reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Widzialam te wydziwnione modele z okragla raczka gdzie faktycznie gondola byla mala i plytka hehe
Syn mial jakis chicco a corce kupilismy jak tylko ten wozek wyszedł mama&papas sola ale uzywalam do niecalych 2 lat bo pieknie chodzila.podobal mi sie bardzo wtedy.teraz bym wyprobowala cos innego

Ja tam nie widzę jakoś głębokości tych wózków. Dla mnie na zdjęciach wszystkie są takie same ;p może na żywo zobaczę różnicę ;p
U mnie warunek jest jeszcze taki, że wózek musi być lekki, bo dużo podróżujemy ;p

reklama
Hej bylam dzis na wizycie. Wszystko jest ok mam karte ciazy w końcu. Termin porodu idealnie tak samo z ost. @ jak i usg
21.11
Jutro ide rano na badania
Co do miesniaka jest na tylnej scianie macicy wiec dziecku nie przeszkadza
Kazala mi sie przygotowac ze urosnie i bedzie naciskac na inne organy wiec bede odczuwala dyskomfort .

Chlop moj wrocil z pracy i przyniosl mi kwiaty i zrobil zakupy zobaczymy jak dlugo bedzie apokoj
Ja twardo sie trzymam i utrzymuje swojego focha :))
Na szkoleniu bylo bosko i nawet zostalam wyrozniona ...
Jestem grubaska juz
Aha i to juz moje ostatnie opakowanie luteiny i poqoli z niej od jutra wychodze
Brzuch widac serio
Nie wiem ile jeszcze uda mi sie sciemniac

Ja synka rodzilam cc z powodu wielkości (prawie 4.100), jestem wąska w biodrach i by nie przeszedł a teraz jeśli dzidzia będzie normalnych rozmiarów to chce sn ale się nie nastawiam. W poprzedniej ciąży o cc dowiedziałam się 4 dni przed terminem bo tak cała ciąża z myślą o sn więc zobaczymy jak tym razem będzie

Ja miałam Bebbetto Pascal i był rewelacyjny. Do zadań specjalnych i do każdej nawierzchni jedną ręką się wiózł. Koła pąpowane i ten kolor miałam dla córki. Spacerówka przód i tył z adapterami była.
Screenshot_20180423-232025.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180423-232025.jpg
    Screenshot_20180423-232025.jpg
    221,7 KB · Wyświetleń: 322
Ja jutro będę miała skończone 11 tygodni, ale brzuszka nie mam w ogóle. Noszę wszystkie rzeczy normalnie, nawet zdziwiłam się że wszystkie letnie spodenki mam dobre. Liczę, że jeszcze trochę tak zostanie, bo zamierzamy dopiero w czerwcu powiedzieć większości ;p i w pracy też nic nie mówiłam jak na razie i nie zamierzam mówić wcześniej jak w czerwcu i to nie wiem czy na początku zaraz powiem czy może poczekam jeszcze... ;p
Ja w pierwszej ciazy w 16 tygodniu jeszcze wmawialam, ze jadlam kapuste albo grochowke i mnie wydelo [emoji14] jak mialam cos ciasniejszego, bo w luznych ubraniach nic nie bylo widac ;) jakos po 20 tygodniu ten brzuch zaczal tak szybko rosnac, wiec mysle, ze spokojnie do czerwca nie bedzie widac :)

Ja tam nie widzę jakoś głębokości tych wózków. Dla mnie na zdjęciach wszystkie są takie same ;p może na żywo zobaczę różnicę ;p
U mnie warunek jest jeszcze taki, że wózek musi być lekki, bo dużo podróżujemy ;p

U nas też to było jedno z kryterium, żeby nie zajmował całego bagażnika... są różnice, dla mnie teraz kazdy inny. trzeba obejrzeć w sklepie, sprawdzić czy składa się jedną reką.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ostatni co kupilam to byl w miarę lekki i poręczny co mi sir podobalo a tym razem ma skladac sie w kostkę haha
Ja chce to co mam sprzedac i kupic nowsze male autko a drugi wiekszy rodzinny ale ze swojego bede chciała korzystać nagminnie

Ostatnia edycja:
Do góry