reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja mam przeczucie na chłopaka i chce chłopaka i każdy mi tak wróży:)
Może coś z tego będzie:)
A propos wróżby! W pierwszej ciąży koleżanka wywrozyla mi z obrączki chłopca i dziewczynkę - i to była jedyna osoba która miała rację (wszyscy łącznie ze mną obstawiali dziewczynkę wtedy). Może to znaczy że teraz faktycznie będzie dziewczynka [emoji6] a tak na serio to z jednej strony obojętnie byle zdrowe ale z drugiej tak bardzo by się chciało juz wiedzieć i zacząć cokolwiek kupować [emoji7] za wolno te tygodnie lecą [emoji4]

reklama
Tylko legginsy - nie mam spodni w domu hihi. Ale co za tym idzie - u mnie rajstopy są na co dzień. :D Ale jak będę w Rossmannie to na pewno wezmę na próbę :)
Sprawdź, polecam. W H&M tez maja rajstopy i pewnie w necie jest pełno wiec jakoś dasz radę [emoji4] a swoją drogą ja jestem typowo "spodniowa" wiec podziwiam [emoji6]

Czy mogłybyscie polecić jakieś wygodne legginsy i rajstopy ciążowe? 12 tc a mnie już zaczyna wszystko uciekać :( Z tym, że moje uda się stykają i materiał łatwo niszczy się w kroku, więc widzę dwie drogi:

1) mega solidne
2) mniej solidne, ale tanie i kupię kilka(naście) par :)

EDIT: chodzi o legginsy na chłodniejsze dni pod sukienkę. W spodniach w ogóle nie chodzę, więc nawet nie rozważam :)
Ja zamówiłam w bon prix i jestem bardzo zadowolona

Link do: Legginsy ciążowe

Wzięłam rozmiar jaki noszę i są luźne, ale starczą na dłużej.

Zamówiłam też śliczny t-shirt
Link do: Shirt ciążowy, krótki rękaw

Tylko shirt spokojnie możesz zamówić rozmiar mniejszy niż nosisz, bo jest mega luźna.

Czy mogłybyscie polecić jakieś wygodne legginsy i rajstopy ciążowe? 12 tc a mnie już zaczyna wszystko uciekać :( Z tym, że moje uda się stykają i materiał łatwo niszczy się w kroku, więc widzę dwie drogi:

1) mega solidne
2) mniej solidne, ale tanie i kupię kilka(naście) par :)

EDIT: chodzi o legginsy na chłodniejsze dni pod sukienkę. W spodniach w ogóle nie chodzę, więc nawet nie rozważam :)

ja w pierwszej ciąży mialam legginsy z h&m i tchibo i te 2 o wiele fajniejsze i wytrzymalsze, musze ich poszukać, bo teraz też będe je nosić.

Super pomysł! Ja marzę o drugim chłopcu ale mam dziwne wrażenie że będzie dziewczynka - nawet mi się 2 razy snila i że dałam na imię Maja [emoji4] chociaż teraz mi się przypomniało że w pierwszej ciąży tez mi się śniła dziewczynka a tu niespodzianka wiec może to na odwrót działa? [emoji6] wizytę mam 16 maja (Maja[emoji23][emoji7]) i będzie wtedy koniec 13 tc wiec może może coś się okaże[emoji4]
A to Ci dopiero..też ma przeczucia na Maje :p
Pozdrawiam :D

ja cały czas łapię się na tym, że myślę o synku, wszystko bardziej w kierunku chłopaka, ale na chwilę obecną nie wiemy jaka płeć. W sumie to wszystko mi jedno :) Najważniejsze żeby zdrowe było

reklama
Do góry