reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Anetka
To wesołą gromadkę masz ;) A jak to jest z bliźniaczkami? Jak się chowa bliźniaki? Wszystko razy dwa??? :o

Kredka_na_baterie, Urabura
Dopisałam :)

Lassha
To trzymam kciuki, żeby mdłości się nie nasiliły :tak: A brzuch cię bardzo boli cały czas czy falami jakoś? Może weź no-spę i się połóż?

Płomyk
Zazdroszczę ci bardzo tych braku objawów :unsure:
Nie znoszę swoich mdłości :oops:

reklama
U mnie pojawiły się jakby mdłości (chyba?), no tak mnie muli, nie że na wymioty ale tak nieprzyjemnie. Ogólnie jestem osłabiona jakaś taka, jakby kręciło się w głowie. Jednak każda ciąża jest inna, poprzednia zaczęła się lżej. Czy to może oznaczać, że tym razem jednak chłopak? Już ponad tydzień siedzę z córką w mieszkaniu bez spacerów to idzie dostać wariacji.

@Dita_333 aż tak?:-( :( jeszcze tylko kilka tygodni. Wiem latwo mi mowic...
Kurcze, widzisz chyba taka moja natura bo poprzednio tez nie mialam mdlosci.
Ale nikt nie powiedzial ze tak juz zostanie :p

@azamamew moja dzisiaj po tygodniu przerwy wreszcie do przedszkola poszla chciaz jeszcze pokasluje ale to juz taka koncowka. A roslozylo ją strasznie tydzien temu

Czesc dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace.

Mnie dzis pobolewa brzuch, o piersiach juz nawet nie wspominam i ciag dalszy mdlosci.
Na dworze piekne slonko, ale zimno jak diabli :/

4c3tskjoppjijysx.png

@Dita_333 aż tak?:-( :( jeszcze tylko kilka tygodni. Wiem latwo mi mowic...
Kurcze, widzisz chyba taka moja natura bo poprzednio tez nie mialam mdlosci.
Ale nikt nie powiedzial ze tak juz zostanie :p

Aż tak albo i gorzej :no2: Nie pamiętam tak silnych mdłości w poprzedniej ciąży..
Naprawdę wszystkiego się odechciewa. I zaczyna mnie szarpać, więc może na samych mdłościach się nie skończy :oops:

Mój Młody też kaszlał, ale płucka i oskrzela miał czyste, dalej coś pokasłuje, ale już spoko.
A tak porządnie to nie pamiętam (odpukać!) kiedy go rozebrało. Z reguły tylko katarek, lub katarek i kaszel.
A pogoda to super - jak ktoś lubi na nartach jeździć :p U nas śniegu jak marzenie :sorry2:

reklama
Ja w czwartek idę do ginekologa ten tydzień zglosilam chorobowe narazie w pracy nic niemowilam myślę że powiem im dopiero po połowie kwietnia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry