reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja też byłam przekonana, że chłopak, ale kurde od kilku dni mam wrażenie, że od środka puka do mnie dziewczynka... Cóż, zobaczymy:) Młody chce braciszka, mąż córkę, mi to wszystko jedno choć na początku skłaniałam się ku chłopczykowi.. Dalej mi tak dziwnie jak pomyślę, że może być dziewczynka, ale to tylko dlatego, że ja zawsze myślałam, że będę mamą chłopców. Się zobaczy [emoji14] Naprawdę, żeby tylko zdrowe było, to teraz mi sen z oczu zabiera...

Mogę zrobić taką tabelkę, albo dorobić do naszej na 1str., czemu nie. Tylko jutro mam te badanie i wolne, na pewno na kompie nie będę. W weekend szykuję sie powoli do małego remontu, więc najwcześniej w poniedziałek ;) :D Chyba, że któraś wcześniej się za to zabierze...może tam gdzie są nasze przeczucia, w tym linku?
Albo w poniedziałek tutaj zrobię :):tak:
Moge zrobic taka tabelke tam gdzie przeczucia :D

Ja też byłam przekonana, że chłopak, ale kurde od kilku dni mam wrażenie, że od środka puka do mnie dziewczynka... Cóż, zobaczymy:) Młody chce braciszka, mąż córkę, mi to wszystko jedno choć na początku skłaniałam się ku chłopczykowi.. Dalej mi tak dziwnie jak pomyślę, że może być dziewczynka, ale to tylko dlatego, że ja zawsze myślałam, że będę mamą chłopców. Się zobaczy :p Naprawdę, żeby tylko zdrowe było, to teraz mi sen z oczu zabiera...

Mogę zrobić taką tabelkę, albo dorobić do naszej na 1str., czemu nie. Tylko jutro mam te badanie i wolne, na pewno na kompie nie będę. W weekend szykuję sie powoli do małego remontu, więc najwcześniej w poniedziałek ;) :D Chyba, że któraś wcześniej się za to zabierze...może tam gdzie są nasze przeczucia, w tym linku?
Albo w poniedziałek tutaj zrobię :):tak:

Super pomysł! Ja marzę o drugim chłopcu ale mam dziwne wrażenie że będzie dziewczynka - nawet mi się 2 razy snila i że dałam na imię Maja [emoji4] chociaż teraz mi się przypomniało że w pierwszej ciąży tez mi się śniła dziewczynka a tu niespodzianka wiec może to na odwrót działa? [emoji6] wizytę mam 16 maja (Maja[emoji23][emoji7]) i będzie wtedy koniec 13 tc wiec może może coś się okaże[emoji4]

Zróbmy tabelkę :)
ja też nastawiłam się na chłopca, a teraz to przeczucie o dziewczynce :) jakoś tak dziwnie, nie wiem czy będę umiała się zajmować :D
ja mam 5.05, ale nie licze na odkrycie płci, chyb, że uda się zdobyć ujęcie wyrostka :)

Zróbmy tabelkę :)
ja też nastawiłam się na chłopca, a teraz to przeczucie o dziewczynce :) jakoś tak dziwnie, nie wiem czy będę umiała się zajmować :D
ja mam 5.05, ale nie licze na odkrycie płci, chyb, że uda się zdobyć ujęcie wyrostka :)
Jak się dziecko urodzi będziesz umiała się zająć dziewczynką. To wcale nie jest skomplikowane [emoji16]

Czy mogłybyscie polecić jakieś wygodne legginsy i rajstopy ciążowe? 12 tc a mnie już zaczyna wszystko uciekać :( Z tym, że moje uda się stykają i materiał łatwo niszczy się w kroku, więc widzę dwie drogi:

1) mega solidne
2) mniej solidne, ale tanie i kupię kilka(naście) par :)
Jeśli chodzi o spodnie czy legginsy to w pierwszej ciąży kupiłam w h&m i wytrzymały moja ciążę, moich dwóch przyjaciółek i teraz znowu ja je noszę wiec raczej solidne [emoji4] legginsy nie przetrwały ale dżinsy i takie czarne ze streczem są w idealnym stanie. Rajstopy kupowałam w Rossmanie i mam je do tej pory bez żadnej dziurki a były ze mną na 4 weselach i kilku wyjsciach[emoji4]

reklama
Do góry