reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny, ja o żadnych wózkach nie myślę. Na tę chwilę jestem tak wykończona mdłościami, że wszystkiego mi się odechciewa. A na myśl, że czeka mnie to jeszcze przez parę tygodni to mini depresja mi się włącza :sorry2: Nie chcę narzekać, bo przecież chciałam tej ciąży bardzo i jestem szczęśliwa, tylko teraz to szczęście jest przykryte nieustającym złym samopoczuciem.
W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale teraz nie jestem tego taka pewna.. Już parę razy mnie szarpnęło, ślina podeszła, ale jakoś przeszło... Także ja korzystam w całej rozciągłości z uroków ciąży :oops:

reklama
Witam:) Dopisałam cię do tabelki, proszę podaj jeszcze imię i wiek, który masz :)

Ewel, nie wiem jak to się stało,ale nie ma cię w tabelce :) Proszę o dane ;)

To zapytaj się co nakłamała i powiedz to samo, to też ci zrobią :)

To może nam wszystko przepowiesz płeć dzieci? Jak taka mała wiedźma z ciebie? :rofl2: Z chęcią skorzystam :tak:

Mam podobnie :sorry: kropka w kropkę :baffled:

Nie czytaj żadnych forum. Ja tez w zeszłym tygodniu miałam odpływ objawów, ale nastepnego dnia zaatakowały mnie podwójnie.. Także nie martw się na zapas ;)

Ja bez wagi wiem, że tyję :( Widzę po brzuchu i po tym, że więcej jem. Głodna jestem cały czas mimo mdłości..no jakaś masakra :shocked2:

Możesz podać dane do tabelki na 1 stronie? Imię i wiek 38 lat?

Wszystko się zgadza. Dziękuję.

Poza tym. :)
Mam syna - 14, syna - 9 , bliźniaczki - 5.
Na przełomie stycznia i lutego tego roku, w 8 tc poroniłam bliźnięta.
Nie miałam miesiączki po poronieniu, więc termin wyliczyłam wg owulacji (4 marca) i wypada niemal w moje urodziny.
Pierwsza wizytę planuje za dwa lub trzy tygodnie.
A wszystkie ciążę były planowane. 8-):p

Poza tym. :)
Mam syna - 14, syna - 9 , bliźniaczki - 5.
Na przełomie stycznia i lutego tego roku, w 8 tc poroniłam bliźnięta.
Nie miałam miesiączki po poronieniu, więc termin wyliczyłam wg owulacji (4 marca) i wypada niemal w moje urodziny.
Pierwsza wizytę planuje za dwa lub trzy tygodnie.
A wszystkie ciążę były planowane. 8-):p
Ja też tak miałam poronilam w 14 tygodniu bliznieta a 2 tygodnie później byłam w ciazy i mam synka

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

O rany, poronić bliźnięta w 14 tygodniu [emoji20] Straszna sytuacja.
Zastanawia mnie tylko jak ryzykowne i szybkie było zajście w kolejną ciążę...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O rany, poronić bliźnięta w 14 tygodniu [emoji20] Straszna sytuacja.
Zastanawia mnie tylko jak ryzykowne i szybkie było zajście w kolejną ciążę...

Jak byłam w szpitalu, leżała koleżanka z podstawówki. Była po dwóch poronieniach w 13 tc. Ostatnia ciążę straciła w maju a początkiem czerwca była w ciąży ponownie.
Poroniła samoistnie i dostała zielone światło od lekarza.

U mnie podobnie. Poroniłam samoistnie. Tyle, że po krwawieniu i tak dostałam zakazenia. Trafiłam drugi raz do szpitala, zabieg i silny antybiotyk. Później wizyta kontrolna u gina, wszystko ok. Można działać.

Dziewczyny, ja o żadnych wózkach nie myślę. Na tę chwilę jestem tak wykończona mdłościami, że wszystkiego mi się odechciewa. A na myśl, że czeka mnie to jeszcze przez parę tygodni to mini depresja mi się włącza :sorry2: Nie chcę narzekać, bo przecież chciałam tej ciąży bardzo i jestem szczęśliwa, tylko teraz to szczęście jest przykryte nieustającym złym samopoczuciem.
W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale teraz nie jestem tego taka pewna.. Już parę razy mnie szarpnęło, ślina podeszła, ale jakoś przeszło... Także ja korzystam w całej rozciągłości z uroków ciąży :oops:

Moje mdłości są narazie jeszcze takie do wytrzymania ale za to brzuch mnie boli niesamowicie [emoji33]

reklama
Hej dziewczyny.
Jak tam samopoczucie w ten piekny sloneczny dzien?
Ja to sie w ogole nie czuje ze jestem w ciąży... Zeby nie cycki i brak @ nic by na to nie wskazywalo.
Poprzednio duzo spalam a teraz nawet to mi jeszcze nie dokucza. No nic kompletnie.
Za to mam chec wszystkim juz powiedziec i musze sie mocno powstrzymywac :p
Gdyby nie to forum to chyba bym oszalala haha. Chociaz tu moglam od razu napisac :)

Do góry