reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita 333
To wedle twoich zabobonów że dziewczynka odbiera urodę to u mnie chyba będzie jednak syn:laugh2: Bo włosy się mi świecą i są bardziej zdrowe tak samo paznokcie :-p Ale zawsze może się ze mnie zrobić
shrek na pózniejszym etapie ciąży :-D:-D:-D

reklama
Witam. Czy moge do was dołączyć?

Oczywiście :) napisz coś o sobie? Ile masz lat i jaki termin ci wychodzi?

Dita 333
To wedle twoich zabobonów że dziewczynka odbiera urodę to u mnie chyba będzie jednak syn:laugh2: Bo włosy się mi świecą i są bardziej zdrowe tak samo paznokcie :-p Ale zawsze może się ze mnie zrobić
shrek na pózniejszym etapie ciąży :-D:-D:-D

Hehe, tak sobie właśnie uświadomiłam, że moja siostra w ciąży z córeczką ładnie wyglądała. Jedynie co to brzuch miała taki rozlany, i przybierała na wadze jakby cała...W sensie ramiona, uda, nie tylko brzuch. A my - ja i druga siostra w ciąży z synkami, to tylko brzuch - kolejny zabobon :D
Nie, no nie życzę ci żebyś wyglądała w ciąży jak skrzyżowanie Frankensteina z Quasimodo :rofl2::laugh2:

Witam w sloczeny dzionek!!!!

Co dodzieciakow to rzadko przychodzili ale sklanialabym sie nad regularnym odprowadzaniem he. Za to teraz mlpda nadrabia. Jak maz ma na nocki to spi ze mna haha i na popoludnie bo czesto zostaje do 2 w nocy ..jemu to nie gra alr mi pasuje.. A nie mnie tu bedzie w nocy wykorzystywal lol hahah mam linie obronna:p

Ostatnia edycja:
Kuzwa plomyk juz nie raz poplulam swojego rozmowce!!!! Haha dramat

Dziewczyny dzis klul mnie jajnik.. Cmi na dole czasem..Plyne tam.. Piersi esploduja ..najchetniej pojechalabym do domu hee:(:(:(:(

Hej dziewczynki. Jeszcze nie zdążyłam przeczytać Waszych postów ale mam nadzieję, że mogę się do Was wprosić :) mam na imię Gosia, mam 27 lat i jak się właśnie okazało, jestem w ciąży :) pierwszej. Taka trochę z zaskoczenia - nie staraliśmy się, ale odstawiliśmy w listopadzie antykoncepcję i jak popatrzyłam w kalendarzyk, to w styczniu wypadły mi dni płodne kiedy się kochaliśmy.. Jak się okazało - pierwszy raz a skutecznie. Do tej pory miałam regularne cykle i jak mi się okres zaczął spóźniać trzy dni to już podejrzewałam, że coś jest na rzeczy a test to potwierdził :) piersi bolą, a nad nimi pełno niebieskich żyłek których wcześniej nie było :) jestem trochę oszołomiona przebiegiem zdarzeń, ale bardzo się cieszę.. ciąża wczesna, bo dopiero zaczyna się piąty tydzień i powiem Wam, że jestem pełna obaw, że chyba dopóki nie usłyszę serduszka to nie będę się w pełni cieszyć..

Hej dziewczynki. Jeszcze nie zdążyłam przeczytać Waszych postów ale mam nadzieję, że mogę się do Was wprosić :) mam na imię Gosia, mam 27 lat i jak się właśnie okazało, jestem w ciąży :) pierwszej. Taka trochę z zaskoczenia - nie staraliśmy się, ale odstawiliśmy w listopadzie antykoncepcję i jak popatrzyłam w kalendarzyk, to w styczniu wypadły mi dni płodne kiedy się kochaliśmy.. Jak się okazało - pierwszy raz a skutecznie. Do tej pory miałam regularne cykle i jak mi się okres zaczął spóźniać trzy dni to już podejrzewałam, że coś jest na rzeczy a test to potwierdził :) piersi bolą, a nad nimi pełno niebieskich żyłek których wcześniej nie było :) jestem trochę oszołomiona przebiegiem zdarzeń, ale bardzo się cieszę.. ciąża wczesna, bo dopiero zaczyna się piąty tydzień i powiem Wam, że jestem pełna obaw, że chyba dopóki nie usłyszę serduszka to nie będę się w pełni cieszyć..
Witaj:-) :)

reklama
Kuzwa plomyk juz nie raz poplulam swojego rozmowce!!!! Haha dramat

Dziewczyny dzis klul mnie jajnik.. Cmi na dole czasem..Plyne tam.. Piersi esploduja ..najchetniej pojechalabym do domu hee:(:(:(:(

Mnie tez jeszcze czasami zakłuje jajnik. Jak się nie wsłuchuję to tak tego nie czuję, ale jak zacznę się zastanawiać to wtedy bardzo czuję - wiadomo, główka pracuje :-D
A nie możesz sobie zrobić dnia lenia? choć pół dnia?:huh:

Mam 25 lat .
2 i pół letnia córeczkę.. termin z om mam na 1.11
W piątek byłam na wizycie i widziałam już malutki zarodek i bijące serduszko

Gratuluję serduszka! To ty rozpoczynasz listopad, hehe8-)

Gratuluję:) To super, że nie musiałaś się długo starać, wiele negatywnych i dołujących momentów cię ominęło :rolleyes2:

Do góry