Mirakulum
Fanka BB :)
Fajny wozek
A spacerówka przyda sie w sam raz na wiosne i ze płytka? Nie hmmm
Ten srodek potem moNa wyjasc chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie krzesełko, mi się wydaje, że one są niewygodne dla dziecka, podobnie jak siedziska kubelkowe. Cieżko założyć nogi na pałąk, przeciągnąć się. W zimę wszystko na wierzchu pomimo spiworka.
U mnie na osiedlu widuje takie 2: tą ze skrzydłami i granatową. Te dzieciaki są w nich tak na wierzchu...
Mi się podobały takie spacerówki w sklepie, też kupiliśmy płytką xlandera. A jak już mieliśmy zmieniać u syna kupiliśmy baby joggera mini gt i to siedzisko jest o wiele wygodniejsze dla dziecka.
Nie zrozumial tego jak Ty to napisalas [emoji85] kiedy zaczyna sie 2 trymestr to do dzis nie wiem [emoji23] lekarze licza skonczone tygodnie, czyli jak mam 12+6 to dla lekarza 12.. ja tutaj na forum pisze, ze 13 bo wiekszosc tak wlasnie liczy, ale normalnie rodzinie czy znajomym podaje tak jak lekarz liczy Ale czad, tez bym tak chciala
bardzo fajny zestaw, ja też mam czarny śpiworekZobacz załącznik 849883 Zobacz załącznik 849882 Kupiłam już dwie rzeczy, ale to przez to że kończyła mi się ważność karty podarunkowej ;p kupiłam śpiworek i muffki ;p
Bardziej podobały mi się śpiworki z futerkiem, ale ten był z pierza i był lżejszy, więc wygrał ;p wiem, wiem - czarne, ale muszę choć to mieć czarne ;p kocham czarny, ale nie chcę wózka czarnego, więc chociaż to... ;p
Hmm jakoś się nad tym nie zastanawiałam ;p
Jest też siedzisko kubełkowe z tego modelu, ale akurat wolę zwykle
Tez mialam zamiar zaczac zamawiac produkty zywnosciowe i zaraz sprawdze haa. W koncu wiemy co chcemy i mozna zaoszczedzisz duzo czasu a teraz nie chce mi sie jeszcze z Mezem lazic po sklepie to jezdzi ostatnio sam. I te wieksze i te male
A porod. Nie ma co sie zadreczac i myslec teraz o porodzie a tym bardziej kierowac zoska czy kaska..Kazda z Nas jest inna i przejdzie to inaczej i decyzje trzeba podjac samemu.powiem tylko ze czulam sie dobrze i po cc jak i po sn ale po sn szybciej wrocilam do aktywnosci fizycznej . Wszystko robilam sama. Nie rozmyslalam w ciazy o porodzie.a pod koniec kiedy juz miesiac spac nie moglam z powodu brzucha to juz chciałam jak najszybciej ta akcje porodowa by miec to za sobal.. bole i wszystko. Moc sie w koncu polozyc na plasko na plecach! Biodra tak mnie bolaly zd sobie nie wyobrazacie nawet .co 1h musialam w nocy zmieniac poZycje i w koncu przenioslam sie na fotel lol.
W drugiej ciazy mimo doswiadczenia odczucia mialam takie same raz sie zyje hahaha
Staralam sie skupic na dziecku a nie na bolu. Nie wiem
Tym trzecim razem chcialabym miec makijaz hahah moze sie nie rozmaze ale to jeszcze za wczas o tym myslec
I po tych przejsciach zdecydowalam sie na trzecie oO haha
Przetestuj w sklepie, ja dopiero jak już syn był na etapie zmiany zaczełam sie zastanawiać i przestała być praktyczna spacerówka którą miałam w zestawie z wózkiem.
Gdybym teraz miała kupować wózek pojedyńczy kupiłabym baby jogger city premier albo city elite.
Sama się zastanawiałam nad tym wózkiem