reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Anetka
To wesołą gromadkę masz ;) A jak to jest z bliźniaczkami? Jak się chowa bliźniaki? Wszystko razy dwa??? :o

Kredka_na_baterie, Urabura
Dopisałam :)

Lassha
To trzymam kciuki, żeby mdłości się nie nasiliły :tak: A brzuch cię bardzo boli cały czas czy falami jakoś? Może weź no-spę i się połóż?

Płomyk
Zazdroszczę ci bardzo tych braku objawów :unsure:
Nie znoszę swoich mdłości :oops:

reklama
U mnie pojawiły się jakby mdłości (chyba?), no tak mnie muli, nie że na wymioty ale tak nieprzyjemnie. Ogólnie jestem osłabiona jakaś taka, jakby kręciło się w głowie. Jednak każda ciąża jest inna, poprzednia zaczęła się lżej. Czy to może oznaczać, że tym razem jednak chłopak? Już ponad tydzień siedzę z córką w mieszkaniu bez spacerów to idzie dostać wariacji.

@Dita_333 aż tak?:-( :( jeszcze tylko kilka tygodni. Wiem latwo mi mowic...
Kurcze, widzisz chyba taka moja natura bo poprzednio tez nie mialam mdlosci.
Ale nikt nie powiedzial ze tak juz zostanie :p

@azamamew moja dzisiaj po tygodniu przerwy wreszcie do przedszkola poszla chciaz jeszcze pokasluje ale to juz taka koncowka. A roslozylo ją strasznie tydzien temu

Czesc dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace.

Mnie dzis pobolewa brzuch, o piersiach juz nawet nie wspominam i ciag dalszy mdlosci.
Na dworze piekne slonko, ale zimno jak diabli :/

4c3tskjoppjijysx.png

@Dita_333 aż tak?:-( :( jeszcze tylko kilka tygodni. Wiem latwo mi mowic...
Kurcze, widzisz chyba taka moja natura bo poprzednio tez nie mialam mdlosci.
Ale nikt nie powiedzial ze tak juz zostanie :p

Aż tak albo i gorzej :no2: Nie pamiętam tak silnych mdłości w poprzedniej ciąży..
Naprawdę wszystkiego się odechciewa. I zaczyna mnie szarpać, więc może na samych mdłościach się nie skończy :oops:

Mój Młody też kaszlał, ale płucka i oskrzela miał czyste, dalej coś pokasłuje, ale już spoko.
A tak porządnie to nie pamiętam (odpukać!) kiedy go rozebrało. Z reguły tylko katarek, lub katarek i kaszel.
A pogoda to super - jak ktoś lubi na nartach jeździć :p U nas śniegu jak marzenie :sorry2:

reklama
Ja w czwartek idę do ginekologa ten tydzień zglosilam chorobowe narazie w pracy nic niemowilam myślę że powiem im dopiero po połowie kwietnia

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry