reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Czesc dziewczyny ;) ja z pytaniem spoznial mi sie okres dwa dni zrobiłam test wyszły dwie mocne krechy ;) tak ze udało sie( to bedzie 4tc) ale moje pytanie brzmi strasznie boli mnie glowa az mi nie dobrze czy ja mogę wziąć 500mg paracetamolu ? Dzięki za odpowiedz
Gratulacje!! :) Sprawdź przede wszystkim ulotke, ale ja i tak bym z lekami teraz uważała... Niby można go brać.. Jak dasz radę wytrzymać, to nie bierz, może idź sie przewietrz, bo każdy się dziś gorzej czuje.. A to nie z głodu na pewno?

reklama
Skończone 5 tyg.
Chodziło mi o to, że schudłam, a nie męczą mnie wymioty.

W sumie to nic mi chyba nie dolega, moźe dlatego że nie mam czasu się nad tym zastanawiać ;)

Kochana, jakbyś mdłości miała to raczej byś je odczuła czy sie nad nimi byś zastanawiała czy nie :(
Okropieństwo ;( :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!! :) Sprawdź przede wszystkim ulotke, ale ja i tak bym z lekami teraz uważała... Jak dasz radę wytrzymać, to nie bierz, może idź sie przewietrz, bo każdy się dziś gorzej czuje.. A to nie z głodu na pewno?
Dzięki ;) no dzisiaj nie szczególnie mi się chcę jeść :/ właśnie wyszłam na spacer moze coś pomoze ;)

A w ktorym tygodniu jesteś? Bo z tego co widzę to tak podobno koło 8 najczęściej zaczyna się odczuwać mdłości itp :) nie wiem jak tam u Was dziewczyny było przy poprzednich dzidziusiach )
W pierwszej ciazy nie mialam zadnych dolegliwosci oprocz obolalych piersi. Teraz jestem w 6t+2d i mdli mnie od kilku dni i lapie sennosc
Czesc dziewczyny ;) ja z pytaniem spoznial mi sie okres dwa dni zrobiłam test wyszły dwie mocne krechy ;) tak ze udało sie( to bedzie 4tc) ale moje pytanie brzmi strasznie boli mnie glowa az mi nie dobrze czy ja mogę wziąć 500mg paracetamolu ? Dzięki za odpowiedz
Mozna paracetamol, sama tez bralam

4c3tskjoppjijysx.png

Powiem Ci że jak od dwóch godzin też się czuję śnięta... I też byłam na krótkim spacerze i od razu mi się lepiej zrobiło

Możesz bezpiecznie wziąć Apap:) i gratuluje :)

Prawdopodobnie choroba meniera:
Szumy uszne
Niedosluch
Napadowe zawroty glowy i wymioty

Przy takim napadzie jestem przez godzine wyjeta z zycia
Mialam brac jakies leki sterydowe ale recepty nie wykupie juz na pewno

Współczuje takich dolegliwości :( od dawna tak masz?

@Dita_333 na razie koleżanka w pracy pod koniec ubiegłego tygodnia powiedziała mi że schudłam ;p i rzeczywiście na wadze minus 2 kg... Dziwne, bo jem normalnie to na co mam ochotę i nie wymiotuje...
To może dotrwam do tego czerwca :p

Pewnie, tego ci życzę i każdej z nas:) bedziemy smukłe i tylko brzuszki będą nam wystawać ;)
Tak mi się marzy...:)

reklama
Do góry