reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Dita_333
Przychodzi falami, najgorzej wieczorem, nie chce brać nawet no-spy bo sie boje... Po za tym podobno nie taki ból mnie czeka [emoji23] trzeba sie przyzwyczajać...
@Płomyk*
Mam to samo! Najchętniej zadzwoniłabym do wszystkich !
W robocie nawet mniej rozmawiam (chodź jestem gadułą) żeby tylko nie wypaplać hahaha
@netka.
Też po cichutku marze o bliźniakach, chociaż słabo u nas z miejscem ale coś byśmy wymyślili [emoji16]

A wizytę u mojej gin jednak przeniosłam na czwartek, może bedzie coś wiecej widać.[emoji5]
Ale dziś chyba sporo miało mieć wizyty, więc chwalcie się później dziewczyny zdjęciami w wątku z wizyt [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z blizniakami to jest kwestia przyzwyczajenia a jeszcze latwiej tym ktorzy po raz pierwszy maja blizniaki..nie wiedza jak to jest z jednym:)
Do wszyskiego jest czlek sie w stanie przystosowac jesli mu zalezy nieprawdaz??

Co do mdłości, współczuję dziewczyny. Paskudna sprawa.
U mnie w każdej ciąży, z chłopakami czy dziewczynami były paskudy... Przez 2 - 3 miesiące 24/ dobę.
W tej poronionej, nie miałam... Więc teraz w sumie czekam na mdłości... Wrr... :oo:

Najmniej przytyłam o ironio z dziewczynami... pilnowałam się po prostu...
Z pierwszym połowę tego co ważyłam, jakieś 25 kg. I nigdy nie wróciłam do swojej wagi. o_O

Co do mdłości, współczuję dziewczyny. Paskudna sprawa.
U mnie w każdej ciąży, z chłopakami czy dziewczynami były paskudy... Przez 2 - 3 miesiące 24/ dobę.
W tej poronione nie miałam... Więc teraz w sumie czekam na mdłości... Wrr... :oo:

Juz teraz widze ze z córką owe mdlosci to byl Pikuś ... Teraz czuje sie chora po prostu non stop. Przetrwamy!!

Ja też od kilku dni mam mdłości, ale ja to sobie ciągle wmawiać, że nic mi nie jest i działa ;) dzisiaj szłam na piechotę do pracy i całe 25 minut powtarzałam sobie, że nic mi nie ma i w sumie było mi lepiej ;)
Raz miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym i okazało się, że znieczulenie nie działa i całe 45 minut powtarzałam, że nic mnie nie boli, aż chirurg jak już szył to się śmiał, że myślał już ze z tego bólu zwariowałam ;p ale to na mnie działa ;)

U mnie dziś ładna pogoda Ale straszny wiatr Ale mnie meczal te mdłości ble ble[emoji24][emoji24]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też od kilku dni mam mdłości, ale ja to sobie ciągle wmawiać, że nic mi nie jest i działa ;) dzisiaj szłam na piechotę do pracy i całe 25 minut powtarzałam sobie, że nic mi nie ma i w sumie było mi lepiej ;)
Raz miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym i okazało się, że znieczulenie nie działa i całe 45 minut powtarzałam, że nic mnie nie boli, aż chirurg jak już szył to się śmiał, że myślał już ze z tego bólu zwariowałam ;p ale to na mnie działa ;)

Hahaha tez tak staram sie robić. To jest dzialanie na nasza podświadomość..jestesmy w stanie zniesc cos duzo lepiej dlatego staram sie funkcjonowac normalnie inie raz gadam do siebie

reklama
Do góry