reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny, ja o żadnych wózkach nie myślę. Na tę chwilę jestem tak wykończona mdłościami, że wszystkiego mi się odechciewa. A na myśl, że czeka mnie to jeszcze przez parę tygodni to mini depresja mi się włącza :sorry2: Nie chcę narzekać, bo przecież chciałam tej ciąży bardzo i jestem szczęśliwa, tylko teraz to szczęście jest przykryte nieustającym złym samopoczuciem.
W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale teraz nie jestem tego taka pewna.. Już parę razy mnie szarpnęło, ślina podeszła, ale jakoś przeszło... Także ja korzystam w całej rozciągłości z uroków ciąży :oops:

reklama
Witam:) Dopisałam cię do tabelki, proszę podaj jeszcze imię i wiek, który masz :)

Ewel, nie wiem jak to się stało,ale nie ma cię w tabelce :) Proszę o dane ;)

To zapytaj się co nakłamała i powiedz to samo, to też ci zrobią :)

To może nam wszystko przepowiesz płeć dzieci? Jak taka mała wiedźma z ciebie? :rofl2: Z chęcią skorzystam :tak:

Mam podobnie :sorry: kropka w kropkę :baffled:

Nie czytaj żadnych forum. Ja tez w zeszłym tygodniu miałam odpływ objawów, ale nastepnego dnia zaatakowały mnie podwójnie.. Także nie martw się na zapas ;)

Ja bez wagi wiem, że tyję :( Widzę po brzuchu i po tym, że więcej jem. Głodna jestem cały czas mimo mdłości..no jakaś masakra :shocked2:

Możesz podać dane do tabelki na 1 stronie? Imię i wiek 38 lat?

Wszystko się zgadza. Dziękuję.

Poza tym. :)
Mam syna - 14, syna - 9 , bliźniaczki - 5.
Na przełomie stycznia i lutego tego roku, w 8 tc poroniłam bliźnięta.
Nie miałam miesiączki po poronieniu, więc termin wyliczyłam wg owulacji (4 marca) i wypada niemal w moje urodziny.
Pierwsza wizytę planuje za dwa lub trzy tygodnie.
A wszystkie ciążę były planowane. 8-):p

Poza tym. :)
Mam syna - 14, syna - 9 , bliźniaczki - 5.
Na przełomie stycznia i lutego tego roku, w 8 tc poroniłam bliźnięta.
Nie miałam miesiączki po poronieniu, więc termin wyliczyłam wg owulacji (4 marca) i wypada niemal w moje urodziny.
Pierwsza wizytę planuje za dwa lub trzy tygodnie.
A wszystkie ciążę były planowane. 8-):p
Ja też tak miałam poronilam w 14 tygodniu bliznieta a 2 tygodnie później byłam w ciazy i mam synka

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

O rany, poronić bliźnięta w 14 tygodniu [emoji20] Straszna sytuacja.
Zastanawia mnie tylko jak ryzykowne i szybkie było zajście w kolejną ciążę...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O rany, poronić bliźnięta w 14 tygodniu [emoji20] Straszna sytuacja.
Zastanawia mnie tylko jak ryzykowne i szybkie było zajście w kolejną ciążę...

Jak byłam w szpitalu, leżała koleżanka z podstawówki. Była po dwóch poronieniach w 13 tc. Ostatnia ciążę straciła w maju a początkiem czerwca była w ciąży ponownie.
Poroniła samoistnie i dostała zielone światło od lekarza.

U mnie podobnie. Poroniłam samoistnie. Tyle, że po krwawieniu i tak dostałam zakazenia. Trafiłam drugi raz do szpitala, zabieg i silny antybiotyk. Później wizyta kontrolna u gina, wszystko ok. Można działać.

Dziewczyny, ja o żadnych wózkach nie myślę. Na tę chwilę jestem tak wykończona mdłościami, że wszystkiego mi się odechciewa. A na myśl, że czeka mnie to jeszcze przez parę tygodni to mini depresja mi się włącza :sorry2: Nie chcę narzekać, bo przecież chciałam tej ciąży bardzo i jestem szczęśliwa, tylko teraz to szczęście jest przykryte nieustającym złym samopoczuciem.
W pierwszej ciąży nie wymiotowałam, ale teraz nie jestem tego taka pewna.. Już parę razy mnie szarpnęło, ślina podeszła, ale jakoś przeszło... Także ja korzystam w całej rozciągłości z uroków ciąży :oops:

Moje mdłości są narazie jeszcze takie do wytrzymania ale za to brzuch mnie boli niesamowicie [emoji33]

reklama
Hej dziewczyny.
Jak tam samopoczucie w ten piekny sloneczny dzien?
Ja to sie w ogole nie czuje ze jestem w ciąży... Zeby nie cycki i brak @ nic by na to nie wskazywalo.
Poprzednio duzo spalam a teraz nawet to mi jeszcze nie dokucza. No nic kompletnie.
Za to mam chec wszystkim juz powiedziec i musze sie mocno powstrzymywac :p
Gdyby nie to forum to chyba bym oszalala haha. Chociaz tu moglam od razu napisac :)

Do góry