reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Nom masz rację:)
Tez mialam zamiar powiedziec pozniej ale wczoraj zmienilam zdanie .. Nie chce robic nadgpdzin bo i tak duzo pracuje..i czekam az przyjdzie babsko o laske. Wizyta i tak bedzie w h pracy bo codziennie jestem 17.40 w domu takze niech placa bo tak to bym stracila.
Kiedys sie kombinowalo... Z wywieszonym jezorem lecialam by dokonczyc prace ..wywalone
w ciagu 2.5 roku bylam 2 razy chora a raz corka i tez mialam juz dosc kombinowania a reszta nagminnie..a ja sie denerwowalam ze dziewczyny wiecej pracy beda miec..kazdy mysli o swojej dupce i ja tez powinnam . wczoraj mnoe zezlila hehehe. Nie doceniaja kiedy powinni a faworyzuja te ktore g..owno robią..szkoda gadac ..

reklama
I
Bo ja taka dobra ... Wszystko mi pasuje i wykorzystuja na maxa ehh ale wez tu zmien charakter..maz mnie zmienia ale powolnie to idzie.. Najlepiej dzialam jak jestem pozadnie wkurxona hahah
Skad ja to znaaam ;) ja rozpatruje reklamacje niezadowolonych klientow.. Czasem trafi się taki gość który nie ma racji a zepsuje Ci cały dzień... Albo muszę coś poprawiać po innych, "bo ja przecież to zrobie najlepiej i zawsze jestem pomocna"...o_O wiec często zdarza mi się pracowac na dużym wkurwie :realmad: :biggrin2: przepraszam dziewczyny za wyrażenie, ale tak to najlepiej opisać:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Płomyk
Jak mus to mus, trzeba brać wolne :-D A dlaczego masz takie zawroty głowy? Wiesz już?:confused:

Karolina
A znasz to przysłowie: Kto ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę? :laugh2::-p To albo zacznij grozić paluszkiem, albo wyrabiaj te mięśnie na tyłku :D

Gosia
Praca na wkurwie to musi być praca na niezłym gazie :szok::rofl2::D

Wiecie jak mówią (co mnie niezmiennie denerwuje) ciąża to nie choroba, ale kurczak no! Trzeba dbać o siebie, bo jak my nie zadbamy o siebie to nikt o nas nie zadba! :tak:

Ja na razie nie mam apetytu, nic mi nie pasi. Jem ale mniej. Ale ja startuje z bardzo wysokiej wagi, więc dobrze by było utrzymać wagę i nic nie przytyć. No i pani doktor kazała.trzymac dietę watrobową już od początku (poprzednim razem miałam cholestaze) jutro muszę siąść i przypomnieć sobie co i jak.
Jakiej ? Ja teraz startuje z 78 a w poprzedniej 75 a skończyłam na 100. Po porodzie do niedawna caly czas waga stała na 84 na jesień zaczęłam dietę i udało się na 78 spaść. Też chcę się przypilnowac żeby było to zdrowe nabieranie wagi. Ale ja apetytu teraz niezbyt mam ale jak już coś myślę o jedzeniu to na słone. Też kluski rolada sosik hehhe ale zdrowe. Mleko mnie strasznie pociąga i owoce ale mniej. Wczoraj poszłałam bo kupiłam paczka z adwokatem a potem uświadomiłam sobie jak go zjadłam że zjadłam adwokat....

I
Skad ja to znaaam ;) ja rozpatruje reklamacje niezadowolonych klientow.. Czasem trafi się taki gość który nie ma racji a zepsuje Ci cały dzień... Albo muszę coś poprawiać po innych, "bo ja przecież to zrobie najlepiej i zawsze jestem pomocna"...o_O wiec często zdarza mi się pracowac na dużym wkurwie :realmad: :biggrin2: przepraszam dziewczyny za wyrażenie, ale tak to najlepiej opisać:)
Robię to samo. W jakiej firmie pracujesz ?

Koleżanki jestem totalnie bez życia nic tylko mnie dobić i do spania:( A nie mogę iść teraz bo nie będę mogła spać w nocy....ehhh....co ten mały dzidziuś ze mną wyrabia ;)

reklama
Płomyk
Jak mus to mus, trzeba brać wolne :-D A dlaczego masz takie zawroty głowy?
Prawdopodobnie choroba meniera:
Szumy uszne
Niedosluch
Napadowe zawroty glowy i wymioty

Przy takim napadzie jestem przez godzine wyjeta z zycia
Mialam brac jakies leki sterydowe ale recepty nie wykupie juz na pewno

Do góry