reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczyny jakoś się martwię dziś ustepily wszystkie moje objawy ciążowe martwię się :(. Cycki już mam miękkie wcześniej ich dotknąć nie mogłam. Naczyyalam się tych forum i teraz myślę

reklama
Screenshot_20180318-123102.png

Na ten się zapatrzyłam

Załączniki

• Screenshot_20180318-123102.png
    Screenshot_20180318-123102.png
    70,3 KB · Wyświetleń: 813
Dziewczyny to chyba nie możliwe by na tym etapie już tyć??? Pierwsza ciąża super przytyłam tylko 7kg, teraz się pilnuje od początku, a wydaje mi się, że tyje. Po wadze to tak dziwnie pokazuje. Jestem taka jakby spuchnięta :(

Ładny ;)
Ale ja muszę mieć duże koła ;p i dużą gondolę, bo uwielbiam spacerować niezależnie od pogody, więc jak zacznę szukać (o ile zacznę ;p) to na pewno na te rzeczy zwrócę uwagę ;)

Choć w sumie jak tak sobie bardziej pomyślę to niby wózek, który pokazał mi mój Mąż jest drogi, ale w sumie jeśli za suknię ślubną na jeden wieczór mogłam wydać tyle ile wydałam to wózek mogę kupić - najgłupszy wydatek życia mam już za sobą ;p

Mi wpadl w oko ten ale lubie sobie na żywo poprzymierzac

I tak to woda sie zatrzymuje .ja bylam tego idealnym przykładem hr
pozatym inaczej mozna przytyc w drugiej ciazy pilnujac sie tak samo .
Z czasem wszystko sie zmienia

Załączniki

• Screenshot_2018-03-18-21-16-35.png
    Screenshot_2018-03-18-21-16-35.png
    279,2 KB · Wyświetleń: 77
Mi wpadl w oko ten ale lubie sobie na żywo poprzymierzac

I tak to woda sie zatrzymuje .ja bylam tego idealnym przykładem hr
pozatym inaczej mozna przytyc w drugiej ciazy pilnujac sie tak samo .
Z czasem wszystko sie zmienia

Też mi się ten podobał swego czasu (u kogoś), ale tak jak Ty muszę podotykać. A na razie nawet nic nie przeglądam, bo czekam na wizytę najpierw. To mój Mąż już wózka szuka...

reklama
Cześć dziewczyny,
w drodze dzidzioł nr 3
Mam dwóch synów ze związku małżeńskiego (13 i 11 lat) Teraz w drodze produkt uboczny wspaniałego romansu i miłości jakiej szukałam całe życie [emoji4]Chciałabym urodzić dziewczynkę, ale wolę się nie nakręcać [emoji41]
Zdaje się, że będę tu najstarsza [emoji16] W kwietniu kończę 41 lat.
To co dla mnie zaskakujące to objawy ciążowe. Z chłopcami nic takiego nie przeżywałam.
Mdłości, brak apetytu, wstręt do kawy, bolesne sutki.
Do tego brzuch wzdęty.
Wyglądam jak w 4 miesiącu. Problemy z odgazowaniem się i regularnym wypróżnianiem.
Odczucia jak przy kolce.
Wg. moich wyliczeń powinnam mieć termin porodu ok. 14 listopada.
Wizyta u lekarza 28 marca w ramach NFZ.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

A ja jestem tylko dwa lata młodsza.
I u mnie dwie kreski. :)
Kalkulator wg owulacji wyliczył mi termin na 25 listopada. Aktualnie jest to 4 tc.

Do góry