reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Nom masz rację:)
Tez mialam zamiar powiedziec pozniej ale wczoraj zmienilam zdanie .. Nie chce robic nadgpdzin bo i tak duzo pracuje..i czekam az przyjdzie babsko o laske. Wizyta i tak bedzie w h pracy bo codziennie jestem 17.40 w domu takze niech placa bo tak to bym stracila.
Kiedys sie kombinowalo... Z wywieszonym jezorem lecialam by dokonczyc prace ..wywalone
w ciagu 2.5 roku bylam 2 razy chora a raz corka i tez mialam juz dosc kombinowania a reszta nagminnie..a ja sie denerwowalam ze dziewczyny wiecej pracy beda miec..kazdy mysli o swojej dupce i ja tez powinnam . wczoraj mnoe zezlila hehehe. Nie doceniaja kiedy powinni a faworyzuja te ktore g..owno robią..szkoda gadac ..

reklama
I
Bo ja taka dobra ... Wszystko mi pasuje i wykorzystuja na maxa ehh ale wez tu zmien charakter..maz mnie zmienia ale powolnie to idzie.. Najlepiej dzialam jak jestem pozadnie wkurxona hahah
Skad ja to znaaam ;) ja rozpatruje reklamacje niezadowolonych klientow.. Czasem trafi się taki gość który nie ma racji a zepsuje Ci cały dzień... Albo muszę coś poprawiać po innych, "bo ja przecież to zrobie najlepiej i zawsze jestem pomocna"...o_O wiec często zdarza mi się pracowac na dużym wkurwie :realmad: :biggrin2: przepraszam dziewczyny za wyrażenie, ale tak to najlepiej opisać:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Płomyk
Jak mus to mus, trzeba brać wolne :-D A dlaczego masz takie zawroty głowy? Wiesz już?:confused:

Karolina
A znasz to przysłowie: Kto ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę? :laugh2::-p To albo zacznij grozić paluszkiem, albo wyrabiaj te mięśnie na tyłku :D

Gosia
Praca na wkurwie to musi być praca na niezłym gazie :szok::rofl2::D

Wiecie jak mówią (co mnie niezmiennie denerwuje) ciąża to nie choroba, ale kurczak no! Trzeba dbać o siebie, bo jak my nie zadbamy o siebie to nikt o nas nie zadba! :tak:

Ja na razie nie mam apetytu, nic mi nie pasi. Jem ale mniej. Ale ja startuje z bardzo wysokiej wagi, więc dobrze by było utrzymać wagę i nic nie przytyć. No i pani doktor kazała.trzymac dietę watrobową już od początku (poprzednim razem miałam cholestaze) jutro muszę siąść i przypomnieć sobie co i jak.
Jakiej ? Ja teraz startuje z 78 a w poprzedniej 75 a skończyłam na 100. Po porodzie do niedawna caly czas waga stała na 84 na jesień zaczęłam dietę i udało się na 78 spaść. Też chcę się przypilnowac żeby było to zdrowe nabieranie wagi. Ale ja apetytu teraz niezbyt mam ale jak już coś myślę o jedzeniu to na słone. Też kluski rolada sosik hehhe ale zdrowe. Mleko mnie strasznie pociąga i owoce ale mniej. Wczoraj poszłałam bo kupiłam paczka z adwokatem a potem uświadomiłam sobie jak go zjadłam że zjadłam adwokat....

I
Skad ja to znaaam ;) ja rozpatruje reklamacje niezadowolonych klientow.. Czasem trafi się taki gość który nie ma racji a zepsuje Ci cały dzień... Albo muszę coś poprawiać po innych, "bo ja przecież to zrobie najlepiej i zawsze jestem pomocna"...o_O wiec często zdarza mi się pracowac na dużym wkurwie :realmad: :biggrin2: przepraszam dziewczyny za wyrażenie, ale tak to najlepiej opisać:)
Robię to samo. W jakiej firmie pracujesz ?

Koleżanki jestem totalnie bez życia nic tylko mnie dobić i do spania:( A nie mogę iść teraz bo nie będę mogła spać w nocy....ehhh....co ten mały dzidziuś ze mną wyrabia ;)

reklama
Płomyk
Jak mus to mus, trzeba brać wolne :-D A dlaczego masz takie zawroty głowy?
Prawdopodobnie choroba meniera:
Szumy uszne
Niedosluch
Napadowe zawroty glowy i wymioty

Przy takim napadzie jestem przez godzine wyjeta z zycia
Mialam brac jakies leki sterydowe ale recepty nie wykupie juz na pewno

Do góry