Witaj Powiedz cos o sobie
To moja pierwsza ciąża i do tego bardzo wczesna. Wizytę mam na 8 tydz. Wiec śledzę forum póki co.
[/url]
reklama
elleth
Fanka BB :)
Hej. Ja wczoraj wieczorem zauważyłam jakieś dziwne brązowe plamienie. Dziś się uspokoiło. Byłam u ginie, jest pęcherzyka i zarodek w macicy, na ten moment jest ok.
Witam i gratuluję nowym dziewczynom
Hej dziewczyny, naprawdę macie juz jakies objawy ciążowe typu mdłości i napady na rożne smaki? Ja narazie nie czuje żadnej różnicy. Na zmiany w objętości brzucha tez jeszcze za wcześnie. Ps. Ile optymalnie byłoby przytyć w ciąży?
Dobrze, ze to plamienie się uspokoiło. A powiedział z czego się wzięło?Hej. Ja wczoraj wieczorem zauważyłam jakieś dziwne brązowe plamienie. Dziś się uspokoiło. Byłam u ginie, jest pęcherzyka i zarodek w macicy, na ten moment jest ok.
Fajnie, że widziałaś pęcherzyk z zarodkiem gratuluję
Jassmin
Nie podglądaj tylko pisz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny, naprawdę macie juz jakies objawy ciążowe typu mdłości i napady na rożne smaki? Ja narazie nie czuje żadnej różnicy. Na zmiany w objętości brzucha tez jeszcze za wcześnie. Ps. Ile optymalnie byłoby przytyć w ciąży?
Ja mam problem ze spaniem. Chyba ze trzy noce bezsenności z rzędu. Teraz już ciut lepiej, ale i tak śpię zdecydowanie mniej niż zazwyczaj. I lekko ciągnie mnie w brzuchu. Poza tym nic a nic.
No jakieś objawy mamy. Niektóre kobitki nie mają żadnych przez całą ciąże i dzieci zdrowe się rodzą mdłości nie polecam ale niestety nie mam na to wpływu
A ile kobieta przytyje to zależy tez od masy wyjściowej. Te z większa startową mogą mniej przytyć, te chudziutkie trochę więcej. Niby tak do 15kg
Jassmin
Nie podglądaj tylko pisz
Przeta piszę [emoji4]
Haha [emoji23][emoji5]
Witam nowe dziewczyny, gratuluję ogromnie
A ja postanowiłam dzisiaj po pracy namówić mojego Męża, żebyśmy posprzątali i właśnie niedawno skończyliśmy weekend bez sprzątania, czyli coś co uwielbiam
Jutro zamierzam pojechać na zakupy, choć tego nie znoszę, ale muszę kupić coś dla dwójki maluchów mojej koleżanki, a tak się zabierałam do internetowych zakupów, że brakło mi czasu... liczę tylko, że powie mi co potrzebują i szybciutko mi pójdzie - wolę kupić coś co im się przyda
I korzystając z wiosennej pogody może wybiorę się do lasu z psiakiem
Moje dziecko tez wieczorem obiecało mi, że mnie zabierze na spacer jutro jak mogłam odmówić
Miłych zakupach życzę, zebys bardzo sie nie zmęczyła
reklama
Przeta piszę [emoji4]
Haha [emoji23][emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Nowa tu jestem i jeszcze rozszyfrowuje co i jak. Do tego mąż woła o jedzenie [emoji36]