Mirakulum
Fanka BB :)
A mi sie zachcialo barszczu czerwonego mmmm. Wpadlam do warzywniaka po buraki patrze a tu pierwsza w sezonie mloda kapustka... No nie wytrzymalam haha barszczyk sie gotuje a na kolacja kapucha z chlebkiem
O jej ale bym zjadla...!!!!
Maz kupil poledwiczke i okazali sie ze jest nadziewana hehe..to upiekłam w piekarniku z cebulka..ziemniaczki ..i zachcialo mi sie gotowanej marcheweczki z groszkiem..Miodzio
W ogole na co ja nie mam zachcianek co do obiadow#!! Nastepny bedzie kapusniak!
Tylko mnie ani internety ani babcia ani mama nie pomoże skoro ja mam do tego dwie lewe ręce :/
Nie prawda Nie martw sie ...najbardziej to ci pomoze B. Dobry ..dokladny przepis ! Taki dla naprawde poczatkujacych ..checi i z.czasem bedzie z gorki..moj znajomy zaczal gotowac w wieku 55 lat! I nawet nawet mu idzie
Tez od czegos zaczynalam...dzis juz na pamiec mnóstwo przepisow znam..i tworze swoje wynalazki i z czasem naprawde to polubilam..szczegolnir gdy widze ze innym dookola smakuje...bo kiedys tez jakos nie czulam zapalu ale moj M gotowal od kad go znam takze moze mnie zarazil..
P.s.Mam znajoma stad ktora nie wie (juz jej powiedzialam) jak sie gotuje ziemniaki
Wszystko w mikrofali albo piekarniku przyrządza hihi
Byliśmy po obiedzie na dlugim...dlugasnymm spacerze dookola wielkiego jeziora.. Plus nakarmilismy labedzie..teraz relaks i ogladamy zathura czy jakos tak..te reklamy szlak by trafil...zaznaczylam by nagrało mi pare filmow by miec te reklamy ..głęboko...