reklama
D
Deleted member 178885
Gość
Gratuluję
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Igorowelove
Moderatorka
Umylam te okna, wchodze na fejsa a tam pierwszy post taki...
Nie moglam tego wczesniej zobaczyc? [emoji23]
Nie moglam tego wczesniej zobaczyc? [emoji23]
piorunem
Fanka BB :)
Rozpieszczony haha
Ale dojdzie bobas ..dojda inne okolicznosci i wszystko sie zmieni. Stwardniejesz
Piesek tez sie zmieni
Kocham zwierzeta ale jesli moja by mi takie cyrki odwalala raz po raz to juz dawno spalaby na dole haha ja sie musze wyspac na tyle h pracy
Moja miala kiedyś faze chodzenia w nocy i halasowala wiec doszlo do tego ze pare nocy pod rzad spala w swoim transporterku i po paru razach przestala
Paula trzymam kciuki za wizytę)
Właśnie nie wiem o co chodzi - jak jesteśmy oboje to o 6 muszę go budzić i na siłę na dwór brać, a jak zostajemy sami to śpi tak czujnie, że każdy odgłos na klatce czy gdzieś, a on już akcja...
piorunem
Dziewczyny, a tak zmieniając temat.. Myślicie o wakacjach ? Planujecie wyjazd ? My byśmy bardzo chcieli do Chorwacji ale nie wiem czy mi wolno
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu nie?
My planujemy, ale to zależy co będzie. Myślimy nad Maderą.
A wcześniej na majówkę chcemy lecieć do Londynu w sumie mam nadzieję, że ginekolog nie będzie miała nic przeciwko miała być majówka nurkowa, ale że w ciąży nurkować nie można to chcemy odwiedzić Londyn
Laney88
Aktywna w BB
My być może też gdzieś pojedziemy, ale raczej bliżej. Chcieliśmy nad morze, ale ze Śląska, to spory kawałek, biorąc pod uwagę przeboje w pierwszej ciąży, wole ...po prostu nie przeginać.
Płomyk*
Powiem tesciowej zwby to teraz odbierala bo nie bede kupowac nowych. A co do urwanego kontaktu to jest jedyna polozna tam gdzie sie przeprowadzam wiec kontalt wróci. Kurcze jak ja cos pozyczam to chodzby sie walilo pilnuje terminu kiedy mam oddac a ona to trzyma juz kilka lat. Obawiam sie ze juz pozamiataneNigdy przenigdy nie jest glupio sie upominac o swoje. Glupio to bedzie tej osobie ktora nie oddala wtedy kiedy powinna
Tak wiec glowa do góry..pomoglas i to sie liczy a nie zamartwianie co oni sobie o tobie pomysla .
A w ogole to pospalam teraz troche ale muli mnie dalej
piorunem
My być może też gdzieś pojedziemy, ale raczej bliżej. Chcieliśmy nad morze, ale ze Śląska, to spory kawałek, biorąc pod uwagę przeboje w pierwszej ciąży, wole ...po prostu nie przeginać.
Ja to mam nadzieję, że ze Śląska nad morze uda mi się pojechać w drugiej połowie października na wesele ;p nie mogę tego odpuścić ;p
A tak z innej beczki latał ktoś z 1-2 miesięcznym dzieckiem (tak około 4-5 godzin lotu)?
azamamew
Ja w tym roku okien nie myję, bo za dwa miesiące będę myć już w swoim a nie wynajmowanym.
Jeśli chodzi o córkę, to łóżeczko ma jeszcze wszystkie szczebelki i śpi u siebie i nie przychodzi do nas, ale zazwyczaj raz w nocy płacze, bo chce jej się pić. Dam i idę dalej spać.
Wakacyjny wyjazd odpada, wszystka kasa pójdzie na mieszkanie.
Jeśli chodzi o córkę, to łóżeczko ma jeszcze wszystkie szczebelki i śpi u siebie i nie przychodzi do nas, ale zazwyczaj raz w nocy płacze, bo chce jej się pić. Dam i idę dalej spać.
Wakacyjny wyjazd odpada, wszystka kasa pójdzie na mieszkanie.
reklama
Płomyk*