reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie też dziś mega śpiąco. Ale co się dziwić jak taka pogoda. Właśnie zrobiłam sobie kawę bo zasypiam a do 18 w pracy

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Umylam te okna, wchodze na fejsa a tam pierwszy post taki...
Nie moglam tego wczesniej zobaczyc? [emoji23]
fbb91f8bef252b86ffeece4be2ce6869.jpg

4c3tskjoa7ptmvui.png

Rozpieszczony haha
Ale dojdzie bobas ..dojda inne okolicznosci i wszystko sie zmieni. Stwardniejesz :laugh2:
Piesek tez sie zmieni:)
Kocham zwierzeta ale jesli moja by mi takie cyrki odwalala raz po raz to juz dawno spalaby na dole haha ja sie musze wyspac na tyle h pracy
Moja miala kiedyś faze chodzenia w nocy i halasowala wiec doszlo do tego ze pare nocy pod rzad spala w swoim transporterku i po paru razach przestala

Paula trzymam kciuki za wizytę:))

Właśnie nie wiem o co chodzi - jak jesteśmy oboje to o 6 muszę go budzić i na siłę na dwór brać, a jak zostajemy sami to śpi tak czujnie, że każdy odgłos na klatce czy gdzieś, a on już akcja...

Dziewczyny, a tak zmieniając temat.. Myślicie o wakacjach ? Planujecie wyjazd ? My byśmy bardzo chcieli do Chorwacji ale nie wiem czy mi wolno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A czemu nie? ;)
My planujemy, ale to zależy co będzie. Myślimy nad Maderą.
A wcześniej na majówkę chcemy lecieć do Londynu ;) w sumie mam nadzieję, że ginekolog nie będzie miała nic przeciwko ;) miała być majówka nurkowa, ale że w ciąży nurkować nie można to chcemy odwiedzić Londyn ;)

My być może też gdzieś pojedziemy, ale raczej bliżej. Chcieliśmy nad morze, ale ze Śląska, to spory kawałek, biorąc pod uwagę przeboje w pierwszej ciąży, wole ...po prostu nie przeginać.

Nigdy przenigdy nie jest glupio sie upominac o swoje. Glupio to bedzie tej osobie ktora nie oddala wtedy kiedy powinna :)
Tak wiec glowa do góry..pomoglas i to sie liczy a nie zamartwianie co oni sobie o tobie pomysla .
Powiem tesciowej zwby to teraz odbierala bo nie bede kupowac nowych. A co do urwanego kontaktu to jest jedyna polozna tam gdzie sie przeprowadzam wiec kontalt wróci. Kurcze jak ja cos pozyczam to chodzby sie walilo pilnuje terminu kiedy mam oddac a ona to trzyma juz kilka lat. Obawiam sie ze juz pozamiatane :(

A w ogole to pospalam teraz troche ;) ale muli mnie dalej :(

My być może też gdzieś pojedziemy, ale raczej bliżej. Chcieliśmy nad morze, ale ze Śląska, to spory kawałek, biorąc pod uwagę przeboje w pierwszej ciąży, wole ...po prostu nie przeginać.

Ja to mam nadzieję, że ze Śląska nad morze uda mi się pojechać w drugiej połowie października na wesele ;p nie mogę tego odpuścić ;p

A tak z innej beczki latał ktoś z 1-2 miesięcznym dzieckiem (tak około 4-5 godzin lotu)?

Ja w tym roku okien nie myję, bo za dwa miesiące będę myć już w swoim a nie wynajmowanym.
Jeśli chodzi o córkę, to łóżeczko ma jeszcze wszystkie szczebelki i śpi u siebie i nie przychodzi do nas, ale zazwyczaj raz w nocy płacze, bo chce jej się pić. Dam i idę dalej spać.
Wakacyjny wyjazd odpada, wszystka kasa pójdzie na mieszkanie.

reklama
@azamamew to juz za dwa miesiace na swoje? Fajnie. Ja sie bede urządzać w okolicy listopada akurat a miala tyle rzeczy zrobic wlasmymi silami bez ekipy do wszystkiego :( teraz bede sie musiala prosic rodziny i znajomych zeby mi porobili a ja ledwo bede miala jak tam zajzec

Do góry