reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

A mi sie zachcialo barszczu czerwonego mmmm. Wpadlam do warzywniaka po buraki patrze a tu pierwsza w sezonie mloda kapustka... No nie wytrzymalam haha barszczyk sie gotuje a na kolacja kapucha z chlebkiem :D

O jej ale bym zjadla...!!!!
Maz kupil poledwiczke i okazali sie ze jest nadziewana hehe..to upiekłam w piekarniku z cebulka..ziemniaczki ..i zachcialo mi sie gotowanej marcheweczki z groszkiem..Miodzio
W ogole na co ja nie mam zachcianek co do obiadow#!! Nastepny bedzie kapusniak!

Tylko mnie ani internety ani babcia ani mama nie pomoże skoro ja mam do tego dwie lewe ręce :/

Nie prawda:p Nie martw sie ...najbardziej to ci pomoze B. Dobry ..dokladny przepis ! Taki dla naprawde poczatkujacych ..checi i z.czasem bedzie z gorki..moj znajomy zaczal gotowac w wieku 55 lat! I nawet nawet mu idzie

Tez od czegos zaczynalam...dzis juz na pamiec mnóstwo przepisow znam..i tworze swoje wynalazki i z czasem naprawde to polubilam..szczegolnir gdy widze ze innym dookola smakuje...bo kiedys tez jakos nie czulam zapalu ale moj M gotowal od kad go znam takze moze mnie zarazil..;)

P.s.Mam znajoma stad ktora nie wie (juz jej powiedzialam) jak sie gotuje ziemniaki:)
Wszystko w mikrofali albo piekarniku przyrządza;) hihi

Byliśmy po obiedzie na dlugim...dlugasnymm spacerze dookola wielkiego jeziora.. Plus nakarmilismy labedzie..teraz relaks i ogladamy zathura czy jakos tak..te reklamy szlak by trafil...zaznaczylam by nagrało mi pare filmow by miec te reklamy ..głęboko...

reklama
@ONAONAONA ja sie kilka lat temu uparlam ze zrobie na swieta pierogi. Oczywisci wszyscy byli ciekawi bo raczej jestem w rodzinie ostatnią osobą ktorej moglo sie to udac haha ale to pomyslalam mama nigdy nie robi bo nie umie, nikt sie nie podejmuje nauczyc a jak babci brakbie to calkiem nie bedzie mial kto kleic... Zebralam przepisy od babć, jednej kolezanki i przejrzałam internety a na koniec połączyłam to wszystko wedlug swojego uznania... Calutki dzien spedzilam w kuchni i nikogo nie dopuszczalam az zrobilam
Teraz wszyscy chca moje pierogi na swieta hahahaha :D

Ale chałke domową 3 razy próbowałam upiec i niestety nie da rady :p

Pytanko o prenatalne ... pierwsze. Wizyte mam w poniedzialek . Bedzie to 10+6 troche za wczesnie co ? Pozniej wyjezdzam I bede dopiero w polowie maja

Za mną potrafi coś pół dnia chodzić, po czym całkowicie zmieniam zdanie i już tego nie chce. Ciężko nadążyć z tymi zachciankami. Na samym początku piłam inkę i bardzo mi smakowała, a teraz mi niedobrze na samą myśl :D
Z witamin biorę Symvital Mama. Przynajmniej tak mi zalecił lekarz, do którego więcej nie pójdę. Może się to zmienić ;) Następne podejście z ginekologiem już we wtorek.

Za mną potrafi coś pół dnia chodzić, po czym całkowicie zmieniam zdanie i już tego nie chce. Ciężko nadążyć z tymi zachciankami. Na samym początku piłam inkę i bardzo mi smakowała, a teraz mi niedobrze na samą myśl :D
Z witamin biorę Symvital Mama. Przynajmniej tak mi zalecił lekarz, do którego więcej nie pójdę. Może się to zmienić ;) Następne podejście z ginekologiem już we wtorek.
Ja tez tak mam! Robie zakupy, kupuje to na co mam ochote w danym momencie, a w domu jak na to patrze, to juz mi sie nie chce [emoji23]

reklama
Do góry