reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Premier w internecie wydaje mi się tak samo głęboki jak priam (niekubełkowy), a ten drugi dla mnie odpada z uwagi na trójkołowiec ;)

on jest głebszy, tu widać, że cała pupa i boki są w środku:)
461073.jpeg

Obejrzyj w sklepie tego cybexa czy ta spacerówka będzie wygodna dla maluszka. Ja patrzyłam na ulicy na rożne wózki i minę dzieciaków ;)

Załączniki

• 461073.jpeg
    461073.jpeg
    249,8 KB · Wyświetleń: 424
reklama
Kurczę mam opłaty białe przy tym swędzi i piecze nie ma tragedii ale nie wiem czy iść do lekarza czy może jakaś maść sobie kupić w aptece w pierwszej ciąży też tak miałam ale nie pamiętam co zrobiłam już to było 10 lat temu w końcu napiszcie proszę swoją opinię drogie przyszłe mamusie [emoji5]

Kurczę mam opłaty białe przy tym swędzi i piecze nie ma tragedii ale nie wiem czy iść do lekarza czy może jakaś maść sobie kupić w aptece w pierwszej ciąży też tak miałam ale nie pamiętam co zrobiłam już to było 10 lat temu w końcu napiszcie proszę swoją opinię drogie przyszłe mamusie [emoji5]
Ja miałam podobnie i z czasem było gorzej, dostałam nystatyne i pimafucin. Pierwsza kuracja nie pomogła i jadę z druga;)

Takie krzesełko, mi się wydaje, że one są niewygodne dla dziecka, podobnie jak siedziska kubelkowe. Cieżko założyć nogi na pałąk, przeciągnąć się. W zimę wszystko na wierzchu pomimo spiworka.
U mnie na osiedlu widuje takie 2: tą ze skrzydłami i granatową. Te dzieciaki są w nich tak na wierzchu...
Mi się podobały takie spacerówki w sklepie, też kupiliśmy płytką xlandera. A jak już mieliśmy zmieniać u syna kupiliśmy baby joggera mini gt i to siedzisko jest o wiele wygodniejsze dla dziecka.

Widzialam te wydziwnione modele z okragla raczka gdzie faktycznie gondola byla mala i plytka hehe
Syn mial jakis chicco a corce kupilismy jak tylko ten wozek wyszedł mama&papas sola ale uzywalam do niecalych 2 lat bo pieknie chodzila.podobal mi sie bardzo wtedy.teraz bym wyprobowala cos innego

Załączniki

• bc3c881c089fc05ebb7ca814b04806b1.jpg
    bc3c881c089fc05ebb7ca814b04806b1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 70
Ja jutro będę miała skończone 11 tygodni, ale brzuszka nie mam w ogóle. Noszę wszystkie rzeczy normalnie, nawet zdziwiłam się że wszystkie letnie spodenki mam dobre. Liczę, że jeszcze trochę tak zostanie, bo zamierzamy dopiero w czerwcu powiedzieć większości ;p i w pracy też nic nie mówiłam jak na razie i nie zamierzam mówić wcześniej jak w czerwcu i to nie wiem czy na początku zaraz powiem czy może poczekam jeszcze... ;p

reklama
Ja teraz kończę kurację podobnych objawów:tak:
Mi gin przepisał tabletki clotrimazolum, ale zanim to nastąpiło to kupiłam w aptece tantum rosa w saszetkach i raz dziennie się podmywałam tym roztworem. Pierwszy raz lekko hmmm szczypało przez chwilę, ale później niesamowita ulga - polecam:yes::yes::yes::yes:

Do góry