reklama
Dita na 1 stronie napisałaś imię Ewa a mam Ewelina. Proszę o zmianę
Sorki Chyba nie podawałaś, sama sobie wymyśliłam z nicku Już poprawiłam
Igorowelove
Moderatorka
Moge zrobic taka tabelke tam gdzie przeczuciaJa też byłam przekonana, że chłopak, ale kurde od kilku dni mam wrażenie, że od środka puka do mnie dziewczynka... Cóż, zobaczymy Młody chce braciszka, mąż córkę, mi to wszystko jedno choć na początku skłaniałam się ku chłopczykowi.. Dalej mi tak dziwnie jak pomyślę, że może być dziewczynka, ale to tylko dlatego, że ja zawsze myślałam, że będę mamą chłopców. Się zobaczy [emoji14] Naprawdę, żeby tylko zdrowe było, to teraz mi sen z oczu zabiera...
Mogę zrobić taką tabelkę, albo dorobić do naszej na 1str., czemu nie. Tylko jutro mam te badanie i wolne, na pewno na kompie nie będę. W weekend szykuję sie powoli do małego remontu, więc najwcześniej w poniedziałek Chyba, że któraś wcześniej się za to zabierze...może tam gdzie są nasze przeczucia, w tym linku?
Albo w poniedziałek tutaj zrobię
MangoWawa
Fanka BB :)
Ja też byłam przekonana, że chłopak, ale kurde od kilku dni mam wrażenie, że od środka puka do mnie dziewczynka... Cóż, zobaczymy Młody chce braciszka, mąż córkę, mi to wszystko jedno choć na początku skłaniałam się ku chłopczykowi.. Dalej mi tak dziwnie jak pomyślę, że może być dziewczynka, ale to tylko dlatego, że ja zawsze myślałam, że będę mamą chłopców. Się zobaczy Naprawdę, żeby tylko zdrowe było, to teraz mi sen z oczu zabiera...
Mogę zrobić taką tabelkę, albo dorobić do naszej na 1str., czemu nie. Tylko jutro mam te badanie i wolne, na pewno na kompie nie będę. W weekend szykuję sie powoli do małego remontu, więc najwcześniej w poniedziałek Chyba, że któraś wcześniej się za to zabierze...może tam gdzie są nasze przeczucia, w tym linku?
Albo w poniedziałek tutaj zrobię
Super pomysł! Ja marzę o drugim chłopcu ale mam dziwne wrażenie że będzie dziewczynka - nawet mi się 2 razy snila i że dałam na imię Maja [emoji4] chociaż teraz mi się przypomniało że w pierwszej ciąży tez mi się śniła dziewczynka a tu niespodzianka wiec może to na odwrót działa? [emoji6] wizytę mam 16 maja (Maja[emoji23][emoji7]) i będzie wtedy koniec 13 tc wiec może może coś się okaże[emoji4]
Zróbmy tabelkę
ja też nastawiłam się na chłopca, a teraz to przeczucie o dziewczynce jakoś tak dziwnie, nie wiem czy będę umiała się zajmować
ja mam 5.05, ale nie licze na odkrycie płci, chyb, że uda się zdobyć ujęcie wyrostka
majacyr
Jak się dziecko urodzi będziesz umiała się zająć dziewczynką. To wcale nie jest skomplikowane [emoji16]Zróbmy tabelkę
ja też nastawiłam się na chłopca, a teraz to przeczucie o dziewczynce jakoś tak dziwnie, nie wiem czy będę umiała się zajmować
ja mam 5.05, ale nie licze na odkrycie płci, chyb, że uda się zdobyć ujęcie wyrostka
MangoWawa
Jak się dziecko urodzi będziesz umiała się zająć dziewczynką. To wcale nie jest skomplikowane [emoji16]
Pewnie tak, ale jeszcze sobie tego nie wyobrażam
Jeśli chodzi o spodnie czy legginsy to w pierwszej ciąży kupiłam w h&m i wytrzymały moja ciążę, moich dwóch przyjaciółek i teraz znowu ja je noszę wiec raczej solidne [emoji4] legginsy nie przetrwały ale dżinsy i takie czarne ze streczem są w idealnym stanie. Rajstopy kupowałam w Rossmanie i mam je do tej pory bez żadnej dziurki a były ze mną na 4 weselach i kilku wyjsciach[emoji4]Czy mogłybyscie polecić jakieś wygodne legginsy i rajstopy ciążowe? 12 tc a mnie już zaczyna wszystko uciekać Z tym, że moje uda się stykają i materiał łatwo niszczy się w kroku, więc widzę dwie drogi:
1) mega solidne
2) mniej solidne, ale tanie i kupię kilka(naście) par
reklama
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora: