reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Tez jestem troche typem rozbawiajacym ludzi :D w sylwestra jak w ciazy z mlodym bylam i wiadomo siedzialam na trzezwo, to ludzie ktorzy mnie nie znali, poznali tamtego wieczoru to nie wierzyli ze ja na trzezwo jestem taka smieszna [emoji23] jedna babka to mi zarzucila ze ja po kryjomu pewnie pije [emoji23][emoji85]

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja tez z tych malo pijacych w ogole ...musze sie bardzo zle czuc by siedzieć cicho takze pewnie bysmt sie przekrzykiwaly hahahha
Mam taka sama znajoma jak ja i ledolwo gadsm na drugi dzien lol nieml ma ciszy:)

reklama
Ona, ja to na siebie patrzec nie moge, bo mam wrazenie ze mam jakis ryj czerwony
emoji23.png
maz za to mowi ze wygladam pieknie jak nigdy i nie wiem czy to ja mam za mocne okulary i widze cos czego nie ma czy on slepnie
emoji23.png
myslisz ze brzydota to objaw ciazy?
emoji23.png

4c3tskjoa7ptmvui.png

Opitolilam wczoraj okna z jednej strony domu, wypadalo by opitolic dzis z drugiej... Ale.... Nie chce mi sie! [emoji24]

4c3tskjoa7ptmvui.png
ja opitolilam jedno balkonowe, drugie kazałam mężowi :) nawet dał radę!

Tez dostałam pstryczka od mamy, bo ona była z tych bezobjawowych a wszystko było w porządku:)

mnie kilka dni mocniej bolały a teraz tak jakoś słabiej, albo po prostu się do tego już przyzwyczaiłam...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anuś mnie tez bolały bardzo tydzień temu, teraz puściły. Oczywiście się wystresowlam ale kolezanka powiedziała mi, ze tez tak miała raz bolały więcej później mniej :) chyba wypada mi nam się cieszyć ze się tak dobrze czujemy

Aaaa wy porządki na Wielkanoc tak ???
A to ja generalke przeprowadzam co piatek..zaglądając w kazdy kat takze na spokojnie mam:):):):):):):):)

reklama
Cześć dziewczyny, z myciem okiem - mam już gotowe, szybko poszło ;-) Dziś mega męczący (mimo nic nie robienia) i senny dzień, strasznie.

Co do pstryczków od mamy...ja wiecznie dostaje, takie - że mam nie jeść tyle ile w pierwszej ciąży...i na temat wagi, co mnie mega dobija ;/

Do góry