umówić na wizytę. Pierwszy raz mi się zdarzyło że nie udostępnili przy takim info wyników. Już myślałam że to jakieś zmiany rakowe. Wizyta możliwa dopiero na poniedziałek na 18:45. Wcześniej tylko do debila co mi kiedyś powiedział że mam raka. Na szczęście dodzwonilam się do internista i on mi przeczytał wyniki- grzybica. Ale te 20 minut były dla mnie straszne.
Jakiś miesiąc temu czekając na korytarzu na wizytę, weszłam sobie na aplikację i zobaczyłam że już są wyniki hcg. Patrzę A tu opis lekarki że nie prawidłowe. Wchodzę do gabinetu i pytam o co chodzi A ona na to że są nie prawidłowe bo powinno być 0 A jak jestem w ciąży to jest "anomalia". Ręce mi opadły.
Tak z ciekawostek to moja grupa krwi wd. Laboratorium medicover to RH-. We wtorek odebrałam wynik z Diagnostyki i RH+.
Jestem tym zmęczona i zestresowana
Medicover wspaniały [emoji23] znam to! Miałam to samo z cytologia a się okazało ze drobna infekcja jeszcze przed ciążą.
Co do opisu lekarza to pasuje dokładnie to co jest u mnie w mieście jeden lekarz a kilkanaście specjalizacji. Dlatego zrezygnowałam z tej placówki. Jak byłam na pierwszej wizycie jak się w dowiedziałam o ciąży to Pani doktor mi powiedziała, ze ona nic nie widzi, mam przyjść za dwa tygodnie. A jak próbowałam się umówić na wizytę to nie można się było zapisać bo Pani doktor na urlopie! Gdzie sama powiedziała ze mam przyjść w tym terminie. Tylko robię tam badania laboratoryjne. Słaba ta placówka.
Balonsbalons
Ja marzę o dziewczynce i tak juz zaczynam do niej mowic Anielka
paulina.blachut
Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać dzięki za wsparcie i otuche ale to niestety nie wiele daje po tym co przeżyłam wczoraj boję się mieć kolejne dziecko o ile będzie mi dane. Powodzenia dziewczyny mam nadzieję że wasza ciąża będzie przebiegać superowo I bez komplikacji
MangoWawa
Medicover wspaniały [emoji23] znam to! Miałam to samo z cytologia a się okazało ze drobna infekcja jeszcze przed ciążą.
Co do opisu lekarza to pasuje dokładnie to co jest u mnie w mieście jeden lekarz a kilkanaście specjalizacji. Dlatego zrezygnowałam z tej placówki. Jak byłam na pierwszej wizycie jak się w dowiedziałam o ciąży to Pani doktor mi powiedziała, ze ona nic nie widzi, mam przyjść za dwa tygodnie. A jak próbowałam się umówić na wizytę to nie można się było zapisać bo Pani doktor na urlopie! Gdzie sama powiedziała ze mam przyjść w tym terminie. Tylko robię tam badania laboratoryjne. Słaba ta placówka.
To slabo u Was jest z tym medicoverem, w moim mieście po wizycie ide do poloznej, która ma gabinet koło ginekokoga i ona zapisuje mnie na kolejna wizytę. jezeli lekarz kazał przyjsc na dany termin, a nie ma wizyty, to wpisuje wizyte dodatkowa, jezeli jest na urlopie to idzie do niego i pyta kiedy mam przyjsc albo zapisuje do innego lekarza. Polożna umawia tez wizyty do spacjalistow jezeli jest taka potrzeba i gin zalecil. Ja jestem zadowolona z medicover, zaluje tylko, ze nie wszyscy lekarze pracuja w szpitalu.
reklama
Tak mi przykro [emoji853] nie poddawaj się, musi minąć trochę czasu zanim oswoisz się z tą myślą. Na pewno kiedyś Wam się uda z kolejnym dzidziusiem [emoji8]Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać dzięki za wsparcie i otuche ale to niestety nie wiele daje po tym co przeżyłam wczoraj boję się mieć kolejne dziecko o ile będzie mi dane. Powodzenia dziewczyny mam nadzieję że wasza ciąża będzie przebiegać superowo I bez komplikacji