reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mnie też a widzę że masz jeszcze maluszka w domu też z listopada.?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
z 27 października 2016

f2w3vfxm32bteq0n.png

860ij44jw6pm2i0p.png

reklama
Ja tez ciagle wymiotuje :( i placze juz z tej bezsilnosci :( z dnia na dzien jest gorzej

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

O mój musthave to chusta. Mam jeszcze dwie po córce ale już się rozglądam za innymi. Jutro mam wizytę i trzymajcie kciuki za serducho.

Moja córa też mm karmiona bo w szpitalu nikt mi nie pomógł u od razu butle dawałam potem nie uratowalam laktacji. Strasznie to przezywalam mam nadzieję że się teraz uda.

Chustę tez mamy jedna :) jak po wizycie ?

ckai9jcgk2p5w1e9.png

Moja mama wymiotowała w każdej ciąży współczuje :( Oby jak najszybciej przeszło, ja nie wymiotuje a czuje się fatalnie. Z dnia na dzień gorzej.

Dziewczyny, ja o żadnych wózkach nie myślę. Na tę chwilę jestem tak wykończona mdłościami, że wszystkiego mi się odechciewa. A na myśl, że czeka mnie to jeszcze przez parę tygodni to mini depresja mi się włącza :sorry2: Nie chcę narzekać, bo przecież chciałam tej ciąży bardzo i jestem szczęśliwa, tylko teraz to szczęście jest przykryte nieustającym złym samopoczuciem.
W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale teraz nie jestem tego taka pewna.. Już parę razy mnie szarpnęło, ślina podeszła, ale jakoś przeszło... Także ja korzystam w całej rozciągłości z uroków ciąży :oops:
Chwilami czuje sie nawet nawet..ale to sa chwilunie!!! Szarpie mnie rowniez... Ehh
Nie mialam az tak w poprzednich ciazach takzr widze ze.bedzie ciekawir:/
Mnidj kluje i ciagnie jak nic nie robie ..ale wtedy wpadne w depresje i bede sie nad soba uzalac a tego nie chce!!!!.chce do ludzi....aby jak najmniej o tym myslec ehhhh

Hej dziewczyny.
Jak tam samopoczucie w ten piekny sloneczny dzien?
Ja to sie w ogole nie czuje ze jestem w ciąży... Zeby nie cycki i brak @ nic by na to nie wskazywalo.
Poprzednio duzo spalam a teraz nawet to mi jeszcze nie dokucza. No nic kompletnie.
Za to mam chec wszystkim juz powiedziec i musze sie mocno powstrzymywac :p
Gdyby nie to forum to chyba bym oszalala haha. Chociaz tu moglam od razu napisac :)
Kurka i sie ciesz!! Tez mialam duzo lzej..moze czlek mlodszy lol
U mnie pojawiły się jakby mdłości (chyba?), no tak mnie muli, nie że na wymioty ale tak nieprzyjemnie. Ogólnie jestem osłabiona jakaś taka, jakby kręciło się w głowie. Jednak każda ciąża jest inna, poprzednia zaczęła się lżej. Czy to może oznaczać, że tym razem jednak chłopak? Już ponad tydzień siedzę z córką w mieszkaniu bez spacerów to idzie dostać wariacji.

Hehe moja znajoma miala core po wymiotach

W ogole wszystko mi smierdzi!!!

Onaonaona
Fajny wózek ja bym chciała bugaboo cameleon super lekkie wózki a co do tycia w ciazy z pierwszym dzieckiem przytylam aż 22 kilo[emoji33] [emoji33]
A z synem 10
Ale ogólnie jestem przy sobie mam nadzieję że teraz dużo nieprzybedzie

Pytałam gdzie mieszkasz w NL może gdzieś niedaleko mnie

Dziewczyny czy wy robicie badania generyczne między 9-12tygodniem

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli tylko dotrwam, to będę robiła badania.

Moj syn zobaczyl wczoraj ze poraz kolejny mam odruch wymiotny i lzy mu sie pokazaly..dopytywal sie mamoo co ci jest??? Ehh
Ja sie bardzo cieszę ale 2 razy juz sie poryczalam mam jakies napady mega dola dramat musze sie ogarnąć

reklama
Anetka
To wesołą gromadkę masz ;) A jak to jest z bliźniaczkami? Jak się chowa bliźniaki? Wszystko razy dwa??? :o

Kredka_na_baterie, Urabura
Dopisałam :)

Lassha
To trzymam kciuki, żeby mdłości się nie nasiliły :tak: A brzuch cię bardzo boli cały czas czy falami jakoś? Może weź no-spę i się połóż?

Płomyk
Zazdroszczę ci bardzo tych braku objawów :unsure:
Nie znoszę swoich mdłości :oops:

Dokładnie. Na początku jest bardzo ciężko, ale teraz jak laski podrosły widzę, że bliźnięta to błogosławieństwo. Razem się bawią i mniej domagają się ciągłej uwagi... Zdecydowanie jest więcej plusów niż minusów. :yes:
Po cichu liczę, mimo naszej czworeczki, że znowu nam się trafia bliźniaczki. :-D

Do góry