reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Premier w internecie wydaje mi się tak samo głęboki jak priam (niekubełkowy), a ten drugi dla mnie odpada z uwagi na trójkołowiec ;)

on jest głebszy, tu widać, że cała pupa i boki są w środku:)
461073.jpeg

Obejrzyj w sklepie tego cybexa czy ta spacerówka będzie wygodna dla maluszka. Ja patrzyłam na ulicy na rożne wózki i minę dzieciaków ;)

Załączniki

• 461073.jpeg
    461073.jpeg
    249,8 KB · Wyświetleń: 421
reklama
Kurczę mam opłaty białe przy tym swędzi i piecze nie ma tragedii ale nie wiem czy iść do lekarza czy może jakaś maść sobie kupić w aptece w pierwszej ciąży też tak miałam ale nie pamiętam co zrobiłam już to było 10 lat temu w końcu napiszcie proszę swoją opinię drogie przyszłe mamusie [emoji5]

Kurczę mam opłaty białe przy tym swędzi i piecze nie ma tragedii ale nie wiem czy iść do lekarza czy może jakaś maść sobie kupić w aptece w pierwszej ciąży też tak miałam ale nie pamiętam co zrobiłam już to było 10 lat temu w końcu napiszcie proszę swoją opinię drogie przyszłe mamusie [emoji5]
Ja miałam podobnie i z czasem było gorzej, dostałam nystatyne i pimafucin. Pierwsza kuracja nie pomogła i jadę z druga;)

Takie krzesełko, mi się wydaje, że one są niewygodne dla dziecka, podobnie jak siedziska kubelkowe. Cieżko założyć nogi na pałąk, przeciągnąć się. W zimę wszystko na wierzchu pomimo spiworka.
U mnie na osiedlu widuje takie 2: tą ze skrzydłami i granatową. Te dzieciaki są w nich tak na wierzchu...
Mi się podobały takie spacerówki w sklepie, też kupiliśmy płytką xlandera. A jak już mieliśmy zmieniać u syna kupiliśmy baby joggera mini gt i to siedzisko jest o wiele wygodniejsze dla dziecka.

Widzialam te wydziwnione modele z okragla raczka gdzie faktycznie gondola byla mala i plytka hehe
Syn mial jakis chicco a corce kupilismy jak tylko ten wozek wyszedł mama&papas sola ale uzywalam do niecalych 2 lat bo pieknie chodzila.podobal mi sie bardzo wtedy.teraz bym wyprobowala cos innego

Załączniki

• bc3c881c089fc05ebb7ca814b04806b1.jpg
    bc3c881c089fc05ebb7ca814b04806b1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 66
Ja jutro będę miała skończone 11 tygodni, ale brzuszka nie mam w ogóle. Noszę wszystkie rzeczy normalnie, nawet zdziwiłam się że wszystkie letnie spodenki mam dobre. Liczę, że jeszcze trochę tak zostanie, bo zamierzamy dopiero w czerwcu powiedzieć większości ;p i w pracy też nic nie mówiłam jak na razie i nie zamierzam mówić wcześniej jak w czerwcu i to nie wiem czy na początku zaraz powiem czy może poczekam jeszcze... ;p

reklama
Ja teraz kończę kurację podobnych objawów:tak:
Mi gin przepisał tabletki clotrimazolum, ale zanim to nastąpiło to kupiłam w aptece tantum rosa w saszetkach i raz dziennie się podmywałam tym roztworem. Pierwszy raz lekko hmmm szczypało przez chwilę, ale później niesamowita ulga - polecam:yes::yes::yes::yes:

Do góry