reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Widzialam te wydziwnione modele z okragla raczka gdzie faktycznie gondola byla mala i plytka hehe
Syn mial jakis chicco a corce kupilismy jak tylko ten wozek wyszedł mama&papas sola ale uzywalam do niecalych 2 lat bo pieknie chodzila.podobal mi sie bardzo wtedy.teraz bym wyprobowala cos innego

Ja tam nie widzę jakoś głębokości tych wózków. Dla mnie na zdjęciach wszystkie są takie same ;p może na żywo zobaczę różnicę ;p
U mnie warunek jest jeszcze taki, że wózek musi być lekki, bo dużo podróżujemy ;p

reklama
Hej bylam dzis na wizycie. Wszystko jest ok mam karte ciazy w końcu. Termin porodu idealnie tak samo z ost. @ jak i usg
21.11
Jutro ide rano na badania
Co do miesniaka jest na tylnej scianie macicy wiec dziecku nie przeszkadza
Kazala mi sie przygotowac ze urosnie i bedzie naciskac na inne organy wiec bede odczuwala dyskomfort .

Chlop moj wrocil z pracy i przyniosl mi kwiaty i zrobil zakupy zobaczymy jak dlugo bedzie apokoj
Ja twardo sie trzymam i utrzymuje swojego focha :))
Na szkoleniu bylo bosko i nawet zostalam wyrozniona ...
Jestem grubaska juz
Aha i to juz moje ostatnie opakowanie luteiny i poqoli z niej od jutra wychodze
Brzuch widac serio
Nie wiem ile jeszcze uda mi sie sciemniac

Ja synka rodzilam cc z powodu wielkości (prawie 4.100), jestem wąska w biodrach i by nie przeszedł a teraz jeśli dzidzia będzie normalnych rozmiarów to chce sn ale się nie nastawiam. W poprzedniej ciąży o cc dowiedziałam się 4 dni przed terminem bo tak cała ciąża z myślą o sn więc zobaczymy jak tym razem będzie

Ja miałam Bebbetto Pascal i był rewelacyjny. Do zadań specjalnych i do każdej nawierzchni jedną ręką się wiózł. Koła pąpowane i ten kolor miałam dla córki. Spacerówka przód i tył z adapterami była.
Screenshot_20180423-232025.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180423-232025.jpg
    Screenshot_20180423-232025.jpg
    221,7 KB · Wyświetleń: 326
Ja jutro będę miała skończone 11 tygodni, ale brzuszka nie mam w ogóle. Noszę wszystkie rzeczy normalnie, nawet zdziwiłam się że wszystkie letnie spodenki mam dobre. Liczę, że jeszcze trochę tak zostanie, bo zamierzamy dopiero w czerwcu powiedzieć większości ;p i w pracy też nic nie mówiłam jak na razie i nie zamierzam mówić wcześniej jak w czerwcu i to nie wiem czy na początku zaraz powiem czy może poczekam jeszcze... ;p
Ja w pierwszej ciazy w 16 tygodniu jeszcze wmawialam, ze jadlam kapuste albo grochowke i mnie wydelo [emoji14] jak mialam cos ciasniejszego, bo w luznych ubraniach nic nie bylo widac ;) jakos po 20 tygodniu ten brzuch zaczal tak szybko rosnac, wiec mysle, ze spokojnie do czerwca nie bedzie widac :)

Ja tam nie widzę jakoś głębokości tych wózków. Dla mnie na zdjęciach wszystkie są takie same ;p może na żywo zobaczę różnicę ;p
U mnie warunek jest jeszcze taki, że wózek musi być lekki, bo dużo podróżujemy ;p

U nas też to było jedno z kryterium, żeby nie zajmował całego bagażnika... są różnice, dla mnie teraz kazdy inny. trzeba obejrzeć w sklepie, sprawdzić czy składa się jedną reką.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ostatni co kupilam to byl w miarę lekki i poręczny co mi sir podobalo a tym razem ma skladac sie w kostkę haha
Ja chce to co mam sprzedac i kupic nowsze male autko a drugi wiekszy rodzinny ale ze swojego bede chciała korzystać nagminnie

Ostatnia edycja:
Do góry