reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Tzn, byli właściciele mają czas do końca maja na wyprowadzkę, a my mam nadzieję, że przez czerwiec się urządzimy, trochę kosztowne jest opłacanie wynajmowanego i raty za kredyt.

reklama
Tzn, byli właściciele mają czas do końca maja na wyprowadzkę, a my mam nadzieję, że przez czerwiec się urządzimy, trochę kosztowne jest opłacanie wynajmowanego i raty za kredyt.
My tez mamy wynajmowane i dwa kredyty na głowie [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Hej dziewczyny, dziś byłam u lekarza uspokoił mnie :)bo myślałam.że progesteron za mały ale powiedział że ok.
Tak jak myślałam 5t3 d, na usg ładnie widać pęcherzyk ciążowy z żółtkowym i maleńka fasolka tyci tyci ale widać było. Oczywiście na serduszko za wcześniej nastepna wizyta 11stego.:):)

Hej

Co do podróży to ja od jakiegoś czasu mam jakby chorobę lokomocyjna ... Nie cierpie przez to być pasażerem a w dłuższych trasach zdecydowanie ja muszę prowadzić! Teraz widze ze mi sie pogorszylo wrrr
Moja mama sie wypytuje co z wakacjami .maz ma zawiezc dzieciaki i zostawic na 3 tyg jakos bo dluzej nie chce a ja nie chce leciec..zobacze jak bede sie czuć..i tak wymiguje sie od odpowiedzi haha
No ale trudlno jest wrr
W wakacje będzie mi wszedzie za goraco czego nie lubie strasznie..jestem nie do zycia wtedy a jeszcze ciaza wrr. Ja juz to wiem:(. a jak mam się meczyc to to moze poczekac.. Bedziemy tutaj kursowac w rozne miejsca..niedlugo jedziemy na weekend ze znajomymi spędzić z nimi czas i wtedy dowiedza sie o ciazy mojej:)
Takze zawsze jakies opcje sa:) aby sie dobrze czuc
W ogole ci znajomi nas juz o pazdziernik bombarduja czy lecimy gdzies w ciepelko a my cisza hahah no raczej juz nie bede w stanie ha
Lubie kwiecien i pazdziernik

Hej dziewczynki. U mnie dziś końcówka 6 tygodnia wg om. Na pierwszej wizycie byłam 13 marca i kazał mi przyjść za trzy tygodnie... I nie wiem, czy wybrać sie jutro, czy czekać na termin po świętach... Dobrze by było gdyby przyjmował 3.04 bo wtedy nie muszę brać wolnego z pracy a nie ma jeszcze harmonogramu przyjęć na kwiecień.. I tak myślę czy mi nie powie, że za wcześnie przyszłam, gdybym się wybrała jutro...

Ja porzadkow na święta nie zrobiłam dosłownie żadnych. Wracam do domu na 16 i najchetniej bym spała. Nie wymiotuje, ale widać po mnie, że jestem strasznie zmeczona. Wygladam marnie, ale mdłości trochę chwilowo odpuściły. Jedynie rano mnie męczą w drodze do pracy dopóki nie wypije herbaty i nie zjem. Też sie nie maluję, taka mam okropną cerę teraz.

Pisałyście o wadze. Ja zaczynam od 71 kg przy 172 cm. Też chciałam troche zrzucić, ale przez lenistwo ciągle to odkładałam:) a o spodniach to już wczoraj mężowi mówiłam, że mi w dżinsach niewygodnie :)

Od zeszłego czwartku jak odebrałam wyniki badań, słodyczy nie ruszam (z wyjatkiem przedwczoraj kilka lyzeczek lodów). Nie chciałabym, żeby mi ta glukoza bardziej skoczyła. Chociaż i tak nie ciągnie mnie do słodkiego :) To co mnie zmartwilo, to ból ucha i gardła z jednej strony od poniedzialku, choć teraz jest troche lepiej już...

W te wakacje w lipcu mieliśmy jechać kolejny raz w Tatry i trochę na slowackie szlaki... :) tak mi sie Rysy marzyły i okolice Świnicy... ale zdecydowaliśmy, że jeśli zdrowie mi pozwoli i będę sie dobrze czuć, to nie rezygnujemy z urlopu całkiem tylko zamienimy na Beskidy albo Pieniny :)

Ufff ale sie rozpisałam!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dzisiaj kończę 6 tydzień i na pierwszej wizycie było serduszko malusieńkie migające :)
Ale gin jakoś inaczej mi tydzień wyliczał, mimo ze data porodu jak w aplikacjach, więc na razie będę się trzymać moich wyliczeń.;)

PS jak zrobić ten suwaczek, bo u mnie nie widzę opcji podpisu...

reklama
Hej dziewczyny :) jak ida przygotowania do swiat ? U mnie w tym roku swieta odwolane. Wszystko sie jakos odwolalo . Na szczecie mam swoj skarb w brzusiu ❤

Do góry