reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita 333
To wedle twoich zabobonów że dziewczynka odbiera urodę to u mnie chyba będzie jednak syn:laugh2: Bo włosy się mi świecą i są bardziej zdrowe tak samo paznokcie :-p Ale zawsze może się ze mnie zrobić
shrek na pózniejszym etapie ciąży :-D:-D:-D

reklama
Witam. Czy moge do was dołączyć?

Oczywiście :) napisz coś o sobie? Ile masz lat i jaki termin ci wychodzi?

Dita 333
To wedle twoich zabobonów że dziewczynka odbiera urodę to u mnie chyba będzie jednak syn:laugh2: Bo włosy się mi świecą i są bardziej zdrowe tak samo paznokcie :-p Ale zawsze może się ze mnie zrobić
shrek na pózniejszym etapie ciąży :-D:-D:-D

Hehe, tak sobie właśnie uświadomiłam, że moja siostra w ciąży z córeczką ładnie wyglądała. Jedynie co to brzuch miała taki rozlany, i przybierała na wadze jakby cała...W sensie ramiona, uda, nie tylko brzuch. A my - ja i druga siostra w ciąży z synkami, to tylko brzuch - kolejny zabobon :D
Nie, no nie życzę ci żebyś wyglądała w ciąży jak skrzyżowanie Frankensteina z Quasimodo :rofl2::laugh2:

Witam w sloczeny dzionek!!!!

Co dodzieciakow to rzadko przychodzili ale sklanialabym sie nad regularnym odprowadzaniem he. Za to teraz mlpda nadrabia. Jak maz ma na nocki to spi ze mna haha i na popoludnie bo czesto zostaje do 2 w nocy ..jemu to nie gra alr mi pasuje.. A nie mnie tu bedzie w nocy wykorzystywal lol hahah mam linie obronna:p

Ostatnia edycja:
Kuzwa plomyk juz nie raz poplulam swojego rozmowce!!!! Haha dramat

Dziewczyny dzis klul mnie jajnik.. Cmi na dole czasem..Plyne tam.. Piersi esploduja ..najchetniej pojechalabym do domu hee:(:(:(:(

Hej dziewczynki. Jeszcze nie zdążyłam przeczytać Waszych postów ale mam nadzieję, że mogę się do Was wprosić :) mam na imię Gosia, mam 27 lat i jak się właśnie okazało, jestem w ciąży :) pierwszej. Taka trochę z zaskoczenia - nie staraliśmy się, ale odstawiliśmy w listopadzie antykoncepcję i jak popatrzyłam w kalendarzyk, to w styczniu wypadły mi dni płodne kiedy się kochaliśmy.. Jak się okazało - pierwszy raz a skutecznie. Do tej pory miałam regularne cykle i jak mi się okres zaczął spóźniać trzy dni to już podejrzewałam, że coś jest na rzeczy a test to potwierdził :) piersi bolą, a nad nimi pełno niebieskich żyłek których wcześniej nie było :) jestem trochę oszołomiona przebiegiem zdarzeń, ale bardzo się cieszę.. ciąża wczesna, bo dopiero zaczyna się piąty tydzień i powiem Wam, że jestem pełna obaw, że chyba dopóki nie usłyszę serduszka to nie będę się w pełni cieszyć..

Hej dziewczynki. Jeszcze nie zdążyłam przeczytać Waszych postów ale mam nadzieję, że mogę się do Was wprosić :) mam na imię Gosia, mam 27 lat i jak się właśnie okazało, jestem w ciąży :) pierwszej. Taka trochę z zaskoczenia - nie staraliśmy się, ale odstawiliśmy w listopadzie antykoncepcję i jak popatrzyłam w kalendarzyk, to w styczniu wypadły mi dni płodne kiedy się kochaliśmy.. Jak się okazało - pierwszy raz a skutecznie. Do tej pory miałam regularne cykle i jak mi się okres zaczął spóźniać trzy dni to już podejrzewałam, że coś jest na rzeczy a test to potwierdził :) piersi bolą, a nad nimi pełno niebieskich żyłek których wcześniej nie było :) jestem trochę oszołomiona przebiegiem zdarzeń, ale bardzo się cieszę.. ciąża wczesna, bo dopiero zaczyna się piąty tydzień i powiem Wam, że jestem pełna obaw, że chyba dopóki nie usłyszę serduszka to nie będę się w pełni cieszyć..
Witaj:-) :)

reklama
Kuzwa plomyk juz nie raz poplulam swojego rozmowce!!!! Haha dramat

Dziewczyny dzis klul mnie jajnik.. Cmi na dole czasem..Plyne tam.. Piersi esploduja ..najchetniej pojechalabym do domu hee:(:(:(:(

Mnie tez jeszcze czasami zakłuje jajnik. Jak się nie wsłuchuję to tak tego nie czuję, ale jak zacznę się zastanawiać to wtedy bardzo czuję - wiadomo, główka pracuje :-D
A nie możesz sobie zrobić dnia lenia? choć pół dnia?:huh:

Mam 25 lat .
2 i pół letnia córeczkę.. termin z om mam na 1.11
W piątek byłam na wizycie i widziałam już malutki zarodek i bijące serduszko

Gratuluję serduszka! To ty rozpoczynasz listopad, hehe8-)

Gratuluję:) To super, że nie musiałaś się długo starać, wiele negatywnych i dołujących momentów cię ominęło :rolleyes2:

Do góry