justyna90m
Zaangażowana w BB
z 27 października 2016Mnie też a widzę że masz jeszcze maluszka w domu też z listopada.?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z 27 października 2016Mnie też a widzę że masz jeszcze maluszka w domu też z listopada.?
A teraz na Kiedy masz termin ?z 27 października 2016
z om na 5 listopadA teraz na Kiedy masz termin ?
O mój musthave to chusta. Mam jeszcze dwie po córce ale już się rozglądam za innymi. Jutro mam wizytę i trzymajcie kciuki za serducho.
Moja córa też mm karmiona bo w szpitalu nikt mi nie pomógł u od razu butle dawałam potem nie uratowalam laktacji. Strasznie to przezywalam mam nadzieję że się teraz uda.
Chwilami czuje sie nawet nawet..ale to sa chwilunie!!! Szarpie mnie rowniez... EhhDziewczyny, ja o żadnych wózkach nie myślę. Na tę chwilę jestem tak wykończona mdłościami, że wszystkiego mi się odechciewa. A na myśl, że czeka mnie to jeszcze przez parę tygodni to mini depresja mi się włącza Nie chcę narzekać, bo przecież chciałam tej ciąży bardzo i jestem szczęśliwa, tylko teraz to szczęście jest przykryte nieustającym złym samopoczuciem.
W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale teraz nie jestem tego taka pewna.. Już parę razy mnie szarpnęło, ślina podeszła, ale jakoś przeszło... Także ja korzystam w całej rozciągłości z uroków ciąży
Kurka i sie ciesz!! Tez mialam duzo lzej..moze czlek mlodszy lolHej dziewczyny.
Jak tam samopoczucie w ten piekny sloneczny dzien?
Ja to sie w ogole nie czuje ze jestem w ciąży... Zeby nie cycki i brak @ nic by na to nie wskazywalo.
Poprzednio duzo spalam a teraz nawet to mi jeszcze nie dokucza. No nic kompletnie.
Za to mam chec wszystkim juz powiedziec i musze sie mocno powstrzymywac
Gdyby nie to forum to chyba bym oszalala haha. Chociaz tu moglam od razu napisac
U mnie pojawiły się jakby mdłości (chyba?), no tak mnie muli, nie że na wymioty ale tak nieprzyjemnie. Ogólnie jestem osłabiona jakaś taka, jakby kręciło się w głowie. Jednak każda ciąża jest inna, poprzednia zaczęła się lżej. Czy to może oznaczać, że tym razem jednak chłopak? Już ponad tydzień siedzę z córką w mieszkaniu bez spacerów to idzie dostać wariacji.
Onaonaona
Fajny wózek ja bym chciała bugaboo cameleon super lekkie wózki a co do tycia w ciazy z pierwszym dzieckiem przytylam aż 22 kilo[emoji33] [emoji33]
A z synem 10
Ale ogólnie jestem przy sobie mam nadzieję że teraz dużo nieprzybedzie
Pytałam gdzie mieszkasz w NL może gdzieś niedaleko mnie
Dziewczyny czy wy robicie badania generyczne między 9-12tygodniem
Anetka
To wesołą gromadkę masz A jak to jest z bliźniaczkami? Jak się chowa bliźniaki? Wszystko razy dwa???
Kredka_na_baterie, Urabura
Dopisałam
Lassha
To trzymam kciuki, żeby mdłości się nie nasiliły A brzuch cię bardzo boli cały czas czy falami jakoś? Może weź no-spę i się połóż?
Płomyk
Zazdroszczę ci bardzo tych braku objawów
Nie znoszę swoich mdłości