reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Koleżanki jestem totalnie bez życia nic tylko mnie dobić i do spania:( A nie mogę iść teraz bo nie będę mogła spać w nocy....ehhh....co ten mały dzidziuś ze mną wyrabia ;)

Mam to samo.
Ledwo co prowadziłam dziś lekcje. Właściwie większość dzieciaki pracowały samodzielnie albo w grupach, a ja nadzorowałam. Masakra...

reklama
Zgroza mam to samo, zimno mi. Ja nie pracuje, ale mój mały pracodawca nie daje mi wolnego, dobrze, że mąż wziął ją na godzinę chociaż. Jestem dziś nie dobita.

@Dita_333 na razie koleżanka w pracy pod koniec ubiegłego tygodnia powiedziała mi że schudłam ;p i rzeczywiście na wadze minus 2 kg... Dziwne, bo jem normalnie to na co mam ochotę i nie wymiotuje...
To może dotrwam do tego czerwca :p

A tak na marginesie moja mama w ciąży że mną przytyła 4 kg, a z moim bratem 11 kg. Mówiła, że po mnie kilka dni po porodzie ważyła mniej niż przed ciążą.

U mnie taka paskudna pogoda że aż zamarzył się mi wypad na wody termalne dupkę wygrzać mmmm... ale cóż w obecnym stanie to chyba będę czekać co najmniej rok na takie rozrywki:-( :(

@Dita_333 na razie koleżanka w pracy pod koniec ubiegłego tygodnia powiedziała mi że schudłam ;p i rzeczywiście na wadze minus 2 kg... Dziwne, bo jem normalnie to na co mam ochotę i nie wymiotuje...
To może dotrwam do tego czerwca :p
A w ktorym tygodniu jesteś? Bo z tego co widzę to tak podobno koło 8 najczęściej zaczyna się odczuwać mdłości itp :) nie wiem jak tam u Was dziewczyny było przy poprzednich dzidziusiach )

Czesc dziewczyny ;) ja z pytaniem spoznial mi sie okres dwa dni zrobiłam test wyszły dwie mocne krechy ;) tak ze udało sie( to bedzie 4tc) ale moje pytanie brzmi strasznie boli mnie glowa az mi nie dobrze czy ja mogę wziąć 500mg paracetamolu ? Dzięki za odpowiedz

reklama
A w ktorym tygodniu jesteś? Bo z tego co widzę to tak podobno koło 8 najczęściej zaczyna się odczuwać mdłości itp :) nie wiem jak tam u Was dziewczyny było przy poprzednich dzidziusiach )

Skończone 5 tyg.
Chodziło mi o to, że schudłam, a nie męczą mnie wymioty.

W sumie to nic mi chyba nie dolega, moźe dlatego że nie mam czasu się nad tym zastanawiać ;)

Do góry