Pala88_emku
Zaciekawiona BB
Ja nie chciałam krytykować nikogo z powodu mm, są różne sytuacje, często brakuje wsparcia laktacyjnego. Natomiast wg. mojej wiedzy podanie kleiku, czy czegokolwiek innego oprócz kp/mm może być szkodliwe, ale nie wiem, może jest jakiś lekarz, który o tym zadecydował z jakiegoś powodu. Piszę to raczej dla przyszłych mam, bo naprawdę warto mieć wiedzę, nie chcę nikogo krytykować. Mamy jeszcze naprawdę dużo czasu do wyprawki. Ja miałam laktator od siostry, zresztą wiele ciuszków też. Z tego, bo wiem, to chyba da się wypożyczyć laktator z niektórych szpitali, ale trzeba to sprawdzić, w każdym razie na początku może uratować, jak ma się nawał. Miałam też chustę i leżaczek bujaczek i one mi pomagały, jak moje dziecko chciało być non stop przy mnie, a ja chciałam coś zrobić w kuchni.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
O mój musthave to chusta. Mam jeszcze dwie po córce ale już się rozglądam za innymi. Jutro mam wizytę i trzymajcie kciuki za serducho.
Moja córa też mm karmiona bo w szpitalu nikt mi nie pomógł u od razu butle dawałam potem nie uratowalam laktacji. Strasznie to przezywalam mam nadzieję że się teraz uda.